بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بابا نزارین از این پینگا ، ما جنبش رو نداریم :ددددددددی

من هفته بعد طرحم تموم، پرتم خالی میکنم ؛ با این پینگایی که گزاشتن بچه ها ؛ نهایتا بین پارس آنلاین و پیشگامان موندم کدوم بالاخره ؟

حالا منم چون خالی از لطف نباشه ؛ پینگ خودم از "عصرتلکام" (مشهد)
به نظر من باید موقع ثبت نام یک ماهه اسم نوشت که اگر بد بود بشه راحت تغییر داد.

اینترنت ایران محله به محله فرق میکنه فقط باید تست کرد.

• Like
Reactions: z2s sas
بابا نزارین از این پینگا ، ما جنبش رو نداریم :ددددددددی

من هفته بعد طرحم تموم، پرتم خالی میکنم ؛ با این پینگایی که گزاشتن بچه ها ؛ نهایتا بین پارس آنلاین و پیشگامان موندم کدوم بالاخره ؟

حالا منم چون خالی از لطف نباشه ؛ پینگ خودم از "عصرتلکام" (مشهد)
رو پینگی که بقیه میزارن استناد نکنید از ما گفتن بود!
داداش یه سوال احیانا شما واسه پیشگامان کار نمیکنی یا رابطه باهاشون نداری؟ :D من به اینا این پینگ خودمو میدم میگن طبیعیه فقط یکم نوسان داره. :D کلی باهاشون سر و کله زدم که گزارش خرابی دادن.
نه دوست عزیز چه رابطه ای.من خودم تا یک ماه پیش میخواستم جمع آوری کنم برم مخابرات فیبر نوری بگیرم ولی محل ما هنوز فیبرکشی نشده.خود منم کم با پشتیبانی پیشگامان سر و کله نزدم بابت قطعی و نویز.اخرشم خود به خود درست شد! نه صددرصد ولی خیلی بهتر از قبل شده.خودم حدسم بر اینه که تابستون چون قیمتشون مناسب بود و همه از جمله خودم رفتیم سمت پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند پیدا کرده بودن که با گرون کردن سرویساشون و خارج شدن همون عده بهتر شد وضعیت(البته من موندم:D)

علت این پایین آمدن پینگ که دیشب اتفاق افتاده بود مسیر رفته بود سمت امارات چون با پلیر های عربی بازی میکردم.
ولی امروز دوباره پینگ ش مثل سابق.
قراره این قضیه دائمی بشه ولی هنوز دارن تست میکنند
ب نظر من که جالب نیست این کار.

• Wow
  • Like
Reactions: Black Sun and MMDMO
نه دوست عزیز چه رابطه ای.من خودم تا یک ماه پیش میخواستم جمع آوری کنم برم مخابرات فیبر نوری بگیرم ولی محل ما هنوز فیبرکشی نشده.خود منم کم با پشتیبانی پیشگامان سر و کله نزدم بابت قطعی و نویز.اخرشم خود به خود درست شد! نه صددرصد ولی خیلی بهتر از قبل شده.خودم حدسم بر اینه که تابستون چون قیمتشون مناسب بود و همه از جمله خودم رفتیم سمت پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند پیدا کرده بودن که با گرون کردن سرویساشون و خارج شدن همون عده بهتر شد وضعیت(البته من موندم:D)
متاسفانه تو مرکز مخابراتی ما حدود 6 7 روزی قطعی بود و داشتن تعمیراتی انجام میدادن بعد از این تعمیرات دیگه کلا اون اینترنتی که من داشتم برنگشت. سرعت پر از نوسان و پینگ افتضاح. حتی 1 ساعت هم در روز چیزی که تضمین کردنو به من ارائه نمیدن.

• Like
Reactions: vivaz360
بین VDSL و ADSL و TD-LTE کدومش بهتره؟؟؟
از نظر قیمت نمیگم.از نظر پینگ بازی . . . . .
من الان آسیاتک دارم .16 مگه ولی سرعت دانلودم به زور تا 1.7 مگ میرسه.وقتی DOTA یا CS:GO یا WOW بازی میکنم لگ میندازم.

آخرین ویرایش:
این خط اینترنت دیگه داره خستم میکنه بیشتر از 4 مگ نمیکشه کسایی که از مخابرات دارن بیان بگن ارزش داره خط فیبر نوری بشه از مخابرات اینترنت بگیرم؟

این خط اینترنت دیگه داره خستم میکنه بیشتر از 4 مگ نمیکشه کسایی که از مخابرات دارن بیان بگن ارزش داره خط فیبر نوری بشه از مخابرات اینترنت بگیرم؟

اگر منطقه تون FTTH ساپورت می کنه ، قطعا بهتره ؛ باید زنگ بزنید مخابرات پیگیری ککنید

• Like
Reactions: moxA.J
چرا شرکتا اینجوری شدن؟ هر سایتی میرم ثبت نام کنم اصلا سرویسهای یک ماهه ای که تو بخش تعرفه زدن نیست، فقط یسری سرویسهای ۳ ماهه به بالا میدن، چطور باید سرویس ۱ ماهه با سرعت دلخواهمو داشته باشم؟!

منم که پارس آنلاین رو این ماه جمع آوری میکنم گور باباشون با این تعرفه هایی که زدن . حجم رو از 140 گیگ آوردن 90 گیگ که مجبور شی سرویس بالاتر بگیری
احتمالا همون پیشگامان بگیرم فک نکنم واسه پینگ و اینا هم مشکلی داشته باشم چون نزدیکم به مرکز مخابراتی
سرویس نقره ای پیشگامان جز حجم بیشتر چه فرقی داره ؟ بعد شاتل اینا وضعیتش چجوریه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or