بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ممنون خیلی لطف کردی
من فکر میکردم اون اندروید حتما باید هات اسپات بشه تا این درست پیش بره

پ.ن: ۲ تا موضوع که باهاش برخورد کردم :D پورت و از کجا تغییر میدی؟ و اینکه تو قسمت host چندتا ایپی میاره. فقط یکیش وارد شه اوکیه؟
اون ۳ نقطه بالا سمت چپ بزن برو داخل settings
اونجا میتونی ست کنی هردو رو

دوستان سرویسی سراغ دارین برا share کردن رو کنسول؟ روز به روز یه بازی جدید داره از دسترس خارج میشه. :|
قیمتو اینا مهم نیست، فقط طرز یا سایت خریدشو PM کنین.

دوستان سرویسی سراغ دارین برا share کردن رو کنسول؟ روز به روز یه بازی جدید داره از دسترس خارج میشه. :|
قیمتو اینا مهم نیست، فقط طرز یا سایت خریدشو PM کنین.
سلام منم‌همین‌مشکل‌رو‌دارم دستینی‌ ۲ بازی میکردم رو کنسول که الان دو‌هفتست‌به‌‌سرور‌لاگین‌نمیشه

• Like
Reactions: DedSec88
سلام منم‌همین‌مشکل‌رو‌دارم دستینی‌ ۲ بازی میکردم رو کنسول که الان دو‌هفتست‌به‌‌سرور‌لاگین‌نمیشه
اتفاقا منم برای دستینی دنبال فیلتر شکن میگردم. برای من تا یکی دو روز پیش با نت همراه اول میرفت تو ولی از امروز صبح اونم مثل نت خونه مشکل پیدا کرده.

نمیدونم فیلتر کردن یا بخاطر بستن پورت ها اینطوری شده چون کانکت و ساین این میشه ولی قبل اینکه اصلا لود بشه ارور میده میندازه بیرون.

اتفاقا منم برای دستینی دنبال فیلتر شکن میگردم. برای من تا یکی دو روز پیش با نت همراه اول میرفت تو ولی از امروز صبح اونم مثل نت خونه مشکل پیدا کرده.

نمیدونم فیلتر کردن یا بخاطر بستن پورت ها اینطوری شده چون کانکت و ساین این میشه ولی قبل اینکه اصلا لود بشه ارور میده میندازه بیرون.
بله دقیقا موقع لود شدن‌ارور centipede میده برای‌منم . متاسفانه چند روزه‌دنبال‌یه‌ چیزی میگردم که بشه روی مودم‌ست کرد ولی‌‌ کسی درست پاسخی نمیده . راهی اگه پیدا کردی‌به‌منم بگو

• Like
Reactions: DedSec88
کسی از دوستان عزیز vypr رو پی سی استفاده میکنه وضعیت وصل شدنش چطوریاست و چه پرتکل هایش کار میکنه ؟
نورد که کار نداد، نت هم های وب هست
کامل از کار افتاده عزیز اصلا سمتش نرید برای من نورد باز وصل میشه روی open vpn ولی vypr به هیچ وجه از 3 روز پیش وصل نمیشه

• Like
Reactions: farhad_fr2
یک سوال تکراری:

الان از این فروشگاه ها و سایت ها که پیتزاشکن دارن کدوم بهتره؟

دیدم یکسری اکسپرس رو میگن، اما درمورد این سایتای مافیایی که کریو و فلان هست چطور؟

قشنگ مالیدن به اینترنت... پرتون و WS و ... همه به فلاکت رفته

Speedify بیست گیگ وی پی عین رایگان به ایرانیا داده
من تست کردم بار اول وصل شد سرعتشم خوب بود منتهی دیگه وصل نشد! :-bd
حالا ملت ازین به بعد باید صبح تا شب پونصدتا بدافزارو و چرند و پرندهای مختلف رایگان و پولی رو بریزن روی گوشی و ویندوز شاید از توشون یه چی درآد چند ساعت یا حالا روز کار کنه
اعتراضات اخیر برای سیستم حاکم فقط منفعت بود، هم کلین آپ انجام دادن و هم به بهانه خوبی برای رسیدن به رویاشون که قطع نت بود دست پیدا کردن
بعد از این تحلیل،هم ایران اینترنشنال هم خبرگزاری فارس شروع به تعدیل نیرو کردند.تاکید میکنم هر دو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or