بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یک حرفهای میزنید عجیب غریب! چه جوری اشتراک پالس و گیم پس و اینا میخری؟ اینم هیمن جوری میخری
من این سوال رو پرسیدم چون بی بی سی گفته بود خریدهزینه ماهانه اش داخل کشور غیر ممکن
گفتم شاید مثل هزینه خرید پلاس و گیفیت اینا نباشه

دوستان سرورهای cod vanguard فیلتر شده ؟؟ چون روی ps5 من الان به شبکه psn وصل میشم ، ولی به سرورهای cod vanguard وصل نمیشه!!!
به خاطر محدودیت های چند روز اخیر.. هیچ یک از سرور های کال آف دیوتی در دسترس نیست ps3 و ps4 که وصل نمیشن
xbox و pc رو نمیدونم

من این سوال رو پرسیدم چون بی بی سی گفته بود خریدهزینه ماهانه اش داخل کشور غیر ممکن
گفتم شاید مثل هزینه خرید پلاس و گیفیت اینا نباشه

بالاخره استارلینک میرسه دست مردم به یه نحوی
مثله ماهواره
احتمالا خوده کسی که میاره
پول میگیره ماهانه شارژ میکنه
همین الان شما میتونی حساب ویزا کارت و پی پال مدت دار بگیری (6 ماهه)
اون نشد بالاخره کسی آدم داره تو خارج اون شارژ کنه اینجا ریالی تحویل بگیره
فقط مسئله ی که هست هزینشه
باید دید چطوریه
چون ماهی 3 م نت از دسترس 99% جامعه خارجه
یا باید مثله آنتن مرکزی برای کل ساختمون باشه و هزینه تقسیم شه
برای ساختمون های تعداد پایین هم باید چندتا ساختمون یه جا جمع شن (چیزی که تو ساختمون های پژوهشی و دانشگاه ها میبینیم)
فقط من موندم این ایلان ماسک دقیقا میخواد چیکار کنه , کاری غیر از اینه؟ الان تو اکراین آنتن دارن همه؟

در مورد استارلینک بر اساس چیزی که توی سایتشون نوشته، نیاز داره حتما در فضای باز و با دید مستقیم به آسمان نصب بشه. خب شما تجهیزات هم بخرید و نصب کنید فردا صبح میان جمعش میکنند که :دی کلا این استارلینک برای ایران جوابگو نیست

• Smile
Reactions: GameMasterr
در مورد استارلینک بر اساس چیزی که توی سایتشون نوشته، نیاز داره حتما در فضای باز و با دید مستقیم به آسمان نصب بشه. خب شما تجهیزات هم بخرید و نصب کنید فردا صبح میان جمعش میکنند که :D کلا این استارلینک برای ایران جوابگو نیست
دیش های استارلینک بسیار کوچیک ان و سایزشون تقریبا هم اندازه دیش هایی هست که برای ارتباطات رادیویی داخل کشور نصب می شه. فقط جهت قرار گیری اشون رو به آسمان اه.
بعد شما فکر کردید توی کل ایران 24 ساعته هلیکوپتر داره گشت می زنه ببینه بالای پشت بوم خونه مردم چی نصبه؟ به فرض هم بخواد بکنه اصلا توانش رو داره؟

عزیزان اینجا ایرانه. طول و عرض ایران رو نگاه کنید بعد فکر این چیزا رو بکنید.

دیش های استارلینک بسیار کوچیک ان و سایزشون تقریبا هم اندازه دیش هایی هست که برای ارتباطات رادیویی داخل کشور نصب می شه. فقط جهت قرار گیری اشون رو به آسمان اه.
بعد شما فکر کردید توی کل ایران 24 ساعته هلیکوپتر داره گشت می زنه ببینه بالای پشت بوم خونه مردم چی نصبه؟ به فرض هم بخواد بکنه اصلا توانش رو داره؟

عزیزان اینجا ایرانه. طول و عرض ایران رو نگاه کنید بعد فکر این چیزا رو بکنید.
اول اینکه این تکنولوژی معمولا اول توی کلان شهرها میاد و خب اونجا حساسیت بیشتری هست دوباره اون بحث جمع آوری شروع میشه نیاز به گشت 24 ساعتی با هلیکوپتر هم نیست راههای خیلی زیاد و راحتتری هم وجود داره.

دوم اینکه فقط جهت قرارگیری مهم نیست، مهم میدان دید آنتن هست که باید به شکل زیر باشه و این باعث میشه هر جایی نصب نشه

FieldofView.png

اول اینکه این تکنولوژی معمولا اول توی کلان شهرها میاد و خب اونجا حساسیت بیشتری هست دوباره اون بحث جمع آوری شروع میشه نیاز به گشت 24 ساعتی با هلیکوپتر هم نیست راههای خیلی زیاد و راحتتری هم وجود داره.

دوم اینکه فقط جهت قرارگیری مهم نیست، مهم میدان دید آنتن هست که باید به شکل زیر باشه و این باعث میشه هر جایی نصب نشه

FieldofView.png
میگن سقف بهتره ولی توی حیاط خونه هم میشه گذاشتش. خیلی در حیاط خونه اشون ازش استفاده کردند.
ویدیو ازش زیاده در یوتیوب.

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
شرمنده واقعا بابت اسپم
اما داشتم 1984 رو میخوندم، بعد واقعا خنده ام میگیره (و بیشتر گریه البته) سر یه سری چیزاش
الان مثلا وزارت ارتباطات ما قشنگ برعکس اسمش عمل میکنه، شده وزارت قطع ارتباطات:دی

میگن سقف بهتره ولی توی حیاط خونه هم میشه گذاشتش. خیلی در حیاط خونه اشون ازش استفاده کردند.
ویدیو ازش زیاده در یوتیوب.
من ایران رو میگم. حیاط خونه که دیوارش 5 متر هست و دور تا دورش هم ساختمون هست چیزی از میدان دید باقی نمیمونه :D کلا یه سری فعلا دارن از این استارلینک و ...سوءاستفاده میکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or