بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خوب snr 9 لب مرز هست. اینترنت قطع و وصل میشد که رو حالت G.dmt گذاشته بودی؟
اگه امکانش باشه, مودم رو مستقیم وصل کن به سیمی که از بیرون اومده. سیم داخل منزل هم باید قطع کنی.
ببین snr بالا میره یا نه.

رو g.dmt اره مشکل داشت خیلی ریز قطعی داشت. فردا برقکار میارم که سیم دم درو سوکت بزنه مودم رو صل کنم امتحان کنم اگه نویز بهتر شد از دم در یه کابل از خط مستقیم بکشم تو خونه برای adsl جواب میده ؟ یا حتما باید سیم کشی کل خونه رو از اول ردیف کنم ؟ این g.dmt فرقش چی بود ؟

اگه مشکل از سیم کشی داخل بود , کابل فویل دار بگیر, از دم در مستقیم بیار واسه مودم. اگه با خط تلفن صحبت میشه, یک اسپلیتر دم مودم بزار و خروجی تلفنش رو بزن تو پریز تلفن منزل.
فرکانس و پهنای باند مدولاسیون g.dmt پایین تر از adsl2 هست که باعث ثبات تو خط های نویز دار میشه.

• Like
Reactions: RoCoCo

Attachments

• 11.jpg
    11.jpg
    98.3 KB · مشاهده: 14
اگه مشکل از سیم کشی داخل بود , کابل فویل دار بگیر, از دم در مستقیم بیار واسه مودم. اگه با خط تلفن صحبت میشه, یک اسپلیتر دم مودم بزار و خروجی تلفنش رو بزن تو پریز تلفن منزل.
فرکانس و پهنای باند مدولاسیون g.dmt پایین تر از adsl2 هست که باعث ثبات تو خط های نویز دار میشه.
در مورد errors pkts ها نظرت چیه؟؟؟ چرا بوجود میان و چرا اینقدر همه گیره؟ ینجا بچه ها عکس از کیفیت خطوطشون میزارن 99درصدشون تعداد بسیار بالایی خطا دارن ! توی مودم های tplink معمولا به اسم crc شناخته میشن

در مورد errors pkts ها نظرت چیه؟؟؟ چرا بوجود میان و چرا اینقدر همه گیره؟ ینجا بچه ها عکس از کیفیت خطوطشون میزارن 99درصدشون تعداد بسیار بالایی خطا دارن ! توی مودم های tplink معمولا به اسم crc شناخته میشن
فکر میکنم میتونه به کیفیت خط برگرده جالب اینه که من دیروز کابل کشی کردم و کیفیت خطم یهو افزایش فوق العاده زیادی داشت جالبیشم اینه که تا الان system log رو نگاه میکنم اصلا هیچ اروری از هیچ نوعی نداده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or