Black Sun
عضو جدید
عه من اون گوشه صفحه رو گفتم. خدا بده برکتاون پینگ نیست تعداد کیله
من پینگم معمولا 85-100 بود
یهو رسید به 1404 ( سمت راستی پینگه)

عه من اون گوشه صفحه رو گفتم. خدا بده برکتاون پینگ نیست تعداد کیله
من پینگم معمولا 85-100 بود
یهو رسید به 1404 ( سمت راستی پینگه)
یکی از دوستای من پارس آنلاین داره این چند وقته همش پینگش افتضاح بودهسلام
دوستان بین شاتل و پارس انلاین کدوم رو ترجیح میدین ؟ اگر هیچکدوم، کدوم isp از نظر شما کمترین مشکل رو براتون داشته؟
آمریکا شاید بمب اتم به ما بزنه ولی نت رو هرگز قطع نمیکنهعه من اون گوشه صفحه رو گفتم. خدا بده برکتبرای من جالب پینگ DNS Google هست که داره میره بالا. فکر کنم امریکا داره اینترنتمون رو قطع می کنه
![]()
مشکل پینگ برای ما که رفع شده. قبلا از 9 به بعد پینگ 120-150 بود الان کل روز 150 شده. بالاخره قدم مثبتی بود که برداشته شد!LTE مبین نت چند وقتی افتضاح شده بود، الان خوب شده اما با روزهای اوجش خیلی فاصله داره. مشکل عصرانه از قرار بین تمام سرویس دهندگان اینترنت عمومیه.
واسه من پینگ خوبه ولی هی تلپورت میشم تو بازی اصلا نمیشه بازی کردپینگ افتضاااااح شده بود امشب
از 100 یهو میره 300 وسط بازی تلپورت میشی (رینبو) کلی پکت لاست وسط بازی دی سی میشی و و و و .....
من شاتلم.واسه من پینگ خوبه ولی هی تلپورت میشم تو بازی اصلا نمیشه بازی کردچه اینترنتی داری شما؟؟ من با TD LTE ایرانسل داشتم بازی میکردم
من شاتلم.
پینگ خیلی نوسان داره، پکت لاستم زیاده همین باعث میشه تلپورت بشی!
مثلا همین امروز صبح کژوال رفتم با کویرا 5 تا تیر کلت تو سر طرف خالی کردم طرف منو زد، اومدم بگم 1HP دیدم اصن فوله HPشحتی تو ریپلی هم صدای خوردن تیر بهش اومد 5 بار ولی اصن هیچکدوم رجیستر نشد! موسم که 500 تومن قیمتش بود ترسیدم ولی کیبورد بدبخت یه مشت خورد
دیشبم همینجوری بود یه جا یه خشاب رو یه یارویی که نشسته بود زدم آخرش فقط اینجور شدتیرا همه از توش رد میشد
خیلی نابود شده 3-4 روزه واسه من
![]()
![]()
تا یه هفته پیش پینگم تو رینبو از 100 بالاتر نمیومدپینگ 4.2.2.4 هم 88 بود
یهو همه چی نابود شده
![]()