rahyarpaul
کاربر سایت
طبق چیزی که خودشون نوشتن بسته هایی که قبل از پونزدهم فعال شده باشن این رایگان 3تا7 رو دارن. از 15م به بعد برداشتن.همراه اول هم شبانه رایگان بسته های بالای ١٠ گیگ رو برداشت
----
ادیت:
فعلا که مثل قبل کم نمیکنه
رایگان
شاید برای بسته های جدید گفته کنسل شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by
طبق چیزی که خودشون نوشتن بسته هایی که قبل از پونزدهم فعال شده باشن این رایگان 3تا7 رو دارن. از 15م به بعد برداشتن.
منم که فیبر دارم این مشکل رو دارم تا فردا باید صبر کنیمپینگ اجازه نمیده یه بازی ساده spades بزنم.
این چه وضعشه،برا سایتای ایرانی هم بعضا با فیلترشکن میرم.واقعا چرا.
من فکر کردم مشکل از نت منه ولی مثل اینکه همگانیه
تو اینستاگرامشون من دیدمکجا نوشتن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by
فعلا همه جا این مشکل سراسری هستش دوست عزیزآقایون خانم ها وضعیت پینگ همه اپراتور های ADSL همینه؟ من شاتل دارم میخواستم آسیاتگ بگیرم.. آیا اسیاتک بهتر نیست؟ یا با همین ساتل بمونیم؟
من با پارس انلاین شب ها مشکل پینگ دارمآقایون خانم ها وضعیت پینگ همه اپراتور های ADSL همینه؟ من شاتل دارم میخواستم آسیاتگ بگیرم.. آیا اسیاتک بهتر نیست؟ یا با همین ساتل بمونیم؟
منم با شاتل شب ها مشکل پینگ دارم. هفته قبل سایت ها نصفه نیمه باز میشد. سایت های خارجی هم باز نمیشد اکثرا. اما الان اون مشکلات رفع شده اما پینگ دقیقا از 8 به بعد یهو میره بالا. طوری که وسط گیم از 120 پرید به 180. ضمن اینکه قبل از این برنامه ها بین 100-110 بود.من با پارس انلاین شب ها مشکل پینگ دارم
شما چون خط تون فیبر نوری هست فکر نکنم از هیچ شرکت دیگه ای جز مخابرات بتونید بگیرین. ضمن اینکه الان وضعیت همه ISP ها همینطور هست. میگن چون شرکت زیرساخت (که مال مخابرات هست) داره پورت تمام فیلتر شکن ها رو میبنده کلا ایده شده به همه چی و کلا قطع و وصل و بالا رفتن پینگ زیاد هست.رفقا من واقعا دیگه خسته شدم
فیبر نوری مخابرات دارم ولی یه روز خوش ندیدم باهاش تو بازی انلاین
ISP دیگه چی خوبه با توجه به اینکه فیبر نوری داریم ما...