الان دیدم.آیپی پیس ۱۹ رو زدی.ببین پیس ۱۹ آشغالترین سرورهای دنیا رو داره.واسه منم بین ۳۴۰ تا ۴۵۰ نوسان داره.واسه همین گذاشتمش کنار و رفتم سمت فیفا کارتونی.انصافا مثل آفلاینه آنلاینش
54.154.207.39 بتل ۱ سرور هلنده.با اینم بگیر ببین چنده
دوستان اینکه اینترنت شب ها پکت لاست داره و پینگ خیلی میره بالا رپطی به isp نداره مشکل از زیرساخت کشوره
این پست رو فرستادم ک بگم الکی مشکل از isp نگیرید و درخواست فسخ نفرستید
دوستان یک سوال داشتم من اینترنت مخابرات اصفهان 16 مگ که مثل همه ترافیک بینالملل و داخلی داره پس پرداخت رو قبضه ،اگر زودتر از زمان حجم بین الملل تموم بشه آیا خودش اتوماتیک تمدید میکنه یا قطع میشه سرویس کسی از دوستان اطلاعی داره
شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! من 16 مگ شاتل دارم و راضی ام. پشتیبانی خوب, فطعی کم, مسیولین مودب و خوش برخورد از نکات مثبتی هست که من دیدم.
پینگ سرویس معمولا بین 100-110 هست. سرویس گیمینگ هم غیر فعال هست.
درود
مدتیه چرا این قد نت افتضاح شده . بعضی سایت ها رو درست باز نمیکنه ؟ نیم ساعت طول میکشه مثلا ؟ دلیلش چیه به نظرتون ؟ زنگم زدم پشتیبانی کردم تو دیوار
درود
مدتیه چرا این قد نت افتضاح شده . بعضی سایت ها رو درست باز نمیکنه ؟ نیم ساعت طول میکشه مثلا ؟ دلیلش چیه به نظرتون ؟ زنگم زدم پشتیبانی کردم تو دیوار
درود
پشتیبان ما که گفت از زیر ساخت پورت وی پی ان ها رو بستن همین باعث بروز مشکل شده. دو سه هفته ای هست که این مشکلات هست. در کل دست ISP ها نیست. مربوط به زیرساخت هست.
به لطف خدا شبی 10 میلی به پینگ ما داره اضافه میشه! همینطور پیش بریم رکورد بالاترین پینگ رو هم بزنیم انشالا. پینگمون با گوگل شد 120 در گیم 180. خدایا شکرت.
به لطف خدا شبی 10 میلی به پینگ ما داره اضافه میشه! همینطور پیش بریم رکورد بالاترین پینگ رو هم بزنیم انشالا. پینگمون با گوگل شد 120 در گیم 180. خدایا شکرت.