bacheh mosbat
کاربر فعال
معمولی باز نشد ؛ با فیلترشکن باز شدmixer.com برای شما هم با قندشکن باز میشه؟ ظاهرا زدن ترکوندنش.
پیشگامانم وصل شد؛ ۸.۸.۴.۴ حدود 52 میده ؛ 8.8.8.8 حدود 95 میده و سرور دوتا2 (vie.valve.net) حدود 112 میده که جالب اینکه توی cmd پایین اومده حدود 20 تا نسبت به isp قدیم ولی وقتی از توی خوده گیم پینگ میگیری خیلی فرق زیادی نشون نمیده (این رو گفتم برای بقیه اعضای فروم که پلیر آنلاین هستن تجربه بشه)متغیره بعضی وقتا پینگ ۴۰ میشه بعضی وقتا ۸۰. ولی از ۸.۸.۴.۴ که DNS دوم گوگل هست تابحال بالاتر از ۴۰ نگرفتم.
پیشگامانم وصل شد؛ ۸.۸.۴.۴ حدود 52 میده ؛ 8.8.8.8 حدود 95 میده و سرور دوتا2 (vie.valve.net) حدود 112 میده که جالب اینکه توی cmd پایین اومده حدود 20 تا نسبت به isp قدیم ولی وقتی از توی خوده گیم پینگ میگیری خیلی فرق زیادی نشون نمیده (این رو گفتم برای بقیه اعضای فروم که پلیر آنلاین هستن تجربه بشه)
شما modulation و annex رو توی تنظیمات مودم چی گذاشتی ؟!؟!
اس ان آر من بازی داره ،؛ که نباید اینجوری باشه ؛ با اینکه سیم از سرخط یک دست کشیدم و همچی مرتب هستش ؛ درضمن سرعت رو محدود کردن چون پروفایل گیمینگ گزاشتن ....... اگرنه سرعت اپلود بالای 1 میرفت و دانلود بالای 12.5adsl2+ annex A برای تنظیمات مودم هست.
وضعیت snr و سرعت آپلود چطوره برای شما؟ یه عکس از تنظیمات status مودم میزاری ببینم
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
رفت تا شنبه متاسفانهسلام، بالاخره دیشب شاتل تخلیه کرد و امروز اسیاتک گفت فرستادیم واسه رانژه!
ساعات کاری مراکز مخابراتی چیجوریه؟ (مشهد)
بعد اگه امروز رانژه نشه، فردا هم هستن دیگه نه؟ تا شنبه که نمیره؟
اگر snr ثابت باشه سرعت اپلود شما راحت تا 1 مگو جواب میده مشکلی نداره.سرعت دانلود هم بالاتر میتونید بگیرید تا جایی که snr 10 برسه.مودمتون چی هست؟اس ان آر من بازی داره ،؛ که نباید اینجوری باشه ؛ با اینکه سیم از سرخط یک دست کشیدم و همچی مرتب هستش ؛ درضمن سرعت رو محدود کردن چون پروفایل گیمینگ گزاشتن ....... اگرنه سرعت اپلود بالای 1 میرفت و دانلود بالای 12.5
وضعیت یکی شما چطوره
فقط از مخابرات میتونید سرویس بگیرید.چون فیبر شده میتونید vdsl یا ftth بگیریدبچه ها محل ما دارن کابل برگردون میکنن،نمیتونم اینترنت بگیرم؟
تا کی این روند ادامه داره؟
با توجه به سرعتتون که 6 مگ هستش و snr 8 ........ یک جای کار مورد داره ...... من زمانی که سرعتم میاوردم روی 7-8 مگ snr دان میشد 16 !! الان برای شما 8 هستش ............... پس بنظرم یک داستانی هست برای شمااگر snr ثابت باشه سرعت اپلود شما راحت تا 1 مگو جواب میده مشکلی نداره.سرعت دانلود هم بالاتر میتونید بگیرید تا جایی که snr 10 برسه.مودمتون چی هست؟
View attachment 119204
وضعیت خط من شدیدا نویزیه و مشکل از مرکز مخابراتی یا کابل کشی مخابرات هست چون چندتا isp عوض کردم مشکل پابرجا موند(سیم کشی تلفن خونه رو مثل خودتون جدا کردم تا سرخط) .
فقط از مخابرات میتونید سرویس بگیرید.چون فیبر شده میتونید vdsl یا ftth بگیرید
یعنی چی؟اگر snr ثابت باشه سرعت اپلود شما راحت تا 1 مگو جواب میده مشکلی نداره.سرعت دانلود هم بالاتر میتونید بگیرید تا جایی که snr 10 برسه.مودمتون چی هست؟
View attachment 119204
وضعیت خط من شدیدا نویزیه و مشکل از مرکز مخابراتی یا کابل کشی مخابرات هست چون چندتا isp عوض کردم مشکل پابرجا موند(سیم کشی تلفن خونه رو مثل خودتون جدا کردم تا سرخط) .
فقط از مخابرات میتونید سرویس بگیرید.چون فیبر شده میتونید vdsl یا ftth بگیرید
ساعت اوج مصرفه به گفته خودشون و شلوغ میشه اونجوری میشه !!دوستان کسی اطلاع داره چرا از ساعت 10شب تا 1بامداد پینگ میره بالا!!!!!معلوم نیست اون موقع چه بلایی سر نت میارن.
مودم من ایسوس n14u-b1 هست که میشه snr رو دستی بالا و پایین کرد.snr 8 بخاطر اینه که من خودم یه مقدار سرعتو بردم بالاتر از حدی که پیشگامان تعریف کردهبا توجه به سرعتتون که 6 مگ هستش و snr 8 ........ یک جای کار مورد داره ...... من زمانی که سرعتم میاوردم روی 7-8 مگ snr دان میشد 16 !! الان برای شما 8 هستش ............... پس بنظرم یک داستانی هست برای شما
ولی پینگ تون فوق العادس .......... !!!!!!! نمیدونم چیکار کنم اون پینگ رو بگیرم
در ضمن مودم من D-link هستش (و فریمور کاستوم بروز روش هستش) ......... پیشنهادی ندارین ؟!؟ بگم برام سرعت بیارن پایین تر ؟؟؟؟
نخیر متاسفانه چون فیبر نوری انحصار مخابرات هست فقط از مخابرات میشه سرویس گرفت.شاید تو اینده شرکتای دیگه هم تجهیزات فیبر نوری رو وارد کردن و رقابت کردن ولی تا اون روز محکوم به استفاده از اینترنت مخابرات هستیدیعنی چی؟
یعنی دیگه هیچ راهی نیست از شرکت های دیگه گرفت؟
دوستان این آی پی ها رو پینگ بگیرید ببینید چطوره؟
188.122.91.210
188.122.91.213