نه این قرارداد 3 ماه است .. نمیدونم ..میدونم، منظورم اینه هر ماه 90 گیگ هست؟
نه این قرارداد 3 ماه است .. نمیدونم ..میدونم، منظورم اینه هر ماه 90 گیگ هست؟
ماهانه هستشمیدونم، منظورم اینه هر ماه 90 گیگ هست؟
خیلی زوره.من پارس انلاین دارم ماهی 250 گیگ بین الملل با ترافیک شبانه ماهی 95 تومن سرعت 16دوستان این سرویس سه ماهه مخابرات، ماهی 90 گیگ بین الملل هست یا کلا 90 گیگ؟ قاعدتا باید اولی باشه ولی درست توضیح ندادن، آدم شک میکنه.
دوستان این سرویس سه ماهه مخابرات، ماهی 90 گیگ بین الملل هست یا کلا 90 گیگ؟ قاعدتا باید اولی باشه ولی درست توضیح ندادن، آدم شک میکنه.
منم پارس انلاین داشتم، الان مجبورم اینو بگیرمخیلی زوره.من پارس انلاین دارم ماهی 250 گیگ بین الملل با ترافیک شبانه ماهی 95 تومن سرعت 16
مثل اینکه ماهی ۹۰ گیگ بین الملل هست ولی بازم زیاده متاسفانه. البته الان که زنگ زدم گفتن سرعتش تا ۱۶ مگ بازه.چخبره ؟!
من شاتل دارم ماهی 54 تومن، 350 گیگ ( 175 گیگ بین الملل ) سرعتم 8 مگ! این واسه ماهی 30 گیگ دور و بر همین 50 میگیره که 3ماهش یکم حالا تخفیف خورده!
-
دوستان در حال حاظر اسیا تک دارم می خوام سرویس دهنده رو عوض کنم بین پارس انلاین و پیشگامان مردد هستم کسی می تونه راهنمایی کنهسلام در استان مازندران دوستان چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنند?
دوستان در حال حاظر اسیا تک دارم می خوام سرویس دهنده رو عوض کنم بین پارس انلاین و پیشگامان مردد هستم کسی می تونه راهنمایی کنه
دقیقا همین الان همه سرورای Apex حدود 10 درصد پکت لاست داشت، راکت لیگم انقد لگ و استاتر بود نمیشد بازی کردعجب وضعیه
یعنی یه ماه نمیتونن آروم بشینن باید حتما یه کرمی توی این نت بریزن
دوباره شب ها پینگ میره بالا و تایم اوت زیاد میشه
عجب!عجب وضعیه
یعنی یه ماه نمیتونن آروم بشینن باید حتما یه کرمی توی این نت بریزن
دوباره شب ها پینگ میره بالا و تایم اوت زیاد میشه
من پارس آنلاین دارمعجب!
من فکر کردم فقط من چنین مشکلی دارم (پیشگامان تهران)
از دیروز این مشکل شروع شد البته برای من در تمام طول روز این مشکل پابرجاست
شما از کدوم ISP نت دارید؟؟