بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خب امروز ب اوج خودش رسیده نوسان پینگ مدام از بازی ریمو میشم ب خاطر نوسان پینگ.
پینگ تا 2000 میره
خدا لعنتتون کنه
یه سوال من با PS4 بازی بلادبورن منو پرت می‌کرد بیرون ولی لست او اس نه. دلیلش چیه

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

اگه اعصاب خودتون و دوست دارید
اگه شرایطشو دارید اصلا از مخابرات سرویس نگیرید
برید موبایلتون و شبکه کنید لنگ این شرکته بی همه چیز نشید
هر 5 مین 1 بار اینترنت قطع میشه
خصوصا عصرا زیاد میشه
زنگ میزنی اینقدر بدبختند که برای 2 مین پول تلفن بیشتر بیفته یه ساعت شرور تلاوت میکنند تا بالاخر پشتیبانی جواب بده
تازه اگه جواب بده امروز 5 مین پشت خط بودم تا گفت کارشناس فلان تلفن و قطع کردن
یا قبلش هنوز کارشناس بر نداشته بود میگفت امتیاز بده بعد قطع شد
اینقدر اینا بی ناموسند
موندم به کجا شکایت کنم 1 هفته ست صبح تا شب زنگ میزنم کارشناساش هیچی حالیشون نیست میگن چیزی ابلاغ نشد

• Like
Reactions: pkarash
اگه اعصاب خودتون و دوست دارید
اگه شرایطشو دارید اصلا از مخابرات سرویس نگیرید
برید موبایلتون و شبکه کنید لنگ این شرکته بی همه چیز نشید
هر 5 مین 1 بار اینترنت قطع میشه
خصوصا عصرا زیاد میشه
زنگ میزنی اینقدر بدبختند که برای 2 مین پول تلفن بیشتر بیفته یه ساعت شرور تلاوت میکنند تا بالاخر پشتیبانی جواب بده
تازه اگه جواب بده امروز 5 مین پشت خط بودم تا گفت کارشناس فلان تلفن و قطع کردن
یا قبلش هنوز کارشناس بر نداشته بود میگفت امتیاز بده بعد قطع شد
اینقدر اینا بی ناموسند
موندم به کجا شکایت کنم 1 هفته ست صبح تا شب زنگ میزنم کارشناساش هیچی حالیشون نیست میگن چیزی ابلاغ نشد
هر ۵ مین که میگی قطع میشی چراغ کره قطع میشه یا چراغ خط یا تایم اوت میده؟؟؟

• Like
Reactions: amir_k2m and VICE
شما خطتت احتمالا نویز داره.لطف کن توی مرورگرت اینو بزن بعد برام از snr دانلود و آپلودت یه عکس بگیر اینجا بفرست من ببینم http://192.168.1.1/

دقیقا این اتفاق برای منم حدود 1 ماهی هست افتاده. 5 دیقه دیگه نهایت 10 دیقه وصل هست و یهو چراغ کره مودم یا قرمز میشه یا خاموش میشه. 10 تا کابل تلفن و اسپلیتر عوض کردم، بدون تلفن و اسپلیتر میزارم کلا فایده نداشته

داداش اگه میشه واسه منم یه بررسی کن چیه داستانش دمت گرم. اگه نیاز هست اجباری یا سرعت پایین تر رو بگیرم یا کلا جمع کنم مودمو. لعنت به مخابرات

hfdghj.JPG

frmm_hfdghj.jpg

آخرین ویرایش:
دقیقا این اتفاق برای منم حدود 1 ماهی هست افتاده. 5 دیقه دیگه نهایت 10 دیقه وصل هست و یهو چراغ کره مودم یا قرمز میشه یا خاموش میشه. 10 تا کابل تلفن و اسپلیتر عوض کردم، بدون تلفن و اسپلیتر میزارم کلا فایده نداشته

داداش اگه میشه واسه منم یه بررسی کن چیه داستانش دمت گرم. اگه نیاز هست اجباری یا سرعت پایین تر رو بگیرم یا کلا جمع کنم مودمو. لعنت به مخابرات

View attachment 91104
چشم بررسی میکنم.فقط عکست رو خیلی بد اپلود کردی نمیتونم ببینمش.یه جا دیگه یا همینجا توی فروم سرور بازی سنتر اپلودش کن

• Like
Reactions: amir_k2m
سرعت دانلود و اپلودت هیچگونه مشکلی نداره و نیاز به کاهش نیست اما شما Attenuation به معنی واقعی کلمه داغون هست ! باید مودمت رو ببری سرخط وصل کنی بعد وقتی وصل کردی مجدد برام از وضعیتت عکس بگیری بفرستی تا ببینم جریانش چجور میشه
SNR ایشون فاجعه هست با اعداد ۶.۲ و ۶.۱ اصلا لینک آپ نمیمونه که بشه از اینترنت استفاده کرد. بجاش Attenuation مشکل خاصی نداره دقت کنید اعداد براساس یک دهم دسی‌بل هست نه دسی‌بل.

• Like
Reactions: Arash.RG
SNR ایشون فاجعه هست با اعداد ۶.۲ و ۶.۱ اصلا لینک آپ نمیمونه که بشه از اینترنت استفاده کرد. بجاش Attenuation مشکل خاصی نداره دقت کنید اعداد براساس یک دهم دسی‌بل هست نه دسی‌بل.
درسته من به توی پرانتز که بر اساس یک دهم هستن توجه نکردم و بر اساس دسی بل محاسبه کردم.

• Like
Reactions: amir_k2m
روش کلیک میکردی سایز اصلی عکس باز میشد ولی الان ویرایش کردم
مرسی
شما هم سرعت دانلود و هم آپلودت رو اونقدر باید کاهش بدی که snr از 6.2 به بالای 20 برسه.تماس بگیر با پشتیبانی روی چندین سرعت مختلف پایین تر از سرعت فعلیت تست کن تا به نتیجه ی مطلوب برسی.فقط دقت کن به جز دانلود باید اپلودتم بیاره پایین

من حدود 1 ماه و نیمه که خطم شدیدا نویز پیدا کرده، به طور متوسط روزی 100 بار مودم قطع و وصل میشه. اعصاب نذاشته برام.
باید چیکار کنم؟ کسی از سمت ISP باید بیاد مشکلمو حل کنه یا خودم باید کاری بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or