Black Sun
عضو جدید
کلید استارت + Rدمت گرم لطف کردی فقط دستور flushdns چطور اجرا کنم
تایپ کنید CMD
داخل Command Prompt تایپ کنید
ipconfig /flushdns
بعد کلید Enter
کلید استارت + Rدمت گرم لطف کردی فقط دستور flushdns چطور اجرا کنم
این راحت ترهدمت گرم لطف کردی فقط دستور flushdns چطور اجرا کنم
دستور فلاش دی ان اسش خوبه اما من دی ان اس رو تو مودم ست میکنم.
منم هرماه همونو میگرفتم دیروز مجبور شدم 66 تومن بدم که با مالیات میشه 72 تومن تقریبا افتضاح شده یعنی، تا ماه پیش جز ارزون ترینا بود یک دفعه از شاتل و پارس آنلاینم خراب تر شد.من همین یک هفته پیش سرویس نتم رو تمدید کردم (پیشگامان) 200 گیگ 8 مگ 47 تومن یک ماهه الان رفتم دیدم همین سرویس شده 50 گیگ 66 تومن الان ینی چی این بار چندمه که اینا گرون میکنن سرویسا رو این دیگه چه مسخره بازی ایه
Sent from my G3112 using Tapatalk
من که صد در صد میرم شاتل. اصلا کیفیت سرویسشون مزخرفه سرعت مدام نوسان داره واسه وصل شدن به سرور خیلی از گیما کلی مشکل داره تایم اوت هم که اصلا نگو و نپرسمنم هرماه همونو میگرفتم دیروز مجبور شدم 66 تومن بدم که با مالیات میشه 72 تومن تقریبا افتضاح شده یعنی، تا ماه پیش جز ارزون ترینا بود یک دفعه از شاتل و پارس آنلاینم خراب تر شد.
منتظرم آخر ماه شه ببینم یا اینا طرحاشونو یکم بهتر کنن یا هم تخلیه کنم.
دوستان های وب کسی داره اینجا؟ قیمتاش اینایی که تو سایت زدن خیلی خوبه تو پنلم هموناس؟
پینگ چجوریه؟ سرعت دانلود و آپلود؟
تایم اوت و اینا البته ربطی به ISP فک کنم نداره، تاپیکو دنبال کرده باشی اکثرا مشکل دارن مخصوصا شبا، من با دوستام که بعضی شبا میرم اونا هم تایم اوت و پکت لاس دارن با اینکه پیشگامان نیستن. ظهرا خوبه البته برا من، سرعت و اینا هم مشکلی نداره تنها مشکلی که دارم قیمت گرون سرویسا هست.من که صد در صد میرم شاتل. اصلا کیفیت سرویسشون مزخرفه سرعت مدام نوسان داره واسه وصل شدن به سرور خیلی از گیما کلی مشکل داره تایم اوت هم که اصلا نگو و نپرس
Sent from my G3112 using Tapatalk
وضعیت پینگ و کانکشن پیشگامان چجوریاس ؟تایم اوت و اینا البته ربطی به ISP فک کنم نداره، تاپیکو دنبال کرده باشی اکثرا مشکل دارن مخصوصا شبا، من با دوستام که بعضی شبا میرم اونا هم تایم اوت و پکت لاس دارن با اینکه پیشگامان نیستن. ظهرا خوبه البته برا من، سرعت و اینا هم مشکلی نداره تنها مشکلی که دارم قیمت گرون سرویسا هست.
شاتل هم قدیم داشتم اینقد که عذابم داده حاضر نیستم یک قرون بدم براش تازه کل این گرون کردنا اگه اشتباه نکنم از زمانی شروع شد که شاتل به وزیر ارتباطات شکایت کرد و تهدید کرد که یا میزاری قیمتا رو ببریم بالا یا میکشیم از نت بیرون کلا بعدم که تک تک شروع کردن به گرون کردن.
اونش به کنار وضعیت قیمتای شاتلم که اصلا خوب نیست، پیشگامان 42.500 بهت 50 گیگ میده اون 50 تومن 80 گیگ جفتش افتضاحه و به هیچ وجه جوابگوی مصرف من نیست.
وضعیت پینگ چجوریه ؟ هم تو گیم هم 8.8.8.8دوستان کسی میدونه شبانه پیشگامان چه زمانی هستش ؟ من میخوام دانلود بزارم اما نمیدونم از کی تا کی هست
خوبه من سرویس 8 مگ دارم اما گذاشتن رو 10 مگوضعیت پینگ چجوریه ؟ هم تو گیم هم 8.8.8.8
خوبه فقط تعرفش خیلی مسخرس که البته همه گرون کردن !خوبه من سرویس 8 مگ دارم اما گذاشتن رو 10 مگ
با 4 تا 8 پینگم 78 الی 85
تو گیم هم مثلا دوتا 2 روی 80 اما کالاف رو 95 الی 100
کلا راضیم اما بهتره یک ماه ازشون سرویس بگیری ببینی چطوره
والا من مشکل خاصی با پینگ ندارم، سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه.وضعیت پینگ و کانکشن پیشگامان چجوریاس ؟
بچه ها نت شما هم چند روزه ترکیده یا مال منه فقط ؟ یعنی پارس آنلاین این چند روز انقدر دیوونم کرده 27 روز از سرویس مونده زده به سرم جمع آوری کنم !
isp دیگه مد نظر دارین ؟ شاتل که همه ناراضین پارس آنلاین هم ترکیده میمونه مخابرات و پیشگامانوالا من مشکل خاصی با پینگ ندارم، سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه.
اما چون قیمتاشو گرون کرده بنظرم ارزش نداره اونقد.
فعلا دنبال اینم ببینم های وب چجوریه پینگش فعلا بهترین قیمتا رو داره.
اره همشون ناجور شدن اینم اگه کیفیتش بد بود سریع تخلیه میکردم اما از مخابراتی که قبلش داشتم خیلی راضی ترم -_-خوبه فقط تعرفش خیلی مسخرس که البته همه گرون کردن !
پارس آفلاین هم حجم نت 55 تومنیشو از 120 گیگ آورده 90 از اینورم ترکیده پینگم !