دوستان این شماره ی مخابرات تهران چیه ؟ سرچ کردم ولی نمیدونم کدومشه...
برای اینکه زنگ بزنیم نام کاربری و پسورد بگیرم.
2020دوستان این شماره ی مخابرات تهران چیه ؟ سرچ کردم ولی نمیدونم کدومشه...
فاجعه , علاوه بر سرعت و مشکل DNS قطعی هم بهش اضافه کنسرعت مخابرات برا شماهم داغونه؟!
اگر تهران هستید و مصرف خونگی دارید و می تونید ماهی هم 150 هزینه کنید زیتل بگیرید. بی نظیره.
اگر تهران هستید و مصرف خونگی دارید و می تونید ماهی هم 150 هزینه کنید زیتل بگیرید. بی نظیره.
بدیش مناطق تحت پوششه، همه جا کیفتش یکسان نیست ، ولی از نظر قیمتی عالیه !نسبت به کیفیت و خدماتی که میده واقعا 150 تومن مفته!
بدیش مناطق تحت پوششه، همه جا کیفتش یکسان نیست ، ولی از نظر قیمتی عالیه !
دیروز واسه یکی از مشتری هام بالای اندرزگو شریعتی سرویس گرفتم، پینگ و سرعتش فوق العاده نوسان داره، خوبیش این بود که SLA دارند![]()
کدوم محدوده هستی ؟! پینگت چطوریه ؟!من دقیقا روی خط زرد هستم ولی خب واقعا سرعتم خوبه. فقط و فقط هم برای دانلود گرفتمش. یه هارد 8 ترابایت مجبور شدم بخرم فقط واسه زیتل![]()
نصب طرف شاید خوب نبوده، تو بدترین حالتی که دیدم ۲۵مگ بوده.بدیش مناطق تحت پوششه، همه جا کیفتش یکسان نیست ، ولی از نظر قیمتی عالیه !
دیروز واسه یکی از مشتری هام بالای اندرزگو شریعتی سرویس گرفتم، پینگ و سرعتش فوق العاده نوسان داره، خوبیش این بود که SLA دارند![]()
کدوم محدوده هستی ؟! پینگت چطوریه ؟!
COD Warzone میتونی بزنی ؟!
نصب اولیه و مودم و ایناش چقدر هزینه داشت واسه شما ؟من طرفای دانشگاه شریفم نزدیک یادگار امام.
سرعتم 50 مگابیت
پینگ بین 60 تا 80
وارزون رو تست نکردم. کلا گیم انلاین کم میزنم.
برای گیم مناسب هست؟نسبت به کیفیت و خدماتی که میده واقعا 150 تومن مفته!