من توییت رو دیدم توی منشنا حرف از ground station میزدن که باید حداکثر تا ترمینال 800 کیلومتر فاصله داشته باشه خب اینجوری خیلی از قسمتای ایران نمیتونن استفاده کنن که
شاید بشه دیششو یه پارچه همرنگ ایزوگام کشید روشدر مورد استارلینک بر اساس چیزی که توی سایتشون نوشته، نیاز داره حتما در فضای باز و با دید مستقیم به آسمان نصب بشه. خب شما تجهیزات هم بخرید و نصب کنید فردا صبح میان جمعش میکنند کهکلا این استارلینک برای ایران جوابگو نیست
درسته، منم همین فکر رو میکردم، ولی ورژن 1.5 ماهواره از لیزر استفاده میکنه، و احتیاجی به ایستگاه زمینی نیست، بلکه میتونه با ماهوارههای دیگه در تماس باشه. مثلا توی قطب جنوب همین کار رو کردن، اونجا که ایستگاه ندارن!من توییت رو دیدم توی منشنا حرف از ground station میزدن که باید حداکثر تا ترمینال 800 کیلومتر فاصله داشته باشه خب اینجوری خیلی از قسمتای ایران نمیتونن استفاده کنن که
مثل اینکه میگم ترمینال میخواد در فاصله کمتر از 800-700 کیلومتری..الان تو ایران کسی دیش و مودمش رو داشته باشه میتونه وصل بشه؟
منظور از ترمینال (دیش ومودمش هست)؟مثل اینکه میگم ترمینال میخواد
برای من اینترنت مخابرات فعلا وصله،البته کوشی هم مشکلی نداره فعلا..گوگل هم به جمع فیلترشدگان پیوست...
ماشالا
نه گیرنده های زمینی که باید پل ارتباطی شما و ماهواره و اینترنت باشند..منظور از ترمینال (دیش ومودمش هست)؟
پس چرا شبکه هایی خبری گفتند منظور دیش و مودم هست؟نه گیرنده های زمینی که باید پل ارتباطی شما و ماهواره و اینترنت باشند..
البته صحبت از اینه که توی ورژنهای جدیدش ماهواره هم میتونند با هم ارتباط پیدا کنند و شما رو مثلا به یه ترمینال توی اروپا وصل کنند...ولی من به شخصه نتونستم توی نت در این زمینه اطلاعاتی پیدا کنم.
نه ترمینال همون دیش و مودمه، استیشن همون پل ارتباطیه.نه گیرنده های زمینی که باید پل ارتباطی شما و ماهواره و اینترنت باشند..
البته صحبت از اینه که توی ورژنهای جدیدش ماهواره هم میتونند با هم ارتباط پیدا کنند و شما رو مثلا به یه ترمینال توی اروپا وصل کنند...ولی من به شخصه نتونستم توی نت در این زمینه اطلاعاتی پیدا کنم.
بله درسته احتمالا با همین تکنوژی ارتباط لیزری هم هست که میگن میشه فقط با دیش و مودم از ایران وصل شد...نه ترمینال همون دیش و مودمه، استیشن همون پل ارتباطیه.
اما در مورد لیزر:
It used to be that if you wanted to use Starlink, you’d have to have a SpaceX ground station within a few hundred miles because a satellite had to be able to talk to your dish and the station at the same time. While the satellites’ job is still to connect Starlink terminals to the ground stations, SpaceX has been making the system more flexible by letting the satellites talk to each other — basically, if the satellite talking to your dish can’t also talk to a ground station, it’ll connect to a satellite that can, using lasers to pass data back and forth.
Starlink is even in Antarctica now