Mehrdad Bayern
کاربر سایت
در مدت 4 ساعت داشتن 7000 خطای CRC زیاده البته معیار دقیقی برای سنجش نویز نیست اما بی ربط هم نیست. درمورد لفت خوردن نظری ندارم اما به نظرم زنگ بزنید به پشتیبان شاتل بگین Annex mode خط رو روی Annex M ست کنن.والا من مودمم همیشه روشن هست البته امروز ی چند دقیقه خاموشش کردم این عکس از وضعیت الان خطم:
این هم عکس از Traffic monitor/ Spectrum
البته ی مشکلی ک دارم و میخوام درستش کنم اینه جعبه تقسیم خط تلفن دقیق تو محفظه کنتور برق هست و می خوام جاشون را عوض کنم یک دلیل نویزم فکر کنم همین هست
ولی علت لفت خوردن از سرور بازی ها شاید همین نویز باشه ولی این نویز اول سال هم بود چرا اون موقع لفت نمی خوردم از سرور ها؟؟
14 نسبت به سروریه که تو تهران باهاش تست گرفته، اروپا همون دور و بر 95-100 هست، واسه منم 15 عه ولی تو بازی پینگم دور و بر 100 ...امروز از مبین نت سرویس گرفتم واقعا حال کردم پینگش 14 ـه لعنتی!
اگه سیم تلفن از کنار کنتور برق میگذره پس باید مسیرش عوض بشه چون گاهی اوقات ممکنه نویز بندازه(به این صورت نیست که به طور دائم نویز بندازه)ب نظرتون مشکل من از چی هست؟؟ از سمت من هست یا شرکت؟؟
من حتی برا ADSL یک شماره مجزا و سیم کشی جدا دارم یعنی هیچ تلفنی ب این خط وصل نیست
سلامدوستان سلام پیشگامان تو تهران چطوری هستش ؟ میخوام یه ۱۶ mb بگیرم ۸۰ تومن زده ۱۰۰۰ گیگ اینترنت بین الملل میده با ۳۰۰۰ گیگ داخلی میخوام با ps4 دانلود کنم نظرتون چیه ؟ ۱۶ مگابایت سرعت دانلود رو ثابت میده؟
لطفاً پاسخ بدید ممنون
من پیشگامان دارم کیفیت خطم خوبه و سرعت دانلود 1.7 مگابایت میگیرم. در مورد بازی آنلاین هم ساعت 8 تا 11 12 شب وضعیت پینگ خوب نیست بقیه روز هم متوسط رو به پایینه بد نیست در کل. اگه واسه دانلود میخاید خیلی ارزون و خوب هست ولی واسه بازی متوسطه و انتخابای بهتری میشه کرد.دوستان سلام پیشگامان تو تهران چطوری هستش ؟ میخوام یه ۱۶ mb بگیرم ۸۰ تومن زده ۱۰۰۰ گیگ اینترنت بین الملل میده با ۳۰۰۰ گیگ داخلی میخوام با ps4 دانلود کنم نظرتون چیه ؟ ۱۶ مگابایت سرعت دانلود رو ثابت میده؟
لطفاً پاسخ بدید ممنون