بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من تجربه خودمو میگم برات
اگه مخابراتتون پورت ازاد داره از مخبرات بگیری بهتره پینگ عالی حجم نامحدود سریع هم وصل میشه واسه من 2 روزه وصل کردن در ضمن خط من فیبر نوریه 256 سرعتمه
حالا من یه سوال دارم مثلا الان پارس انلاین داره سرعت 128 نامحدود رو میده ماهی 33 تومن
مخابرات داره میده ماهی 13 تومن بین اینا چه فرقیه؟
الان من که خطم فیبر نوریه میتونم از جای دیگه ای سرویس بگیرم؟
مخابرات همه جا یکسان عمل نمیکنه! یعنی قیمت واحد و سرعت واحدی بین مشترکینش نمیده! شما 256 نامحدود رو گرفتین درحالی که در استان ما محدود هست! با همون قیمت شما و پینگ افتضاح!
در شهر شما شاید خیلی ها از مخابرات بگیرن اما در شهر ما اونهایی که گرفتن نمیدونن چجوری فرار کنن!
خلاصه بگم برای یک گیمر در درجه اول پینگ مهم هست که فقط باید تست کنی تا ببینی کدوم شرکت بهتره. اصولا پارس پینگ خوبی نداره اما توی سرعت هم کسی حریفش نمیشه.

...........
تست الانم:

1326096130.png

آخرین ویرایش:
آقا مسعود اگه برم از کافی نت خودشون تست بگیرم پینگش همونیه که مشترکا دارن؟

یا کافی نتی چیزی که از اونها سرویس داره! فقط دقت کن از مخابرات شما باشن!
جمله آخرتون رو درست متوجه نشدم:">

ببینید منظورم اینه که خط تلفن شما با اون کسی که میخوایید از اینترنتش تست بگیرید از یک مخابرات اومده باشه!
مثلا هردوتاتون از مخابرات وحدت باشین! یا از مخابرات بعثت باشین! (این اسم هارو برای مثال زدم)
اونوقت اون پینگی که دوستتون داره شما هم همونو خواهید داشت!

درود.
دوستان من شاتل ART 1 دارم ولی خوب همونطور که میدونید سرعت دانلودش کمه ! میخوام ispــم رو عوض کنم.من کرج هستم و یه سرویس نامحدود با پینگ خوب میخوام.
یه سری راهنمایی لازم دارم و اینکه میخوام بدونم اینترنت مخابرات وضعیتش چطوره؟ سرویس 1Mb یا 512 Kb مخابرات چطور هستند؟ پینگش خوبه؟ ممنون از راهنماییتون :-*

درود.
دوستان من شاتل ART 1 دارم ولی خوب همونطور که میدونید سرعت دانلودش کمه ! میخوام ispــم رو عوض کنم.من کرج هستم و یه سرویس نامحدود با پینگ خوب میخوام.
یه سری راهنمایی لازم دارم و اینکه میخوام بدونم اینترنت مخابرات وضعیتش چطوره؟ سرویس 1Mb یا 512 Kb مخابرات چطور هستند؟ پینگش خوبه؟ ممنون از راهنماییتون :-*

همینو به ارت 4-5 ارتقا بده با 70-80 کیلو و ترافیک نامحدود (55 گیگ) دان کن!!!
+ شبانه رایگان
art 1 بدرد وبگردیو دان نمیخوره! کاربردش جای دیگس :d

• Like
Reactions: bardia67m
آقا مسعود شما خودتون از کجا سرویس میگیرید؟
من مهاباد هستم.
2 مگ وایرلس نامحدود از ارتباط داده ها و 1 مگ adsl از ماکسنت (نماینده آسیاتک) دارم.

واقعا من چرا باید با افریقای جنوبی همچین پینگی داشته باشم ؟!
جا قحطی بود؟ :d
خوب به دلیل روتینگ عالی!

همینو به ارت 4-5 ارتقا بده با 70-80 کیلو و ترافیک نامحدود (55 گیگ) دان کن!!!
+ شبانه رایگان
art 1 بدرد وبگردیو دان نمیخوره! کاربردش جای دیگس :d

به جز وبگردی و دان،بیشتر واسه بازی آنلاین استفاده میکنم. الان با ps3 راحت میتونم بازی کنم ولی تابستون چون داداشم هم میخواد ps3 بخره واسه همین نمیدونم که همین Art 1 جواب میده یا نه.راستی 1Mb مخابرات خوبه واسه بازی و دانلود؟ کلا مخابرات سرویساش چطوره؟

من از تابستون تا حالا آنلاین بازی نکردم (کنکور لعنتی) می خوام دوباره شروع کنم و صبانت دارم تو این مدت چه تغییری کرده (برای بازی) عوض کنم یا نه؟
شهر های مختلف چه تاثیری تو سرعت داره؟(من اصفهانیم)

همین الان دارم از تورنت 2 تا فیلم رو دانلود میکنم در ساعات رایگان با 130 کیلو! دوستانی که تورنت باز هستن میدونن 130 کیلو از تورنت یعنی چی! :d

amxa2trvp4u4q1bloz50.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or