بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
سرویس td-lte کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید؟ پینگ رو هم در نظر بگیرید
و اینکه کسی اینجا td-tle ماکس نت رو داره؟ من adsl2+ رو از این شرکت داشتم پینگ 100 میداد حتی بعضی سرورا 70 میداد و پینگ داخلی 15 ..td-lte این شرکت پینگ چند میده به شما؟
پیشاپیش تشکر

data rate من چند وقته خیلی متغیر شده! یه بار میره روی 6 مگابیت یبار میره روی 15 یه بار میره روی 16
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن
دیتا ریت در صورتی عوض میشه که خطتون نویز داشته باشه. اگه خط نویز نداره و اس ان آر توی دیتا ریت 16 بالای 20 هست پس دارن دستی عوض میکنن! :| (چراشو نمیدونم واقعا)
مکس ریت هم عوض میشه یا همیشه ثابته؟

دیتا ریت در صورتی عوض میشه که خطتون نویز داشته باشه. اگه خط نویز نداره و اس ان آر توی دیتا ریت 16 بالای 20 هست پس دارن دستی عوض میکنن! :| (چراشو نمیدونم واقعا)
مکس ریت هم عوض میشه یا همیشه ثابته؟
اره اونم عوض میشه

اره اونم عوض میشه
اگه مکس ریت عوض میشه به احتمال خیلی زیاد خطت نویز داره و 16 مگ نمیکشه.
البته ممکنه بگی خب مثلا تا الان 16 مگ اوکی بود. باید بگم که آره اما ما نمیدونیم اینا تو مرکز مخابراتی و PSTN چه غلطی دارن میکنن. ممکنه رو همون سوییچ شما بیان N تا خط دیگه سوار کنن و تداخل و نویز زیاد شه :|
در حالتی که 16 میگیری و در حالتی که کمتر شده سرعت یه اسکرین شات از اون قسمت Maxrate و SNR و اینا بده پارامتر های خطو بررسی کنم.

الان کدوم شرکت هست که شبها مشکل افت سرعت و بالا رفتن پینگ نداشته باشه؟
جهت اطالاع بقیه خوب هست اگر کسانی که مشکل دارن یا ندارن با اسم اپراتور و شهر اعلام کنند.
من الان حدودا یک هفته هست که صبانت گرفتم، پینگ در کل روز به طور ثابت روی 95 هست (روی fast mode )، افت سرعت هم تا الان ندیدم داشته باشه. فقط اواخر شب پینگ 4.2.2.4 میشه 120 که اون هم روی بازی تاثیری نداشت و داخل بازی همون 95 نشون میده
قبلش پارس آنلاین داشتم که خیلی مشکل داشت هم افت سرعت داشتم و هم پینگ تا 180 هم میرسید

• Like
Reactions: Black Sun
از کدوم ISP سرویس گرفتی؟ من رو مخابرات تست کردم جواب داد.
یه عکس از تنظیمات مودم بده. کانکشن PPOE هستش؟ VCI/VPIت چنده؟
از پارس آنلاین میگیرم vci vpi هم 0/35
یه حالت دیگه داره به اسم glite که وقتی میذارم روی اون snr میشه 35 ولی در عوض سرعت افت میکنه به 200 تا شما مطمئنی که بدون کم شدن سرعت ,snr رفت بالا ؟

از پارس آنلاین میگیرم vci vpi هم 0/35
یه حالت دیگه داره به اسم glite که وقتی میذارم روی اون snr میشه 35 ولی در عوض سرعت افت میکنه به 200 تا شما مطمئنی که بدون کم شدن سرعت ,snr رفت بالا ؟
GLITE تکنولوژی خیلی قدیمی هست و زیر یک مگابیت میده. من واسه مخابرات زدم ساپورت نکرد.
بله اما شاید پارس آنلاین G.DMT رو بسته باشه. یه تماس بگیر با مسئول فنیشون (اپراتورا سر در نمیارن) ازش بپرس که پروتکل G.DMT باز هست یا نه اگه رو پورت بسته باشه شما نمیتونید استفاده کنید.

• Like
Reactions: ezio252
سلام دوستان
من سبانت دارم و میخوام که جم کنم و یه ISP دیگه بگیرم, اینترنتم قط میشه و هرچی مدم رو ریاستارت میکنم وصل نمیشه, باید زنگ بزنم پشتیبانی آقایون مشکل رینج ای پی من رو حل کنن, دیگه خسته شدم از این داستان,
بعد از افزایش قیمتا نمیدونم از کدوم شرکت اینترنت بگیرم بهتره, به نظرتون پیشگامان یا فناوا خوب هستن؟
من 80 گیگ در ماه استفاده میکنم و بیشتر به اسپاتیفای گوش میدم و گیم هم بازی میکنم, از هرچیزی مهم تر برام الان اینه که اینترنتم همیشه وصل باشه و قط نشه هر 4-10 ساعت یه بار,
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین مرسی

بر خلاف دوستان که از اینترنت مخابرات ناراضی هستن برای من که تا الان عالی بوده.پینگ تو بازی بتلفیلد روی 100 هستش.و قطعی تا الان که حدود یکماهی هستش که اشتراک گرفتم تا حالا نداشتم.سرعت 4 مگ گرفتم که تا الان افت سرعت نداشتم.در کل راضیم

سلام به همه گیمرای گل
اقایون من apex legends بازی میکنم
با شاتل سرویس گیمینگش و کلی سلام صلوات پینگ رو تو بازی رسوند به 90 .. و پینگ داخلی شد 6
اما یه مشکل اساسی فوق العاده که حاضرم هرکاری کنم برطرف شه packet loss هستش که همیشه بالای 50 درصده ..
بعد از یه هفته هروز تماس گرفتن با شاتل .. اول از سرخط بگیر ببین مشکل هست یا نه اینکارو کردم مشکل پابرجا موند .. بعد گفتن ما اعلام خرابی میکنیم به محابرات و خلاصه گفتن از طرف ما نیستش ..
من خودم مودم رو عوض کردم درست نشد .. سیم ها کابل ها و تلفن و همه چیو عوض کردم درست نشد که نشد - در صورتی که بقیه در تهران با شاتل adsl2 این مشکل رو ندارن و این مشکله من
شاتل گفت خط شما نویز داره .. اما گفتم من حاضرم هزینه اش رو بدم متخصص بفرستین درست کنه گفتن نداریم...
دوستان هرکی راه حلی میدونه یا متخصصی رو میشناسه که میتونه این مشکل packet loss رو حل کنه معرفی کنه بم واقعا یک هفته اس اعصاب نذاشته برام..

• Like
Reactions: ...Moein...
سلام دوستان لطفا از بین شرکت های پایین راهنمایی کنید کدوم شرکت کیفیت بهتری داره اولویت اولم سرعت دانلود، ثابت بودن سرعت، کمترین میزان قطع شدن هستش.
شاتل
های وب
پیشگامان
آسیاتک
پارس آنلاین

آخرین ویرایش:
بر خلاف دوستان که از اینترنت مخابرات ناراضی هستن برای من که تا الان عالی بوده.پینگ تو بازی بتلفیلد روی 100 هستش.و قطعی تا الان که حدود یکماهی هستش که اشتراک گرفتم تا حالا نداشتم.سرعت 4 مگ گرفتم که تا الان افت سرعت نداشتم.در کل راضیم
اولشه

اینقد تو این تاپیک از پیشگامان تعریف کردم که چقد خوبه مثل بقیه شرکتا گرون نکرده الان اومدم واسه یکی از دوستان طرحا رو نگاه کنم کلا قالب خرید طرحاشو تغییر داده و گند زده تو حجم و بسته ها مثل بقیه شرکتا :|
یک چیز این دولت خوب بود که با تشکر از شاتل که اعتراض کرد و راه دزدی رو دوباره باز کرد :)

• Like
Reactions: moxA.J and saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or