bayern_vahid
Loyal Member
وزیر ارتباطات اومده از امریکا بخاطر برداشتن تحریمهای ارتباطات انتقاد کرده یعنی دیگه خودتون بدونید تو چه خراب شده ای داریم ادامه حیات میدیم
من این سوال رو پرسیدم چون بی بی سی گفته بود خریدهزینه ماهانه اش داخل کشور غیر ممکنیک حرفهای میزنید عجیب غریب! چه جوری اشتراک پالس و گیم پس و اینا میخری؟ اینم هیمن جوری میخری
به خاطر محدودیت های چند روز اخیر.. هیچ یک از سرور های کال آف دیوتی در دسترس نیست ps3 و ps4 که وصل نمیشندوستان سرورهای cod vanguard فیلتر شده ؟؟ چون روی ps5 من الان به شبکه psn وصل میشم ، ولی به سرورهای cod vanguard وصل نمیشه!!!
شدیدا از شبکه bbcپرهیز کنید بیشتر در پی یاس و ناامیدی در دل جوانان مملکت هست .به خبرگذارهایی دیگه رجوع کنید .چون بی بی سی گفته
من این سوال رو پرسیدم چون بی بی سی گفته بود خریدهزینه ماهانه اش داخل کشور غیر ممکن
گفتم شاید مثل هزینه خرید پلاس و گیفیت اینا نباشه
انتن میخواد چیکار یه دیش یه مودم مخصوص میخوادفقط من موندم این ایلان ماسک دقیقا میخواد چیکار کنه , کاری غیر از اینه؟ الان تو اکراین آنتن دارن همه؟
خوب همونو میگمانتن میخواد چیکار یه دیش یه مودم مخصوص میخواد
خوب الان تو خونه که ماهوار دارید دقیقا مثل اون به دست مردم میرسهخوب همونو میگم
میگم موندم میخواد چیکار کنه وقتی اینترنتش به همچین چیزی نیاز داره
دیش های استارلینک بسیار کوچیک ان و سایزشون تقریبا هم اندازه دیش هایی هست که برای ارتباطات رادیویی داخل کشور نصب می شه. فقط جهت قرار گیری اشون رو به آسمان اه.در مورد استارلینک بر اساس چیزی که توی سایتشون نوشته، نیاز داره حتما در فضای باز و با دید مستقیم به آسمان نصب بشه. خب شما تجهیزات هم بخرید و نصب کنید فردا صبح میان جمعش میکنند کهکلا این استارلینک برای ایران جوابگو نیست
اول اینکه این تکنولوژی معمولا اول توی کلان شهرها میاد و خب اونجا حساسیت بیشتری هست دوباره اون بحث جمع آوری شروع میشه نیاز به گشت 24 ساعتی با هلیکوپتر هم نیست راههای خیلی زیاد و راحتتری هم وجود داره.دیش های استارلینک بسیار کوچیک ان و سایزشون تقریبا هم اندازه دیش هایی هست که برای ارتباطات رادیویی داخل کشور نصب می شه. فقط جهت قرار گیری اشون رو به آسمان اه.
بعد شما فکر کردید توی کل ایران 24 ساعته هلیکوپتر داره گشت می زنه ببینه بالای پشت بوم خونه مردم چی نصبه؟ به فرض هم بخواد بکنه اصلا توانش رو داره؟
عزیزان اینجا ایرانه. طول و عرض ایران رو نگاه کنید بعد فکر این چیزا رو بکنید.
میگن سقف بهتره ولی توی حیاط خونه هم میشه گذاشتش. خیلی در حیاط خونه اشون ازش استفاده کردند.اول اینکه این تکنولوژی معمولا اول توی کلان شهرها میاد و خب اونجا حساسیت بیشتری هست دوباره اون بحث جمع آوری شروع میشه نیاز به گشت 24 ساعتی با هلیکوپتر هم نیست راههای خیلی زیاد و راحتتری هم وجود داره.
دوم اینکه فقط جهت قرارگیری مهم نیست، مهم میدان دید آنتن هست که باید به شکل زیر باشه و این باعث میشه هر جایی نصب نشه
![]()
من ایران رو میگم. حیاط خونه که دیوارش 5 متر هست و دور تا دورش هم ساختمون هست چیزی از میدان دید باقی نمیمونهمیگن سقف بهتره ولی توی حیاط خونه هم میشه گذاشتش. خیلی در حیاط خونه اشون ازش استفاده کردند.
ویدیو ازش زیاده در یوتیوب.