بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم تست امروز

1327553425.png

همین الان دارم از تورنت 2 تا فیلم رو دانلود میکنم در ساعات رایگان با 130 کیلو! دوستانی که تورنت باز هستن میدونن 130 کیلو از تورنت یعنی چی! :d

amxa2trvp4u4q1bloz50.png

اره تورنت 130 خیلی خوبه :d من که آخر سر نفهمیدم سرعت ثابت تورنتم چقدره :d رو هر سرعتی که فکر کنی می چرخه :d

بچه ها من تا الآن نمیدونستم پینگ هر چی پایین تر باشه بهتره چرا به آدم نمیگید؟
حالا من چیکار کنم؟ هآونلی رین رو دارم دمو اش رو دانلود می کنم یک روز تمامه کنسول روشنه تازه شده چهل و هشت درصد امروز نمی تونم رسیستانسه دو رو آنلاین بزنم :( قول میدم تا فردا شب هم تموم نشه خیر سرشون سرعت پانصد و دوازده به من دادند سرعت یه وقت میشه چهار پنج... لوتوس... این چه وضعشه؟

این ماه تموم شد از کجا بگیرم ؟ منطقه زارعی
کلی پول گرفتند...
ممنون

من بالاخره نفهمیدم سرعت آپلودم چنده !!!!!!
اینتو می زنه 40 تا ! تو مدیا فایر می خوام آپلود کنم می زنه زده 130 تا :d تو 4shared می زنه 60 تا !!! :d جریان چیه نمی دونم ! :d پنگ هم یه بار 140 یه بار 160 یه بار هم مثل الان 190 ! :d

1328625105.png

داش مسعود من خیلی وقته تورنت شبانه دانلود نکردم ولی الان یه 200 mb دانلود کردم 190 اینا داد ! البته کلا این ساعت sسرعت خوبه خوبه :d

من توی این ساعات بالای 200 از تورنت میگرم! اون 130 ماله وقتی بود که ملت همه داشتن دانلود میکردن! :دی

من که معیار رو 4shared یا rapidshare میدونم برای آپلود!
یه فایل رو توی یکیاز اینها آپ کن ببین چجوریه! این ماله من توی رپیدشیر:
درست میبینید 176kb سرعت آپلود! :دی

io0zadg8o1ddmjumtfze.png

دوستان من زنگ زدم پارس آنلاین می گه اگه می خوای از ما سرویس بگیری باید مودم ما رو بخری و این که مودم من که D-Link رو ساپرت نمی کنن ، جالیش اینجاست که پشتیبانی می گه ساپورت می کنه (دزد خونست :d ) !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or