amirarsenal
کاربر سایت
من دارم الان نت تایپ 2 میده پینگشم بین 90 تا 120 متغییرهاقا شنیدم td-lte نت تایپ ۳ میده و نمیشه باهاش آنلاین زد
من دارم الان نت تایپ 2 میده پینگشم بین 90 تا 120 متغییرهاقا شنیدم td-lte نت تایپ ۳ میده و نمیشه باهاش آنلاین زد
توضیح ساده ی هایجکینگ BGP :قضیه این hijack کردن bgp تلگرام توسط دولت چیه ؟
با فرض اینکه رمزنگاری تلگرام رو نتونن بشکنن، مشکلی بوجود میاد؟ نرم افزار های تغییر IP چی، اونا حل می کنن قضیه رو؟توضیح ساده ی هایجکینگ BGP :
در واقع دیتا و ترافیک شما روی تلگرام به جای اینکه به سمت سرورهای تلگرام ارسال بشه ، به سرور های مخابرات ارسال میشه.
مخابرات ایران اومده از این حملات هایجکینگ استفاده کرده و خود را به عنوان مقصد دیتاسنتر برای یوزر های تلگرام معرفی میکنه جوری که کاربر و مقصد متوجه وجود اون نباشند و بتونه به کنترل سیستم تلگرام بپردازه.
حملات هایجکینگ تنها مکان هایی قابل اجراست که دسترسی به کل شبکه ی اینترنت میسر باشه مثل یک حکومت که دسترسی به شبکه ی اینترنت یک کشور رو داره.
حملات هایجکینگ،عواقب سختی داره و باید منتظر تحریم و جرایم شدیدی برای مخابرات ایران باشیم!
این حملات میتونه عواقب بدی مثل قطع اینترنت یک کشور، همانند تحریمی که قبلا بر عراق انجام شد رو در پی داشته باشه.
اصلا فرضشم نکن کسی نمیتونه رمزنگاری تلگرام رو بشکنه اینا خواستشون اینه که تلگرام بیاد رمز نگارشو برای اینا باز کنه واسه همین تلگرامو فیلتر کردن روسیه هم همین درخواست رو داشت اما براشون این کارو نکردنبا فرض اینکه رمزنگاری تلگرام رو نتونن بشکنن، مشکلی بوجود میاد؟ نرم افزار های تغییر IP چی، اونا حل می کنن قضیه رو؟
توضیح ساده ی هایجکینگ BGP :
در واقع دیتا و ترافیک شما روی تلگرام به جای اینکه به سمت سرورهای تلگرام ارسال بشه ، به سرور های مخابرات ارسال میشه.
تمام اوپراتورهای سرویس دهنده اینترنت از مخابرات کشور نت میگیرن و ربطی نداره شما با کدوم سرویس دهنده کار میکنی و ازش نت میگیری در آخر همه ارسالها چه از تلگرام و غیره میره سمت مخابرات کشور و همنطور که بالا توضیح دادم کل ارسالی ها رو فرستادن به مخابرات مخابراتم یکجا فرستاده به تلگرام که این ارسالیها یکجا برای سرورهای تلگرام کمرشکن بوده.تلگرامت اگه کار نمیکنه یا vpnتو عوض کن یا اگه با پروگسی تلگرام استفاده میکنی اونم عوض کن حل میشه اختلالات هم میتونه باشه اما من که از پروکسی استفاده میکنم اوکی هستداداش یه سؤال، این عملیات فقط روی اینترنت شرکت مخابرات انجام شده یا روی اینترنت شرکت های دیگه و اپراتور ها هم انجام شده؟
بعدش تقریبن یکی دو روزه من تلگرام رو باز میکنم بدون قند شکن بالاش می نویسه updating و گیر میکنه در حالی که connecting می نوشت قبلن و به مرحله ی updating نمیرسه
این موضوع میتونه بخاطر این عملیات باشه؟
(روی اینترنت خود شرکت مخابرات نیستم)
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره واس منم همینه کلا خاموشش کردم مودموآقا مخابرات تهران برای شما هم گبم قطع میشه؟
2 بار زنگ زدم میگه مشکل قعطیه گیم سراسریه تو تهران
هی از بازی پرت میشم بیرن هر 5-10 دیقه