بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خیر
در بدترین حالت میشه 11 تا 12 که خوبه
ضمنا ایشون به مخابرات نزدیکن تقریبا و کیفیت خط مناسبی دارن بخاطر line attenuation پایین
شايد, عوض كردنش كه ضرر نداره ولي snr زير ده نبايد بياد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amir72
دوستان پینگوتون با 4.2.2.4 چند هست؟؟
فن اوا 138ms
همین الان که تست کردم شرایط خیلی خوب هست. در بهترین شرایط همینه ولی خیلی پایدار نیست. به 180 و اینا هم میرسه. گاهی وقتام کلا میره روی 200 250 که کلا بازی انلاین تعطیل میشه.

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
دقیقا من همیشه روی 120 تا 130 بود الان رسیده به 180 یعنی گیم تعطیل

سرعت تک کانکشن هم افت پیدا کرده با شرکت هم هاهنگ کردم گفت چند روز صبر کنید ( چون سرویس گیم هم فعال کرد فایده نداشت و بعد دوباره غیرفعال کردم)
این مشخصات خطم:

آخرین ویرایش:
دقیقا من همیشه روی 120 تا 130 بود الان رسیده به 180 یعنی گیم تعطیل

سرعت تک کانکشن هم افت پیدا کرده با شرکت هم هاهنگ کردم گفت چند روز صبر کنید ( چون سرویس گیم هم فعال کرد فایده نداشت)
این مشخصات خطم:
الان سرویس گیمینگ فعال نیستا !
اگر فعال بشه راحت 30 میلی ثانیه پینگ رو کم میکنه

دوست عزيز شما crc رو ميدونيد مال جي هست؟
crc مربوط به نقص در بسته های ارسال/دریافت میشه و هر وقت این بسته ها با خطا مواجه بشن به تعداد اون عدد اضافه میشه
در واقع خیلی شبیه به time out هستش و کاملا مربوط به کیفیت خط و بیشتر از سمت شرکت ارائه دهنده اینترنت میشه
حالا هر مودم بسته به سلیقه بعد از یه تعداد مشخصی از این ارور خط رو دیسکانکت میکنند تا ارتباط از اول برقرار بشه

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
crc مربوط به نقص در بسته های ارسال/دریافت میشه و هر وقت این بسته ها با خطا مواجه بشن به تعداد اون عدد اضافه میشه
در واقع خیلی شبیه به time out هستش و کاملا مربوط به کیفیت خط و بیشتر از سمت شرکت ارائه دهنده اینترنت میشه
حالا هر مودم بسته به سلیقه بعد از یه تعداد مشخصی از این ارور خط رو دیسکانکت میکنند تا ارتباط از اول برقرار بشه
من تاحالا 5 بار كابل تلفن رزو عوض كردم طبق تحقيقاتي كه توي اين سالها داشتم بهترين كابل وحتي درست ترين ترتيب رو اختصاص دادم كابل مستقيم از توي post اومده ولي شبها snr حدود 4 5 شماره افت ميكنه كابل جداهست كنار برقم نيست مستقيم از post رفته توي مودم

الان سرویس گیمینگ فعال نیستا !
اگر فعال بشه راحت 30 میلی ثانیه پینگ رو کم میکنه

بله ولی هیچ فرقی نکرد و بیشتر پارامتر ها را عوض کرد snr اومد روی 9 دانلود مقداری کم شد ولی پینگ اصلا فرقی نکرد برا همین غیرفعالش کردم این عکس بعد از غیر فعال کردن سرویس گیم هست.

من تاحالا 5 بار كابل تلفن رزو عوض كردم طبق تحقيقاتي كه توي اين سالها داشتم بهترين كابل وحتي درست ترين ترتيب رو اختصاص دادم كابل مستقيم از توي post اومده ولي شبها snr حدود 4 5 شماره افت ميكنه كابل جداهست كنار برقم نيست مستقيم از post رفته توي مودم
میدونم چی میگی رفیق من خودم از این مشکلات زیاد داشتم کاملا درک میکنم8-|
ولی نزدیک بودن به برق و جنس کابل و اینا همه بهانه های پشتیبان هاست برای اینکه مشکلات خودشون رو پنهان کنن. نمیگم که اشتباه میگن ولی تاثیرش اونقدری نیست که دارن بزرگنمایی میکنن مثلا خودم از شرکتی سرویس داشتم که به شدت مشکل داشتم و به محض تغییر شرکت روی همون خط کیفیت عالی شد B-) خب اینجا من هیچ سیم و کابلی رو تغییر ندادم
افت snr در ساعات شلوغ هم برمیگرده به مشکل پهنای باند مرکز مخابراتی و معمولا برای همه شب ها مقداری افت میکنه

بله ولی هیچ فرقی نکرد و بیشتر پارامتر ها را عوض کرد snr اومد روی 9 دانلود مقداری کم شد ولی پینگ اصلا فرقی نکرد برا همین غیرفعالش کردم این عکس بعد از غیر فعال کردن سرویس گیم هست.
من خودم شاتل دارم (فکر کنم شما هم شاتل بودی) پینگم با 4.2.2.4 همین الان 80 تا 90 هست ولی سرویس گیم رو که غیر غعال کرده بودم بین 120 تا 130 بود
البته با فعال کردن سرویس گیم نویز خط زیاد میشه و طبیعتا سرعت افت میکنه ولی شما که مودم ایسوس داری فکر نکنم به مشکل خاصی بخوری میتونی توی تنظیمات Stability Adjustment رو بزاری روی 2 دی بی یا بالاتر اونوقت شانس بیشتری برای گرفن پهنای باند بالا داری :-bd

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or