بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من حدود 1 ماه و نیمه که خطم شدیدا نویز پیدا کرده، به طور متوسط روزی 100 بار مودم قطع و وصل میشه. اعصاب نذاشته برام.
باید چیکار کنم؟ کسی از سمت ISP باید بیاد مشکلمو حل کنه یا خودم باید کاری بکنم؟
من حدود 10 ساله شاتلم.هر چندماهی این مشکل برام پیش میاد و تماس میگیرم پشتیبانی یه سری تغییرات میدن درست میشه.اما الان من یک ماهی هست دقیقا عین حرف شما روزی ۱۰۰ بار قطع میشم با وجود اینکه هم snr هم کیفیت خطم در بخش استاتوس مودم فوق العاده عالیه همچنین سیم کشی و بقیه تجهیزاتم نو هست.حالا شاتل به من گفت به مخابرات برات اعلام خرابی میکنیم و ۳ روزی طول میکشه درست شه.حالا منتظرم ببینم چه میکنن.
اما اینسری من دل خوش نکردم.یدونه مودم 4g خونگی و سیم کارت همراه اول خریدم راحت دارم با سرعت دانلود ۸۰ مگ و اپلود ۱۰ مگ و پینگ ۱۰۰ هم گیم انلاین میزنم هم کارامو میکنم.هم از شر این کابل مسی نکبت سر دیوار راحتم با این قطعی هاش هم خودمو به سرعت های مسخره adsl محدود نمیکنم.
حالا شما هم‌ یا اینجور مثل من کن یا با پشتیبانیت تماس بگیر بگو برات اعلام خرابی کنن

• Like
Reactions: NaRiiMaN
من حدود 10 ساله شاتلم.هر چندماهی این مشکل برام پیش میاد و تماس میگیرم پشتیبانی یه سری تغییرات میدن درست میشه.اما الان من یک ماهی هست دقیقا عین حرف شما روزی ۱۰۰ بار قطع میشم با وجود اینکه هم snr هم کیفیت خطم در بخش استاتوس مودم فوق العاده عالیه همچنین سیم کشی و بقیه تجهیزاتم نو هست.حالا شاتل به من گفت به مخابرات برات اعلام خرابی میکنیم و ۳ روزی طول میکشه درست شه.حالا منتظرم ببینم چه میکنن.
اما اینسری من دل خوش نکردم.یدونه مودم 4g خونگی و سیم کارت همراه اول خریدم راحت دارم با سرعت دانلود ۸۰ مگ و اپلود ۱۰ مگ و پینگ ۱۰۰ هم گیم انلاین میزنم هم کارامو میکنم.هم از شر این کابل مسی نکبت سر دیوار راحتم با این قطعی هاش هم خودمو به سرعت های مسخره adsl محدود نمیکنم.
حالا شما هم‌ یا اینجور مثل من کن یا با پشتیبانیت تماس بگیر بگو برات اعلام خرابی کنن
هزینه اش چقدر میشه؟
من الان ماهی 60 تومن میدم 150 گیگ دانلود میکنم.

• Like
Reactions: ps34
هزینه اش چقدر میشه؟
من الان ماهی 60 تومن میدم 150 گیگ دانلود میکنم.
نه دیگه اینجور نمیتونی با 4G هر وقت خواستی مانور بدی چون گرونه.برا دانلودهای سنگین حتما باید بزاری شب بسته نامحدود بخری پنج هزارتومن از ۱شب تا ۱۱ صبح هرچقدر خواستی دانلود کنی.برا بسته های روزانه هم خیلی طرح های متنوعی داره از ۱ روز تا ۱ سال.برو سایت همراه اول بخونشون.
مودم 4G خونگی هم خیلی متنوع هستن قیمت هاشون.من TP-LINK Archer MR200_V2 خریدم 600 تومن.

• Like
Reactions: NaRiiMaN
سلام
چند سالی گذشته و همچنان تایپیک مشکلات اینترنت پابرجاست .
دوستان اینترنت منم (مخابرات مثل همه بعد از داستان تلگرام ترکیده و اصلا بدون کاهش پینگ نمیشه بازی کرد .
به نظرتون از کجا نت بگیرم ؟مخصوص گیمینگ میخوام
شاتل سرویس وایرلس ؟
یا اینترنت TDLT مخصوصا سیم کارت های شاتل .
ADSL نمیتونم بگیرم چون فیبر نوری هستش
اینجا دیدم بعضی از دوستان ناراضی هستن از شاتل ولی من دیروز یکی از دوستان فورتنایت بازی میکرد پینگ 70 بود باورم نمیشد . میخوام ببینم این دوستان درخواست سرویس گیم کردن از شاتل یا نه ؟ چون باید پروفایل گیمینگ رو بگید وصل کنن
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان مرسی

سلام خدمت دوستان
من دارم خونه ام رو عوض میکنم میرم سمت ماهدشت کرج. میخوام بدونم که از کجا میتونم بفهمم چه شرکت هایی جایی که میخوام برم سرویس میدن؟ درضمن وبسایتی چیزی داریم که لیست کل شرکت هایی که اینرتنت ارائه میدن زو داشته باشه؟
الان بهترین اینترنت رو کدوم شرکت ها ارائه میدن؟ من حاضرم ماهی 100 تومن بدم برام پینگ اصلا مهم نیست ولی سرعت و حجم خیلی مهمه (حجم 200 گیگ کافیه ولی بیشتر بهتر)

با سلام دوستانی که سرویس شبانه شاتل دارن استفاده میکننئد توضیح میدن چطوریاست چقدر در ماه میشه دانلود کرد و میزان دان خودشونو در ماه با توجه به سرویس شون توضیح بدن ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟

سلام
دوستان شاتلی کسی میدونه بهترین MTU واسه این شرکت چیه ؟ پرسیدم ازشون گفتن چیه این که میگی :|؟
سلام.اگر تهران نیستی باید حتما این سوال ها رو از پشتیبان فنی تهران بپرسی وگرنه پشتیبان شهرستان حتی نمیدونه snr چیه

• Like
Reactions: amir_k2m
من از دیده بان خواستم نت بگیرم ۵۰ تومنی هزار گیگ که نتونستند وصل کنند و چراغ dsl روشن نمیشد و لغو کردم یوزنت هم ۵۰۰ گیگ میده و مثل اینکه به تهران سرویس نمیده شرکت دیگری رو سراغ دارید که حجم بالا بده با همین قیمت ؟

من از دیده بان خواستم نت بگیرم ۵۰ تومنی هزار گیگ که نتونستند وصل کنند و چراغ dsl روشن نمیشد و لغو کردم یوزنت هم ۵۰۰ گیگ میده و مثل اینکه به تهران سرویس نمیده شرکت دیگری رو سراغ دارید که حجم بالا بده با همین قیمت ؟
پیشگامان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or