سلام من از یه شرکتی اینترنت دارم که انگار کلاهبرداره ، خط تا 17 مگابیت کشش داره سرویسی که میگیرم 16مگابیت هست ولی سرعتی که دارم دروز 1.400 تا 1600 و ساعت ۳ یا 4 شب هم سرعت میره رو 1650 تا 1840 ولی هیچوقت تا 2048 کیلوبایت نرفته( 16 مگابیت ) من باید چیکار کنم حالا
در حال حاظر بهترین isp ها کدوما هستن؟
با حجم "بین الملل" بالا و قیمت پایین تر نسبت به بقیه؟ (حجم داخلی به درد خودشون و ...... میخوره)
و وضع مخابرات چطوره از این لحاظ؟
لطفا راهنمایی کنید
آره تماس گرفتم تا گفتم تست گفتن نداریم, فکر کنم با همین نت باید سر کنمببین اگه بهشون بگی قبول میکنن که با تجهیزاتشون بیارن خونه که مثلا تست بکنی سرعتش و پینگ و اینا... چون همونطور که خودتم میگی ریسکه و هم اینکه گرونه به نسبت شرکت های نت مثلا با قیمت کمتر از این بیشتر از 2 برابر پهنای باند با سرعت خوب میدن.. با این حجم بخوای توی ماه چندتا فیلم دانلود کنی عملا تموم میشه.
امکانش نیست متأسفانه, مونوپولی فیبر نوری دست مخابرات هست و شرکتها نمیخوان که دخالت کنن چون باید خیلی خرج کننبرای جایی که خطش فیبره میشه کاری کرد از شرکتی بجز مخابرات سرویس گرفت؟ حدودا یکی دو سال پیش رفتم های وب و یوز نت و شاتل همشون گفتن نمیتونن سرویس بدن الان تو سایت شاتل شماره رو زدم زد تحت پوششه حالا نمیدونم سایتشون اشکال داره یا واقعا میتونن سرویس بدن ولی درکل شاتلم حجماش افتضاحه قبلا جای دیگه های وب داشتم عالی بود الان با پشتیبانی آنلاینش صحبت کردم گفت خط فیبره نمیشه سرویس داد
میشه کاری کرد یا مجبورم با همین مخابرات سر کنم؟ واقعا دیوانه کنندس همه چیزش آشغاله قشنگتر از همه هم پشتیبانی و خود رئیس مخابراته که تا حالا چند بار با افتخار بهم گفتن مخابرات بیشتر از همه جا حجم میده 90 گیگ بین الملل رو 8 مگ میده که از اکثر جاها کمتره
یبار هم با رئیس مخابرات سر این موضوع بحث کردم وقتی گفت اونا الکیه حجم دزدی میکنن دیگه فهمیدم سکوت بهترین کاره
بیشتر از همه با حجم مشکل دارم همیشه سه ماهه میگیرم ولی معمولا ۱۵ روز تا یک ماهش رو نمیتونم استفاده کنم به لطف حجم کمشامکانش نیست متأسفانه, مونوپولی فیبر نوری دست مخابرات هست و شرکتها نمیخوان که دخالت کنن چون باید خیلی خرج کنن
شما بیشتر با هجم مشکل داری؟ از نظر پینگ و آپتایم چطور رازی هستی؟
باید درخواست pcm به مسی بدی قبلا انجام میدادن الانو نمیدونمبیشتر از همه با حجم مشکل دارم همیشه سه ماهه میگیرم ولی معمولا ۱۵ روز تا یک ماهش رو نمیتونم استفاده کنم به لطف حجم کمش
اینم تازه با توجه به اینه که بازیارو با نت گوشی دان میکنم و خیلی وقتا یوتوب نمیرم که حجم تموم نشه
پینگش نه خوبه نه بد فقط قابل بازیه توی رینبو ۱۱۰-۱۳۰ هست هر از گاهی هم هر چند ماه قطعی داره دیشب و پریشب هم قطعی داشت همیشه هم از سمت مخابراته (طولانی بشه با پشتیبانی تماس میگیرم میگن ازون سمته) درصورتی که قدیم با های وب کوچیک ترین مشکلی نداشتم
الان کاملا غیرممکنه یا مخابرات اجازه نمیده؟ اگه رئیس مخابرات قبول کنه میشه از جای دیگه سرویس گرفت شاید بتونم آشنا پیدا کنم