Soroush_shz
کاربر سایت
اولش که هی میگفتن درخواست فسخت ثبت نشده !! یکی دو روز همونجوری الاف کردن، شکایت که کردم فرداش نت قطع شد و رفت تازه واسه تخلیه که بعد ۶ روز تخلیه شد!شکایتت چی شد ؟
بمنم زنگ زد با اینکه شماره خودمو واسه فسخ دادم به بابام زنک زد چون ۶-۷ سال پیش که گرفتیم شاتلو با مشخصات بابام گرفتیم، داشت مخشو میزد و شستشو میداد که همه خرابن و مودمتون مشکل داره و بذارید کارشناش رایگان بفرستیم اگه مشکلی بود عوض کنن مودمو! با خودم گفتم حتما الان یه بی سوادی که از قبل اسکریپت حفظ کرده رو میفرستن تهش چند صد تومن میگیره مودمو عوض میکنه بعدشم همون آش و همون کاسه! واقعا جالبن یه بار زنگ زدم یه پورت رو باز کنین برام میگفت مودمت قدیمیه پورت باز نمیشه مودم مدل ۲۰۱۶ !!! اصن چه ربطی یه مودم داره پورتی که سر فیلترینگ ریدین توش و بستین!دقیقا همینه، منم زنگ زدم برای جمع اوری جدا ازینکه یه ساعت راحع به اینکه نه توروخدا فسخ نکن از هرکی بگیری همینه نطق کرد آخرم گفتم نه نمیخوام تهدید کرد گفت اگر فسخ کنید بعد دوباره بعیده بتونیم بهتون خدمات بدیم!!! ینی دو لپم چسبید بهم ازین همه بی حیایی
حالا زدم یه ماهه های وب ببینم چطوره
منم سریع گوشیو گرفتم قشنگ شستم دختره رو و گفتم با بچه ۷ ساله طرف نیستی که هی میگی مودم قدیمیه خط نویز داره!! گفتم برو یک دونه از پستای پیج اینستاکرامتون رو باز کنید کامنتارو بخون ببین چی نوشته! همه ناراضین و میگن که پشتیبان فنی همیشه مشکلو گردن نویز و این کسشرات میندازه! دیگه لااقل دروغ نگید و مردم رو خر فرض نکنید! چیجوری تا قبل از دی ماه اونسال که نتو به فنا دادن نویز نداشتم مودمم قدیمی نبود، حالا اینجوری شده؟!!
دختره ناراحت شد یه چند ثانیه سکوت کرد بعد گفت اگه تخلیه کنی دیگه بهت سرویس نمیدیما ( که اینم کاملا چرته ) گفتم به درک! تلفنو قطع کرد و نت درجا قطع شد ولی مشخصه دیر فرستادن واسه تخلیه از لجشون!