Soroush_shz
کاربر سایت
اینجا اوکیه ولی تو رینبو قشنگ پکت لاست مشخصه. دوشاخه قرمز فیکسه اون بالاپکت لاست نداری که! برا منم همینطوره پینگم ثابته ولی توی بازی مشکل دارم نمیدونم چرا اینطوری شده یهو
کسی مشکلی نداره؟

اینجا اوکیه ولی تو رینبو قشنگ پکت لاست مشخصه. دوشاخه قرمز فیکسه اون بالاپکت لاست نداری که! برا منم همینطوره پینگم ثابته ولی توی بازی مشکل دارم نمیدونم چرا اینطوری شده یهو
کسی مشکلی نداره؟
اینجا اوکیه ولی تو رینبو قشنگ پکت لاست مشخصه. دوشاخه قرمز فیکسه اون بالاتلپورت میشی، تیرا نصفشون رجیستر نمیشه و و و و ...
بله احتمالا مشکل کلی است. مبیننت هم دوشواری دارد.مشکل فقط رینبو هم نیست تو همه بازیها اینطوریه، فکر کنم به خاطر اختلالات اینترنته که گفته بودن آخر هفته قراره اتفاق بیفته!
دقیقا همینطوریه همه چی اوکیه پینگ هم حدود ۱۰۰ هست اما تو بازی خیلی وضع خرابه اون دوشاخه قرمزه هم برای من فیکسه اون بالا فقط گاهی اوقات زرد میشهاینجا اوکیه ولی تو رینبو قشنگ پکت لاست مشخصه. دوشاخه قرمز فیکسه اون بالاتلپورت میشی، تیرا نصفشون رجیستر نمیشه و و و و ...
دقیقا همینطوریه همه چی اوکیه پینگ هم حدود ۱۰۰ هست اما تو بازی خیلی وضع خرابه اون دوشاخه قرمزه هم برای من فیکسه اون بالا فقط گاهی اوقات زرد میشه
سلامامروز معلوم نیست چ خبره؟؟
اینترنت خانه ک شاتل هست از صبح قطع شده کلا یعنی چراغ ADSl روی مودم خاموشه زنگ زدم پشتیبانی میگه از سمت مخابرات محلتون هست و پیگیری میکنیم از 24 ساعت تا 72 ساعت خبرش را بتون میدیم!!!!
محل کار هم ک پارس آنلاین دارم کلا سکته ای هست برا بازی آنلاین هم فعلا نتونستم برم پینگ خوبه (100 هست) ولی نمیتونم بازی کنم ب شبکه xbox live هم ب سختی وصل شد!!!!
سلام
شما کدوم سمتی؟
برای منم قطع شده خیلی وقته
روی g.lite فقط وصل میشه بقیه درجا قطع میشه
کسی از دوستان حرف ایشون تائید میکنه؟؟؟دوستان همراه اول تایپ 2 شده برامن البته خیلی وقت بود تست نکرده بودم شاید خیلی وقته شده . اکثر بازیا اکیه باهاش . اما کالاف استریکت میشه باید روی یه فرندت جوین کنی خودش نمیره تو لابی . بتل مشکلی نداره. فیفا اکیه. جی تی ای هم اکیه