بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من برای SS کلاینت Clash رو ریختم

فقط سرور های Hong Kong و اگه بخواد حال بده France وصل میشن اونم در حدی که فقط بشه تو تلگرام مسیج فرستاد :D
سرور آلمان اگر پیدا کنی خوبه راحت وصل میشه با سرعت خوب بقیه لوکیشنا زیاد استیبل نیستن من خودم با سرور شخصی راه اندازی کردم خوب جواب میده سرورهای رایگان خب به خاطر ترافیکی که الان روش هست اصلا جواب نیست

اینجا کسی مبین‌نت داره؟ ۳روزه ملی شده و هیچی روش جواب نمیده. همراه اول هم اینقدر جدی نگرفته داستانو. نکته عجیب اینه دیروز مامانم تا شب مشکلی نداشت ولی من همچنان داستان داشتم. هر دومون از یه نت استفاده میکنیم. حس میکنم اینا شدن مرجع اصلی ملی کردن نت و هر روز دارن لول آپش میکنن!

اینجا کسی مبین‌نت داره؟ ۳روزه ملی شده و هیچی روش جواب نمیده. همراه اول هم اینقدر جدی نگرفته داستانو. نکته عجیب اینه دیروز مامانم تا شب مشکلی نداشت ولی من همچنان داستان داشتم. هر دومون از یه نت استفاده میکنیم. حس میکنم اینا شدن مرجع اصلی ملی کردن نت و هر روز دارن لول آپش میکنن!
من با مبین نت با اکسپرس وصل میشم ، ملی هم نشده بود کلا برام تو کل این مدت سرعتشم خوبه

• Love
Reactions: Arash-S212
نت کاملا مثل لپ لپ شده به این صورته که هر کی شانسش چی بگیره
الان کاربر بالایی میگه مبین نت کلا قطعه یه نفر دیگه تو گروه داشت با همین مبین نت بازی انلاین میزد ااونم تو این وضع گیم
خودم رو گوشیم پارس انلاین انواع قندشکنا میخوره ولی رو همون گوشی نت های وب میدم بگیر نگیر داره قطعی داره
اصن معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن

• Like
من اسپید وی پی ان استفاده میکردم قبلا که دیکه کار نمیکنه
بین اکسپرس با ویندسکرایب کدومش رو بخرم که بهتر باشه ؟
واسه منم آدرس سایتی که میخرین بفرستین لطفا

• Like
Reactions: kaspar
من خودم رو رایتل و ایرانسل و شاتل وصلم ۲۴ ساعته :D
سرور عوض کنین
چطوری ساین این میشی؟ من با سایفون میزنم ساین این بشه ولی نمیتونه. بدون سنگر شکن هم نمیشه ساین این شد چون لاگینش صیانت شده.

آخرین ویرایش:
  • Like
چطوری ساین این میشی؟ من با سایفون میزنم ساین این بشه ولی نمیتونه. بدون سنگر شکن هم نمیشه ساین این شد چون لاگینش صیانت شده.
من رو لپتام دارمش از لپتاپ شیر کردم رو گوشیم بعد وارد شدم.
گهگاهی رایگانا هم وصل میشن دیگه شانسی

• Like
Reactions: Vesemir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or