بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من یه چیزیرو نمیتونم درک کنم
امسال:
1. قیمتهای اینترنت افزایش پیدا کرده
2. هجمهای قابله استفاده کاهش پیدا کرده.
3. اختلال توی اینترنت بیشتر شده.

الان دقیقا داستان چیه, ما به عنوان مسرف کننده اینجا نقشمون چیه دقیقا

حالا ممکنه شهرای مختلف فرق داشته باشه ولی مشهد پیشگامان بدون مشکل هست، نه قطعی داره نه پینگ نوسان داره، سرعت هم من دیشب Forza رو گذاشتم دانلود تا امروز صبح داشت دانلود میکرد سرعت فیکس 1.5 مگ بدون افت.
رفیقمم همینجا دیده بان نت داره مشکلی نداره.
این مشکلاتو جفتمون داشتیم 2 ماه پیش، که اینجا هم خیلیا میگفتن، بعد از اون اوکی شده و مثل قدیمه.

داداش پکت لاست نداری؟؟من پینگم اوکیه ولی پکت لاست شدید دارم پیشگامان

داداش پکت لاست نداری؟؟من پینگم اوکیه ولی پکت لاست شدید دارم پیشگامان
منم همینطوری شدم دوباره، دیشب شدیدا پکت لاس گرفت، مال رفیقمم همینطور که داشتم باهاش گیم میزدم، کل 2-3 ساعت تقریبا لگ بود، گند زدن تو زیر ساختا فک کنم.
با این وضعیت باز همشون گرونم کردن، مملکت دزد بازار :دی

یه سوال شما راحت میتونین توییچ ببینین؟ من مخابرات بعد همراه اول و ایرانسل و امتحان کردم فقط اول صبح ها خوبه بقیش همش بافر میشه حتی رو 360p
یوتیوب و راحت 1080 پخش میکنه ولی پخش زنده هر سایتی که میخاد باشه مشکل داره
مگه تکنولوژی پخش یوتیوب فرق داره؟:-?

همراه اول و ایرانسل و فقط تو منطقه خودمون تست کردم جای دیگه نبردم ببینم چجوریه
من شهر پرند هستم.

• Like
Reactions: ...Moein...
یه سوال شما راحت میتونین توییچ ببینین؟ من مخابرات بعد همراه اول و ایرانسل و امتحان کردم فقط اول صبح ها خوبه بقیش همش بافر میشه حتی رو 360p

من شهر پرند هستم.
من توییچ این چند ماه رو چندتا ISP مختلف تست کردم داغون بود :دی قدیم خیلی بهتر بود.
یوتیوب با یک غیلتر شکن فری رو 4k پخش میشه اغلب بدون گیر، اما توییچ که غیلترم نیست اینطوریه.

• Like
Reactions: kamivh1

من شهر پرند هستم.
من هم این مشکل رو دارم, میتونید از streamlink استفاده کنید. لینکش:
Installation — Streamlink 1.2.0 documentation
اگر خواستید راهنمایی میکنم که چطوری استفادش کنین.

سلام به همه گیمرای گل
اقایون من apex legends بازی میکنم
با شاتل سرویس گیمینگش و کلی سلام صلوات پینگ رو تو بازی رسوند به 90 .. و پینگ داخلی شد 6
اما یه مشکل اساسی فوق العاده که حاضرم هرکاری کنم برطرف شه packet loss هستش که همیشه بالای 50 درصده ..
بعد از یه هفته هروز تماس گرفتن با شاتل .. اول از سرخط بگیر ببین مشکل هست یا نه اینکارو کردم مشکل پابرجا موند .. بعد گفتن ما اعلام خرابی میکنیم به محابرات و خلاصه گفتن از طرف ما نیستش ..
من خودم مودم رو عوض کردم درست نشد .. سیم ها کابل ها و تلفن و همه چیو عوض کردم درست نشد که نشد - در صورتی که بقیه در تهران با شاتل adsl2 این مشکل رو ندارن و این مشکله من
شاتل گفت خط شما نویز داره .. اما گفتم من حاضرم هزینه اش رو بدم متخصص بفرستین درست کنه گفتن نداریم...
دوستان هرکی راه حلی میدونه یا متخصصی رو میشناسه که میتونه این مشکل packet loss رو حل کنه معرفی کنه بم واقعا یک هفته اس اعصاب نذاشته برام..
درود اگه منظورتون پکت لاستیه ک توی data center apex legends مینویسه اون الکیه
ولی اگه کلا تو بازی های دیگه پکت لاست دارین احتمالا مشکل از مرکز مخابراتی باشه
من یکی از دوستام شاتل داره توی خرم آباد اونم مشکل شما رو داره در کل شاتل کیفیت قدیم رو نداره به درد نمیخوره دیگه
از پینگ داخلی 6 ک فرمودین معلومه ک تهران هستین من جای شما بودم میوفتادم دنبال فیبر نوری و این مسخره بازی های adsl رو ول میکردم

• Like
Reactions: mak4veli
مخابرات تهران کاری برای پینگ میکنه اگه بهشون زنگ بزنیم یا مثل قدیمه؟ پینگ داخلی من ۴۰ ـه پینگ خارجی هم بالای 150 .
درود زنگ بزن بگو برات چنل mod رو بزارن روی fast
اگه گفتن نداریم و اینا غلط میکنند کل adsl ایران داره
میتونی تیکت بزنی انجام میدن

من شهر پرند هستم.
نتم 16 مگه و روی 960 سورس نگاه میکنم مشکلی نداره

• Like
Reactions: kamivh1
درود اگه منظورتون پکت لاستیه ک توی data center apex legends مینویسه اون الکیه
ولی اگه کلا تو بازی های دیگه پکت لاست دارین احتمالا مشکل از مرکز مخابراتی باشه
من یکی از دوستام شاتل داره توی خرم آباد اونم مشکل شما رو داره در کل شاتل کیفیت قدیم رو نداره به درد نمیخوره دیگه
از پینگ داخلی 6 ک فرمودین معلومه ک تهران هستین من جای شما بودم میوفتادم دنبال فیبر نوری و این مسخره بازی های adsl رو ول میکردم
سلام مرسی که جواب دادی دوست عزیز هیچکس توجهی نمی کرد .
نه من فقط فعلا ایپکس میزنم و منظورم همون پکت لاسی هست که تو بازی مینویسه
من میدونم خطم نواسان کمی داره اما خوب واسه پکت لاس تو بازی که بره همه کاری کردم نرفت و یعنی مینویسه 50درصد پکت لاس الکیه ؟
البته اینم بگم برا اینکه ببینم خطم کشش داره یا نه از سرویس 8 گیم اول 4 و الانم 2 رو امتحان کردم که snr الان رو 31 هستش
114903

این الان رو 2 مگ هست تستی ( چون خطوط زیر ساخت های این منطقع تهران خیلی قدیمی هست گفتم شاید کشش 8 رو نداشته باشه .
رو 8 پینگ داخلی رو بیست بود .. اما رو 4 و الان 2 روی 7 هست (اینجا snr 28 هستش واسه وقتیه که عکس گرفتم قبلش که داشتم تایپ میکردم سی و یک بود . اینجوری متغیر بودن snr چه معنی داره؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ...Moein...
سلام ،
من از زیتل سرویس گرفتم ، یه مودم Outdoor سیم کارت خور داره که با کابل وصل کردم به مودم خودم ، مودمم یه D-Link 2640T سوپر خستس ، دستگاه های که با Lan وصل کردم به مودم مشکلی ندارن ولی دستگاه هایی که با WiFi وصل میکنم اولش وصل میشن ولی بعد از یه مدت اینترنت قطع میشه رو گوشی یا لپ تاپ ، WiFi کانکت هست ولی نت نداره ، یه خاموش روشن میکنم مودم دومی رو درست میشه ولی دوباره همین بلا سرش میاد ، سکته هم زیاد می کنن .

تنظیمات مودم رو IP Dynamic هست و DHcP هم آف کردم . حرکت دیگه ای هم باید بکنم ؟

و یه سوال دیگه به تنظیمات مودم خودم هم دسترسی ندارم ، وقتی ریستش میکنم با 192.168.1.1 مودم میاد بالا ولی وقتی مودم زیتل رو وصل میکنم بهش دیگه به مودم خودم دسترسی ندارم با IP 192.168.0.254 به مودم زیتل دسترسی دارم .

سلام دوستان
سرویس td-lte کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید؟ پینگ رو هم در نظر بگیرید
و اینکه کسی اینجا td-tle ماکس نت رو داره؟ من adsl2+ رو از این شرکت داشتم پینگ 100 میداد حتی بعضی سرورا 70 میداد و پینگ داخلی 15 ..td-lte این شرکت پینگ چند میده به شما؟
پیشاپیش تشکر

در مجموع تجربه ای که من با TD-LTE داشتم زیاد برای گیم جالب نیست .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg
سگ تو روح مخابرات
اصلا معلوم نیست چیه هی وسط گیم میزنه به psn وصل نیستی بعد تست میگیریم نت تایپ فیلد میده
واقعا سگ تو روح سر در این شرکت پولی که مسئولین این شرکت میگیرن از گوشت سگ حروم تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or