bacheh mosbat
کاربر فعال
خوب snr 9 لب مرز هست. اینترنت قطع و وصل میشد که رو حالت G.dmt گذاشته بودی؟خدمت شما
اگه امکانش باشه, مودم رو مستقیم وصل کن به سیمی که از بیرون اومده. سیم داخل منزل هم باید قطع کنی.
ببین snr بالا میره یا نه.
خوب snr 9 لب مرز هست. اینترنت قطع و وصل میشد که رو حالت G.dmt گذاشته بودی؟خدمت شما
خوب snr 9 لب مرز هست. اینترنت قطع و وصل میشد که رو حالت G.dmt گذاشته بودی؟
اگه امکانش باشه, مودم رو مستقیم وصل کن به سیمی که از بیرون اومده. سیم داخل منزل هم باید قطع کنی.
ببین snr بالا میره یا نه.
فقط اولی باز نشد.دوستان یک چکی کنید ببینید سایت های زیر باز میشن براتون:
www.outlook.com
www.xbox.com
www.msn.com
www.microsoft.com
فقط اولی باز نشد.
2 ماهی میشه بازیسنتر واسه من درست باز نمیشه باید استوپ,ریفرش کنم صفحه جدید باز می کنم!(دیر لود میشه) دوستان دیگه همچین مشکلی ندارن؟
[مخ]
باز میشه همشدوستان یک چکی کنید ببینید سایت های زیر باز میشن براتون:
www.outlook.com
www.xbox.com
www.msn.com
www.microsoft.com
حالا مشکل چیه ؟ واس خودت باز نمیکنه ؟دوستان یک چکی کنید ببینید سایت های زیر باز میشن براتون:
www.outlook.com
www.xbox.com
www.msn.com
www.microsoft.com
dns عوض کن شاید درست شههیچ کدوم باز نمیشه
در مورد errors pkts ها نظرت چیه؟؟؟ چرا بوجود میان و چرا اینقدر همه گیره؟ ینجا بچه ها عکس از کیفیت خطوطشون میزارن 99درصدشون تعداد بسیار بالایی خطا دارن ! توی مودم های tplink معمولا به اسم crc شناخته میشناگه مشکل از سیم کشی داخل بود , کابل فویل دار بگیر, از دم در مستقیم بیار واسه مودم. اگه با خط تلفن صحبت میشه, یک اسپلیتر دم مودم بزار و خروجی تلفنش رو بزن تو پریز تلفن منزل.
فرکانس و پهنای باند مدولاسیون g.dmt پایین تر از adsl2 هست که باعث ثبات تو خط های نویز دار میشه.
فکر میکنم میتونه به کیفیت خط برگرده جالب اینه که من دیروز کابل کشی کردم و کیفیت خطم یهو افزایش فوق العاده زیادی داشت جالبیشم اینه که تا الان system log رو نگاه میکنم اصلا هیچ اروری از هیچ نوعی نداده.در مورد errors pkts ها نظرت چیه؟؟؟ چرا بوجود میان و چرا اینقدر همه گیره؟ ینجا بچه ها عکس از کیفیت خطوطشون میزارن 99درصدشون تعداد بسیار بالایی خطا دارن ! توی مودم های tplink معمولا به اسم crc شناخته میشن