درخواست تانوما بده ببین چی میگن.تو کدوم بازی مشکل داری؟پینگ افتضاح اصلا نمیشه بازی کرد...
نوسان سرعت، قطعی
دیوونه شدم به خدا
شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! من 16 مگ شاتل دارم و راضی ام. پشتیبانی خوب, فطعی کم, مسیولین مودب و خوش برخورد از نکات مثبتی هست که من دیدم.سلام
دوستان بین شاتل و پارس انلاین کدوم رو ترجیح میدین ؟ اگر هیچکدوم، کدوم isp از نظر شما کمترین مشکل رو براتون داشته؟
همیشه افتضاح بوده فقط کما زیاد داشتهدرود
مدتیه چرا این قد نت افتضاح شده . بعضی سایت ها رو درست باز نمیکنه ؟ نیم ساعت طول میکشه مثلا ؟ دلیلش چیه به نظرتون ؟ زنگم زدم پشتیبانی کردم تو دیوار
پشتیبان ما که گفت از زیر ساخت پورت وی پی ان ها رو بستن همین باعث بروز مشکل شده. دو سه هفته ای هست که این مشکلات هست. در کل دست ISP ها نیست. مربوط به زیرساخت هست.درود
مدتیه چرا این قد نت افتضاح شده . بعضی سایت ها رو درست باز نمیکنه ؟ نیم ساعت طول میکشه مثلا ؟ دلیلش چیه به نظرتون ؟ زنگم زدم پشتیبانی کردم تو دیوار
تو یه مچ از 88 رسید به این :به لطف خدا شبی 10 میلی به پینگ ما داره اضافه میشه! همینطور پیش بریم رکورد بالاترین پینگ رو هم بزنیم انشالا.پینگمون با گوگل شد 120 در گیم 180. خدایا شکرت.
آقا از همینجا مستقیم سیم رو بکنن تو سرور پینگ به 2 نمیرسه! توهم زده سیستم! من به 88 برسه روحم شاد میشه!تو یه مچ از 88 رسید به این :
![]()
اون پینگ نیست تعداد کیلهآقا از همینجا مستقیم سیم رو بکنن تو سرور پینگ به 2 نمیرسه! توهم زده سیستم! من به 88 برسه روحم شاد میشه!