curtis
کاربر سایت
V2Ray جوابه کاملادوستان رو زیتل قندشکن چی جوابه؟
Prot .on، سایفو.ن، ادگار.د که کلا ماسیدن
Wind S.c ribe بعضا وصل میشه ولی خیلی کند
V2Ray جوابه کاملادوستان رو زیتل قندشکن چی جوابه؟
Prot .on، سایفو.ن، ادگار.د که کلا ماسیدن
Wind S.c ribe بعضا وصل میشه ولی خیلی کند
من برای SS کلاینت Clash رو ریختمV2Ray جوابه کاملا
سرور آلمان اگر پیدا کنی خوبه راحت وصل میشه با سرعت خوب بقیه لوکیشنا زیاد استیبل نیستن من خودم با سرور شخصی راه اندازی کردم خوب جواب میده سرورهای رایگان خب به خاطر ترافیکی که الان روش هست اصلا جواب نیستمن برای SS کلاینت Clash رو ریختم
فقط سرور های Hong Kong و اگه بخواد حال بده France وصل میشن اونم در حدی که فقط بشه تو تلگرام مسیج فرستاد
من با مبین نت با اکسپرس وصل میشم ، ملی هم نشده بود کلا برام تو کل این مدت سرعتشم خوبهاینجا کسی مبیننت داره؟ ۳روزه ملی شده و هیچی روش جواب نمیده. همراه اول هم اینقدر جدی نگرفته داستانو. نکته عجیب اینه دیروز مامانم تا شب مشکلی نداشت ولی من همچنان داستان داشتم. هر دومون از یه نت استفاده میکنیم. حس میکنم اینا شدن مرجع اصلی ملی کردن نت و هر روز دارن لول آپش میکنن!
من خودم رو رایتل و ایرانسل و شاتل وصلم ۲۴ ساعتهاکسپرس به که به هیچ وجه برا من وصل نمیشه. رو اسیاتک شاتل همراه اول ایرانسل و رایتل
از کدوم سایت خریدی آیا ؟من خودم رو رایتل و ایرانسل و شاتل وصلم ۲۴ ساعته
سرور عوض کنین
چطوری ساین این میشی؟ من با سایفون میزنم ساین این بشه ولی نمیتونه. بدون سنگر شکن هم نمیشه ساین این شد چون لاگینش صیانت شده.من خودم رو رایتل و ایرانسل و شاتل وصلم ۲۴ ساعته
سرور عوض کنین
من رو لپتام دارمش از لپتاپ شیر کردم رو گوشیم بعد وارد شدم.چطوری ساین این میشی؟ من با سایفون میزنم ساین این بشه ولی نمیتونه. بدون سنگر شکن هم نمیشه ساین این شد چون لاگینش صیانت شده.