بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من اینترنت شاتل دارم . در طی روز مشکلی نداره ولی چند روزه که عصر رو به غروب سرعتش نصف کمتر می شود . شاتل می گوید اختلال خارج از شبکه هست ولی معلومه موضوع از کجا آب می خوره . پهنا باند کمتر از نصف می کنند

View attachment 273830

منظور از ترمینال همون تجهیزات دیشه.
من توییت رو دیدم توی منشنا حرف از ground station میزدن که باید حداکثر تا ترمینال 800 کیلومتر فاصله داشته باشه خب اینجوری خیلی از قسمتای ایران نمیتونن استفاده کنن که

در مورد استارلینک بر اساس چیزی که توی سایتشون نوشته، نیاز داره حتما در فضای باز و با دید مستقیم به آسمان نصب بشه. خب شما تجهیزات هم بخرید و نصب کنید فردا صبح میان جمعش میکنند که :D کلا این استارلینک برای ایران جوابگو نیست
شاید بشه دیششو یه پارچه همرنگ ایزوگام کشید روش
کلا کار نشد نداره
فقط باید طوری باشه که که قابل دید از ساختمون های کناری نباشه
بالاخره هر جور آدمی تو هر ساختمونی هست

• Like
Reactions: Taha75
من توییت رو دیدم توی منشنا حرف از ground station میزدن که باید حداکثر تا ترمینال 800 کیلومتر فاصله داشته باشه خب اینجوری خیلی از قسمتای ایران نمیتونن استفاده کنن که
درسته، منم همین فکر رو میکردم، ولی ورژن 1.5 ماهواره از لیزر استفاده میکنه، و احتیاجی به ایستگاه زمینی نیست، بلکه میتونه با ماهواره‌های دیگه در تماس باشه. مثلا توی قطب جنوب همین کار رو کردن، اونجا که ایستگاه ندارن!

در واقع سیستم استارلینک اینجوریه:
اینترنت ثابت > ایستگاه زمینی > ماهواره > دیش
ولی تو سیستم جدید ماهواره‌ها میتونن زنجیره تشکیل بدن و مستقیما با هم اطلاعات رد و بدل کنن.

-------
اگه کسی اطلاعات دقیق‌تری داره من رو اصلاح کنه.

الان تو ایران کسی دیش و مودمش رو داشته باشه میتونه وصل بشه؟
مثل اینکه میگم ترمینال میخواد در فاصله کمتر از 800-700 کیلومتری..
البته گیر اصلی به نطرم مجوز آمریکا و فعال سازی در ایران بود که خیلی ها میگفتند ممکنه به خاطر تحریم و قوانین ارتباطات رادیویی که استارلینک نیاز به مجوز خاص از دولت محلی داره ممکنه تا اجرایی شدن خیلی راه داشته باشه ولی همین طور که کفتم خان اول حل شده و فقط مونده ترمینال ها که به نظرم به زودی در کشورهای همسایه پیاده میشن و میتونند این مشکل رو هم حل کنند..

منظور از ترمینال (دیش ومودمش هست)؟
نه گیرنده های زمینی که باید پل ارتباطی شما و ماهواره و اینترنت باشند..
البته صحبت از اینه که توی ورژنهای جدیدش ماهواره هم میتونند با هم ارتباط پیدا کنند و شما رو مثلا به یه ترمینال توی اروپا وصل کنند...ولی من به شخصه نتونستم توی نت در این زمینه اطلاعاتی پیدا کنم.

البته صحبت از اینه که توی ورژنهای جدیدش ماهواره هم میتونند با هم ارتباط پیدا کنند و شما رو مثلا به یه ترمینال توی اروپا وصل کنند...ولی من به شخصه نتونستم توی نت در این زمینه اطلاعاتی پیدا کنم.
پس چرا شبکه هایی خبری گفتند منظور دیش و مودم هست؟

نه ترمینال همون دیش و مودمه، استیشن همون پل ارتباطیه.

اما در مورد لیزر:
It used to be that if you wanted to use Starlink, you’d have to have a SpaceX ground station within a few hundred miles because a satellite had to be able to talk to your dish and the station at the same time. While the satellites’ job is still to connect Starlink terminals to the ground stations, SpaceX has been making the system more flexible by letting the satellites talk to each other — basically, if the satellite talking to your dish can’t also talk to a ground station, it’ll connect to a satellite that can, using lasers to pass data back and forth.

Starlink is even in Antarctica now

• Like
Reactions: mehdy.z
نه ترمینال همون دیش و مودمه، استیشن همون پل ارتباطیه.

اما در مورد لیزر:
It used to be that if you wanted to use Starlink, you’d have to have a SpaceX ground station within a few hundred miles because a satellite had to be able to talk to your dish and the station at the same time. While the satellites’ job is still to connect Starlink terminals to the ground stations, SpaceX has been making the system more flexible by letting the satellites talk to each other — basically, if the satellite talking to your dish can’t also talk to a ground station, it’ll connect to a satellite that can, using lasers to pass data back and forth.

Starlink is even in Antarctica now
بله درسته احتمالا با همین تکنوژی ارتباط لیزری هم هست که میگن میشه فقط با دیش و مودم از ایران وصل شد...
ولی در کل قضیه یه کم مبهمه ولی مطمئنم توی همین چند روز آینده هستند کسانی که دستگاهش رو هر جوری هست وارد و تست کنند تا ما هم روشن شیم...
++
گوگل و جمیل در ایران فیلتر شد
مثل اینکه این قضیه هم جدیه و برا نت گوشی من هم الان قطع شد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or