بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سگ تو روح مخابرات
اصلا معلوم نیست چیه هی وسط گیم میزنه به psn وصل نیستی بعد تست میگیریم نت تایپ فیلد میده
واقعا سگ تو روح سر در این شرکت پولی که مسئولین این شرکت میگیرن از گوشت سگ حروم تره
DNSدستی بزن درست میشه
8.8.8.8
1.1.1.1

• Like
Reactions: VICE
سلام مرسی که جواب دادی دوست عزیز هیچکس توجهی نمی کرد .
نه من فقط فعلا ایپکس میزنم و منظورم همون پکت لاسی هست که تو بازی مینویسه
من میدونم خطم نواسان کمی داره اما خوب واسه پکت لاس تو بازی که بره همه کاری کردم نرفت و یعنی مینویسه 50درصد پکت لاس الکیه ؟
البته اینم بگم برا اینکه ببینم خطم کشش داره یا نه از سرویس 8 گیم اول 4 و الانم 2 رو امتحان کردم که snr الان رو 31 هستش
View attachment 114903

این الان رو 2 مگ هست تستی ( چون خطوط زیر ساخت های این منطقع تهران خیلی قدیمی هست گفتم شاید کشش 8 رو نداشته باشه .
رو 8 پینگ داخلی رو بیست بود .. اما رو 4 و الان 2 روی 7 هست (اینجا snr 28 هستش واسه وقتیه که عکس گرفتم قبلش که داشتم تایپ میکردم سی و یک بود . اینجوری متغیر بودن snr چه معنی داره؟
دلیل اینکه توی data center apex مینویسه مثلا روی اروپا فلان درصد پکت لاست داری به خاطر اینه ک بعضی از سرور هاش google cloud هستش وقتی میخواد از سرور پینگ بگیره ما تحریمیم برای همین پکتی دریافت نمیکنه برای همین مینویسه ک مثلا 50 درصد پکت لاست داری یعنی 50 درصد سرور های اروپا پینگی رو نشون نداده واست واسه همین اون الکیه اگه میخوای پکت لاست رو دقیقا بفهمی بازی fortnite رو نصب کن ک ثانیه ای پکت هارو نشون میده با پینگ
یا اینکه crc مودم رو چک کن ک الان توی عکس جفتش صفر هستش
annex m هم بردار بزار روی annex a چون نویز میندازه نیازی هم به اپلود 2 مگ نداری اونطوری کشش دانلود میره بالا

• Like
Reactions: mak4veli
دلیل اینکه توی data center apex مینویسه مثلا روی اروپا فلان درصد پکت لاست داری به خاطر اینه ک بعضی از سرور هاش google cloud هستش وقتی میخواد از سرور پینگ بگیره ما تحریمیم برای همین پکتی دریافت نمیکنه برای همین مینویسه ک مثلا 50 درصد پکت لاست داری یعنی 50 درصد سرور های اروپا پینگی رو نشون نداده واست واسه همین اون الکیه اگه میخوای پکت لاست رو دقیقا بفهمی بازی fortnite رو نصب کن ک ثانیه ای پکت هارو نشون میده با پینگ
یا اینکه crc مودم رو چک کن ک الان توی عکس جفتش صفر هستش
annex m هم بردار بزار روی annex a چون نویز میندازه نیازی هم به اپلود 2 مگ نداری اونطوری کشش دانلود میره بالا
قا ممنون که توضیح دادی پکت لاست ایپکس رو .
یکی بم گفت تو تهران تو ایپکس پکتش ۰ هستش من فکرکردم دلیل تیر نخوردن اینه
. واقعام الان که با پینگ ۹۰ frankfurt بازی میکنم واقعا فرق داره با قبل کاملا تو بازی مشهوده ، قبلا کوچیک ترین شانسی تو گان فایت واسه برنده شدن نداشتم ، لگ نمیزد روان و خوب بود اما تیرهام نمیخورد انگار
Annex رو چجوری عوض کنم

• Like
Reactions: ...Moein...
سلام ،
من از زیتل سرویس گرفتم ، یه مودم Outdoor سیم کارت خور داره که با کابل وصل کردم به مودم خودم ، مودمم یه D-Link 2640T سوپر خستس ، دستگاه های که با Lan وصل کردم به مودم مشکلی ندارن ولی دستگاه هایی که با WiFi وصل میکنم اولش وصل میشن ولی بعد از یه مدت اینترنت قطع میشه رو گوشی یا لپ تاپ ، WiFi کانکت هست ولی نت نداره ، یه خاموش روشن میکنم مودم دومی رو درست میشه ولی دوباره همین بلا سرش میاد ، سکته هم زیاد می کنن .

تنظیمات مودم رو IP Dynamic هست و DHcP هم آف کردم . حرکت دیگه ای هم باید بکنم ؟

و یه سوال دیگه به تنظیمات مودم خودم هم دسترسی ندارم ، وقتی ریستش میکنم با 192.168.1.1 مودم میاد بالا ولی وقتی مودم زیتل رو وصل میکنم بهش دیگه به مودم خودم دسترسی ندارم با IP 192.168.0.254 به مودم زیتل دسترسی دارم .

در مجموع تجربه ای که من با TD-LTE داشتم زیاد برای گیم جالب نیست .
سلام من td داشتم واقعا اشتباه کردم گرفتم اولش یه تبلیغاتی مبین نت را انداخته بود که نگو.با گوگل پینگ گرفتم 80 بود ولی تو بازی که می رفتی یه بازی کند و بی کیفیتی رو تجربه می کردی انگار پینگت ۵۰۰ بود.البته سرورهای کونامی جالب نبودن و انتظاری بیشتر ازش نداشتیم ولی بقیه گیمرها هم ناراضی بودن.شما هر روز یه کیفیت رو از اینترنت رو تجربه میکنی و این خودش ضعف بزرگیه امشب خوبه فردا بده اینجوری نوسان داره.isp هم جدیدا تعرفه ها رو بالا بردن برعکس کیفیت رو پایین آوردن.یکی از بزرگترین مشکلات این مسائل فروختن پیش از حد پهنای باند توسط همون شرکت های isp هست متاسفانه با این کار به مشتری احترام نمیزارن و فروش بالا باعث بالا رفتن پینگ و پایین اومدن سرعت دانلود میشه.

• Like
Reactions: Sahand_SC
قا ممنون که توضیح دادی پکت لاست ایپکس رو .
یکی بم گفت تو تهران تو ایپکس پکتش ۰ هستش من فکرکردم دلیل تیر نخوردن اینه
. واقعام الان که با پینگ ۹۰ frankfurt بازی میکنم واقعا فرق داره با قبل کاملا تو بازی مشهوده ، قبلا کوچیک ترین شانسی تو گان فایت واسه برنده شدن نداشتم ، لگ نمیزد روان و خوب بود اما تیرهام نمیخورد انگار
Annex رو چجوری عوض کنم
خواهش میکنم بفرمایید

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    16.8 KB · مشاهده: 63
  • Like
Reactions: mak4veli
سلام كسي هست اينجا VDSL داشته باشه؟ اگه هست لطفا بگه پينگ 8.8.8.8 و 52.94.17.134 چنده.
و اينكه شما هم از ساعت ١٠-١١ شب تا ١-٢ اينا پينگتون ميره بالا يا فقط منم، هر چي زنگ ميزنم ميگن مشكل سراسريه

اینجا کسی هست های وب داشته باشه ؟ راضی هستین قطعی ندارین ؟ برای گیم نیست و فقط سرعت و دانلود مهمه
ظاهرا های وب افزایش قیمت نداشته ؟

اقا واقعا نمیدونم چیکار کنم نت مخابرات اصلا با بدبختی گیم میزنم تو بخش تست کانکشن psn همش نت تایپ یا psn فیلد میشه
اصلا نمیدونم مشکل از چیه که زنگ بزنم مخابرات بگم اینجاش خرابه

بچه ها سمت پونک کدوم isp پینگ خوبی میده ؟ خودم پارس آنلاین دارم پینگش خوبه ولی حجم رو 40 گیگ کم کرده واسه تعرفه من.
پیشگامان کسی داشته ؟

سلام
من صبانت دارم ولی درخواست تخلیه دادم میخوام شاتل بگیرم چون پینگش خوب نیست تقریبا 120 و میگه پروفایل گیم نداریم از اون بدتر اینکه مدلاسیون خط من رو G.DMT هست و هرکاری میکنم ADSl2 plus نمیشه!:expressionless:
وضعیت خط من اینه به نظرتون شاتل رو این خط پروفایل گیم میده؟:
Screenshot.jpg

سلام
من صبانت دارم ولی درخواست تخلیه دادم میخوام شاتل بگیرم چون پینگش خوب نیست تقریبا 120 و میگه پروفایل گیم نداریم از اون بدتر اینکه مدلاسیون خط من رو G.DMT هست و هرکاری میکنم ADSl2 plus نمیشه!:expressionless:
وضعیت خط من اینه به نظرتون شاتل رو این خط پروفایل گیم میده؟:
View attachment 115523
خط منم تقریبا همین حدوداست الانم با سرویس گیمیگ پارس آنلاین پینگ 90 میگیرم ولی بازم این پینگ معجزه نکرده برام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or