بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1328787102.png

1328786519.png

اینم ماله من اسیاتک 1mb با 5 گیگ حجم ماهیانه 27 تومان

سلام
من امروز به سرورهای گوگل دسترسی ندارم یا به سختی دسترسی دارم! اصلاً پینگ سرورهای مربوط به گوگل (چه DNS سرورشون چه سرورهای دیگه شون) را ندارم! تایم اوت کامل! یا گاهی دو سه هزار! :|
کسی از دوستان این مشکل را پیدا کرده؟!
چیزی که توی تریس مشخصه اینه که مشکل از داخل ایران نیست و از فرانکفورت به بعد تایم اوت میزنه! :-o:-s

پینگ 4.2.2.4 م هم 100 هست و پینگ 8.8.8.8 م هم تا همین دیروز کمتر از 110 بود ( همچنین پینگ خود گوگل).

سیگنال الان برای گوگل زدم 600 تا میده!!! چه خبره!!! الان متوجه شدم! :-o
......
علت رو فهمیدم! دنبال علت نگرد دیگه! دیروز این خبر اعلام شد و امروز:

وزير ارتباطات با بيان اينكه در بحث ظرفيت پهناي باند تا پايان برنامه پنجم توسعه ظرفيت فعلي به 20 برابر افزايش خواهد يافت، تصريح كرد: تلاش مي‌كنيم كه اينترنت در كشور ارزان شود.

دكتر رضا تقي‌پور- وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات - در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اينكه رويکرد وزارت ارتباطات به شبکه‌هاي باند پهن و ديتا است، اظهار كرد: بحث عمده حوزه ارتباطات در شرايط کنوني، توسعه ارتباطات ديتاست، بايد با استفاده بهينه از فرصت‌هاي موجود نسبت به افزايش کيفيت و تنوع خدمات الکترونيکي اقدام کرد.

او در ادامه گفت: سياست وزارت ارتباطات که از سوي سازمان فن‌آوري اطلاعات اجرايي مي‌شود، تقويت فرهنگ توسعه IT و حمايت از پروژه‌هاي ملي است.

وزير ارتباطات هم‌چنين با بيان اينكه واگذاري تلفن‌هاي همراه در كشور به روز است، گفت: در ارتباطات صوتي، تلفن ثابت و تلفن همراه تا حدودي نيازهاي كشور برطرف شده و امروز تمام واگذاري‌هاي ما به‌صورت به‌روز و با حداقل هزينه انجام مي‌شود.

آخرین ویرایش:
منم 256 مخابرات دارم از ساعت 1 بعد از ظهر امروز مشکل پیدا کردم پینگم با گوگل 450 شده با 4.2.2.4 هم430 خرابی فکر کنم سراسری باشه چون من traceroute که میگیرم مسیر سرور های داخل کشور همه پینگ هاش درسته اما این telia مشکل داره یهو از درگاه telia میره رو 430

البته با دانلود منیجر سرعت دانلود بین 60 تا 70 نمی دونم چرا انقدر سرعت دانلودم رفته بالا
من هم یک مگابیت دارم الان سرعت دانلودم 205کیلوبایت شده!

اتفاقا نت پینگم با 4.2.2.4بهتر شده و زیر199اومده در صورتی که قبلا 220 بود!

pinging.jpg

آخرین ویرایش:
من از امروز به پینگم حدود 100 تا اضافه شده!!!
Trace هم که میکنم ایپی هارو , مسیر ها عوض شده و به جای اینکه از درگاه اذربایجان بره مثل همیشه , داره از این TELIA e بی مصرف میره ......

جریان چیه ؟

سیگنال الان برای گوگل زدم 600 تا میده!!! چه خبره!!! الان متوجه شدم! :-o
......
علت رو فهمیدم! دنبال علت نگرد دیگه! دیروز این خبر اعلام شد و امروز:

وزير ارتباطات با بيان اينكه در بحث ظرفيت پهناي باند تا پايان برنامه پنجم توسعه ظرفيت فعلي به 20 برابر افزايش خواهد يافت، تصريح كرد: تلاش مي‌كنيم كه اينترنت در كشور ارزان شود.

دكتر رضا تقي‌پور- وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات - در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اينكه رويکرد وزارت ارتباطات به شبکه‌هاي باند پهن و ديتا است، اظهار كرد: بحث عمده حوزه ارتباطات در شرايط کنوني، توسعه ارتباطات ديتاست، بايد با استفاده بهينه از فرصت‌هاي موجود نسبت به افزايش کيفيت و تنوع خدمات الکترونيکي اقدام کرد.

او در ادامه گفت: سياست وزارت ارتباطات که از سوي سازمان فن‌آوري اطلاعات اجرايي مي‌شود، تقويت فرهنگ توسعه IT و حمايت از پروژه‌هاي ملي است.

وزير ارتباطات هم‌چنين با بيان اينكه واگذاري تلفن‌هاي همراه در كشور به روز است، گفت: در ارتباطات صوتي، تلفن ثابت و تلفن همراه تا حدودي نيازهاي كشور برطرف شده و امروز تمام واگذاري‌هاي ما به‌صورت به‌روز و با حداقل هزينه انجام مي‌شود.

سلام
مرسی مسعود جان... الان درست شده #:-s

فکر کنم به قضیه ی روز جهانی IPV6 که فردا باشه ربط داشته باشه....

hkkxyi362tfgeqtrh6bt.jpg

y0rll7zu46y4m9ft7k.jpg

آخرین ویرایش:
امروز رسما نتم ترکیده ! یه پیج ساده رو کلی زور می زنه باز کنه :| رفتم تو my.shatel که گزارش بزنم دیدم نوشتم بخاطر چی چی IP 6 نت اشکال داره ولی شاتل کاری کرده هیچ مشکلی نباشه باسه همین گیر ندید ولی برای من یکی که واقعا گل کاشتن !!!!!! :| :| :|
مملکته داریم ؟ :|

احتمال اختلال در اینترنت کشور در روز ۱۸ خردادماه بخاطر تست جهانی IPv6

روز 4 شنبه 18 خردادماه 1390 به عنوان روز جهانی پروتکل IP نسخه 6 تعیین گردیده است. در این روز سرویس دهندگان بزرگ دنیا مانند گوگل و یاهو به مدت 24 ساعت و به صورت آزمایشی سرویس های خود را بر روی نسخه جدیدی از پروتکل IP نسخه 6 به جای نسخه قدیمی تر این پروتکل یعنی نسخه 4 ارایه خواهند کرد.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) براساس اعلام یکی از سرویس دهندگان بزرگ اینترنت کشور و با توجه به تازگی این موضوع و عدم پشتیبانی کامل از پروتکل IP نسخه 6 توسط تامین کنندگان بین المللی در ایران، ممکن است در دوره ی آزمایشی 24 ساعته یادشده و از ساعت 4:30 بامداد روز 18 خرداد دسترسی به برخی از سایت های شرکت کننده در این تست با مشکل مواجه باشد.

براساس اعلام، در ایران شرکت شاتل از چندی پیش اقدامات لازم به منظور پشتیبانی از این پروتکل را آغاز کرده و در حال حاضر به صورت کامل در شبکه خود از آن پشتیبانی می کند. همچنین به منظور برقراری کامل ارتباطات با استفاده از پروتکل IP نسخه 6 در حال رایزنی با سازمان های دولتی و نظارتی ذی صلاح در این حوزه است.

فهرست سایت های شرکت کننده در تست روز جهانی IPv6 از طریق نشانی http://www.worldipv6day.org/participants/index.html قابل دسترسی است. همچنین مشترکین با مراجعه به وبسایت http://test-ipv6.com میتوانند سازگاری اتصال خود با این پروتکل را مورد آزمایش قرار دهند.

احتمال بروز اختلال در دسترسی كاربران ایرانی در روز جهانی آی پی نسخه 6

18 خرداد 1390 خورشیدی ( 8 ژوئن 2011) روز آزمایش جهانی پروتكل IPv6 است. در این روز سرویس دهندگان بزرگ دنیا مانند گوگل، یاهو و ... به مدت 24 ساعت و به صورت آزمایشی سرویس های خود را بر روی نسخه جدیدی از پروتكل IP (نسخه 6) به جای نسخه قدیمی تر این پروتكل (نسخه 4) ارایه خواهند كرد.

18 خرداد 1390 خورشیدی ( 8 ژوئن 2011) روز آزمایش جهانی پروتكل IPv6 است. در این روز سرویس دهندگان بزرگ دنیا مانند گوگل، یاهو و ... به مدت 24 ساعت و به صورت آزمایشی سرویس های خود را بر روی نسخه جدیدی از پروتكل IP (نسخه 6) به جای نسخه قدیمی تر این پروتكل (نسخه 4) ارایه خواهند كرد.
با توجه به تازگی این موضوع و عدم پشتیبانی كامل از پروتكل IP نسخه 6 توسط تامین كنندگان بین المللی در ایران، ممكن است در دوره¬ی آزمایشی 24 ساعته یادشده ( از ساعت 4:30 بامداد روز 17 خرداد) دسترسی به برخی از سایت¬های شركت كننده در این تست با مشكل مواجه باشد.
در این باره، شركت شاتل، یكی از 11 شركت دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL در ایران، از چندی پیش اقدامات لازم به منظور پشتیبانی از این پروتكل را آغاز كرده و در حال حاضر به صورت كامل در شبكه خود از آن پشتیبانی می كند. همچنین به منظور برقراری كامل ارتباطات با استفاده از پروتكل IP نسخه 6 در حال رایزنی با سازمان های دولتی و نظارتی ذی صلاح در این حوزه است.
احمد نخجوانی مدیرعامل شركت آریا رسانه تدبیر (شاتل)، در این باره به خبرنگار تلنا گفت: تعیین روز چهارشنبه به عنوان روز جهانی IP نسخه 6 در واقع یك پیش آمادگی است كه كشورها را برای آینده آماده كند. بحث بحث چند سال آینده است ولی فردا تلنگری است به مردم است كه دنیا دارد به سمت IP نسخه 6 می رود.
نخجوانی در مورد این كه آیا می توان پیش بینی كرد كه كاربران ایرانی فردا ممكن است با چه مشكلاتی مواجه شوند گفت: نمی توان دقیقا پیشبینی كرد كه فردا چه اتفاقی ممكن است بیافتد البته ما داخل شبكه خودمان می دانیم چه اتفاقی می افتد اما چون ارائه دهندگان مختلفی در كشور داریم و این مسئله تنها به ارائه دهندگان اینترنت محدود نمی شود و بخشی از آن به زیرساخت و ارائه دهندگان بین المللی اینترنت به شركت ارتباطات زیرساخت و بخشی به *****ینگ مربوط است، این كه فردا دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد كاملا مشخص نیست.
مهندس بشی وند، مدیر فنی آریا رسانه تدبیر در باره بروز مشكل برای كاربران ایرانی توضیح داد: فردا از ساعت 4:30 بامداد تا 4:30 بامداد روز بعدش، به مدت 24 ساعت حدود 400 سایت در بدترین حالت ممكن است تعدادی از كاربران ایرانی نتوانند به برخی از سایت ها دسترسی نداشته باشند. سایت هایی مثل گوگل و یاهو و حدود 400 سایت دیگر كه در آدرس http://www.worldipv6day.org/participants/index.html نام آن ها به عنوان سایت های شركت كننده در روز جهانی IPv6 قید شده. اما سایت هایی كه در این فهرست نیامده اند شامل این ماجرا نمی شوند و كاربران بدون مشكل می توانند به آن ها دسترسی داشته باشند.
بشی وند توضیح داد: آن چه فردا اتفاق می افتد كاملا به كلاینتی (Client) ربط دارد كه می خواهد به شبكه متصل شود و مسئله دیگر *****ینگ است. این كه سایت هایی كه با آدرس IP نسخه 4، در كشور ما ***** می شوند، آیا در نسخه 6 هم در فهرست *****ینگ قرار دارند یا نه. در ویندوز XP و ویندوز های جدید تر، خود سیستم عامل برای ورود به شبكه IP نسخه 6 تونل می زند اما سیستم عامل های ویندوز قدیمی تر از ویندوز XP ، این قابلیت را ندارد و كاربرانی كه از ویندوز قدیمی استفاده می كنند با مشكل مواجه می شوند. البته ممكن است پروتكل خاص این تانلینگ هم ***** شود.
شایان ذكر است، سازگاری و استفاده از IPv6 از ماه جاری (ژانویه) اجباری شده است و آخرین اطلاعات نشان می دهد كه تنها كمتر از 5 درصد از آدرسهای IPv4 برای استفاده باقیمانده اند و بنابراین توسعه دهندگان اینترنت باید سیستمهای خود را با عملكردهای پروتكل جدید سازگار كنند.
IPv4 از یك فضای آدرس برابر با 32 بیت برای حدود 3/4 میلیارد آدرس IP برخوردار است. این در حالی است كه نسخه 6 اینترنت پروتكل از یك فضای آدرس 128 بیت برخوردار بوده و بنابراین می توان حداكثر 660 هزار میلیارد میلیارد آدرس IP را برپایه آن ایجاد كرد.
علاقه مندان به این موضوع می توانند به سایت آزمایش سازگاری با پروتكل IPv6 به آدرس: http://test-ipv6.com/ مراجعه كنند.

منبع: روابط عمومی گروه شركت های ندا

روزنامه وال استریت ژورنال نوشته است که ایران گا‌م‌هایی را برای قطع ارتباط با شبکه جهانی اینترنت و شکل جدیدی از س*انس*ور برداشته است.

براساس گزارش وال استریت ژورنال ایران شبکه جهانی اینترنت در داخل کشور را قطع و شبکه داخلی خود را برای دسترسی به اینترنت راه‌اندازی خواهد کرد.
این روزنامه نوشته است که طبق گفته ناظران سیاسی رهبری ایران قطع شبکه جهانی اینترنت در این کشور را راهی برای پایان دادن به جنگ علیه اینترنت جهانی می‌داند.
براساس این گزارش جمهوری اسلامی ایران که پیش از این اقدام به سانسور اینترنت کرده است راه‌اندازی اینترنت داخلی را «اقدامی مقرون به صرفه» برای مشتریان اینترنت داخل کشور و رعایت «ارزش‌های اخلاقی و اسلامی» می‌داند.
رضا باقری اصل، مديرکل دفتر مطالعات ارتباطات و فن‌آوری‌های نوين مرکز پژوهش‌های مجلس، فوریه (بهمن ۸۹) گفته بود که به‌زودی ۶۰ درصد از شرکت‌ها و خانواده‌ها به شبکه ملی اینترنت وصل می‌شوند و درمدت دو سال تمام کشور به این شبکه داخلی متصل خواهند شد.
وال استریت ژورنال نوشته است: به‌نظر می‌رسد که اقدام نامتعارف ایران برای قطع شبکه جهانی اینترنت در داخل کشور، تلاش گسترده‌تر دولت این کشور برای مقابله با اینترنت است زیرا ازنظر دولتمردان ایران، اینترنت «تهدید، حمله افکار و فرهنگ و نفوذ غربی» به داخل ایران است که منبع این تهدید نیز از دیدگاه جمهوری اسلام عمدتا آمریکا است.
آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و دیگر مقام‌های ارشد ایران «نفوذ فرهنگ غربی» به کشور از طریق اینترنت را «جنگ نرم» نامیده‌اند.
روز جمعه سوم ژوئن گزارش شد که سيستم عامل مستقلی جايگزين سيستم عامل مايکروسافت ويندوز در ایران خواهد شد. این خبر به‌طور مستقل تائید نشده است.
خبر قطع شبکه جهانی اینترنت در ایران در شرایطی اعلام شده که فروردین ماه امسال یک مقام ارشد دولت ایران، از راه‌اندازی «اینترنت حلال» خبر داده اما تاکید کرده بود که دسترسی کاربران به اینترنت جهانی و اینترنت داخلی امکان‌پذیر خواهد بود.
به گفته تحلیلگران برای ایران، کشوری که به دلیل تحریم‌های غرب در انزوای اقتصادی قرار گرفته است اینترنت یک ابزار تجاری مهم به‌شمار می‌رود زیرا محدود کردن دسترسی به اینترنت می‌تواند مانع از سرمایه‌گذاری روسیه، چین و دیگر شریکان تجاری ایران شود.
ازسوی دیگر ایران برای راه‌اندازی شبکه اینترنت داخلی به کارشناسی و منابع موتورهای جست‌وجوگر و وب‌سایت‌هایی مانند گوگل نیاز دارد.
برخی تحلیلگران می‌گویند که ایران می‌تواند به‌طور کامل شبکه جهانی اینترنت را قطع کند و برخی نیز می‌گویند که ایران می‌تواند یک ساختار اینترنتی دوگانه راه‌اندازی کند که در حکومت‌های سرکوبگر مانند میانمار کاربرد دارد.
هم‌زمان سخنگوی نماینده ایران در سازمان ملل متحد درمورد اقدام ایران برای قطع شبکه جهانی اینترنت در داخل کشور از اظهارنظر خودداری کرده و تنها گفته است: این یک موضوع فنی درمورد پیشرفت علمی در کشور است.
تلاش جمهوری اسلامی برای قطع شبکه جهانی اینترنت و سانسور بيشتر اينترنت در شرایطی است که سازمان ملل متحد روز جمعه در گزارشی اعلام کرد که قطع دسترسی مردم به اينترنت «نقض یکی از اساسی‌ترین موارد حقوق بشر و مغایر با قوانین بین‌المللی» است.
........
:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or