ببین اگه بهشون بگی قبول میکنن که با تجهیزاتشون بیارن خونه که مثلا تست بکنی سرعتش و پینگ و اینا... چون همونطور که خودتم میگی ریسکه و هم اینکه گرونه به نسبت شرکت های نت مثلا با قیمت کمتر از این بیشتر از 2 برابر پهنای باند با سرعت خوب میدن.. با این حجم بخوای توی ماه چندتا فیلم دانلود کنی عملا تموم میشه.دوستان, واسه من که مرکز مخابراتم برای زمان قاجار هست, به نظرتون اگه اینترنت اشتراکی بیسیم پیشگامان بگیرم خوب هست؟
80 گیگ رو ماهی 85 تومان میدن, ولی ریسک هست, احتمال داره که پینگهاش خوب نباشه, و اگه قیمتهاشون رو ببرن بالا تجحیزاتی که خریدم به دردم نمیخوره.
به نظرتون این کارُ بکنم؟
ممنون. از شاتل اومدم آسیاتک، مشهد منطقه قاسم آباد (مرکز مخابراتی ثامن)مبارکه. چه شرکتی؟ کدوم شهر؟
ممنون. از شاتل اومدم آسیاتک، مشهد منطقه قاسم آباد (مرکز مخابراتی ثامن)
من یه مدت معلم بودم. مرکز مخابراتش هم فکر کنم همین استقلال بود. زیاد مشکلی نداشتم. بدترین جاها به نظر من همین فیبر نوری هاست که هر روز هم داره بیشتر میشه. الان منطقه ما میدون شهدا کلا فیبر هست. شنیدم سمت طبرسی و اون طرفا روهم جدیدا فیبر کردن و هیچ شرکتی جز مخابرات نمیتونه سرویس بده.یه پیشنهاد ..اگه خواستین خونتون رو عوض کنین هیچوقت جایی نرین که مرکز مخابراتیش استقلال باشه.
بدترین مرکز مخابراتی تو کل مشهد
من یه مدت معلم بودم. مرکز مخابراتش هم فکر کنم همین استقلال بود. زیاد مشکلی نداشتم. بدترین جاها به نظر من همین فیبر نوری هاست که هر روز هم داره بیشتر میشه. الان منطقه ما میدون شهدا کلا فیبر هست. شنیدم سمت طبرسی و اون طرفا روهم جدیدا فیبر کردن و هیچ شرکتی جز مخابرات نمیتونه سرویس بده.
امروزم تموم شد و رانژه نشد مرسی از دوستان عزیز مخابرات نمیدونم اونجا نشستن چیکار میکنن! فک کنم تخلیه که یه هفته طول کشید رانژه هم یه هفته مارو علاف کنه :/
من مدل d303 رو دوسال داشتم.ایرادی تو اون مدل ندیدم تو دوسالی که ازش استفاده میکردم.وای فای خیلی قوی داره و اگر مثل مودم ایسوس n14 میشد snr رو دستی تغییر داد هیچوقت عوضش نمیکردم.انتن ایسوس خیلی ضعیفتره در مقابل تندامودم Tenda کسی استفاده کرده؟ از لحاظ کیفیتی چطورن؟
های وب/ پارس انلایندر حال حاظر بهترین isp ها کدوما هستن؟
با حجم "بین الملل" بالا و قیمت پایین تر نسبت به بقیه؟ (حجم داخلی به درد خودشون و ...... میخوره)
و وضع مخابرات چطوره از این لحاظ؟
لطفا راهنمایی کنید