GameMasterr
کاربر سایت
شاتل که همرو زده بسته سرخوردشاتل گند زده
شاتل که همرو زده بسته سرخوردشاتل گند زده
نه پارس افلاینهمرو از کار انداختن
از شاتل ندارین احتمالا؟
توی تست کانکشن psn سرعت آپلود ما چند نفر که شاتل داریم دقیقا روی 69.3 کیلوبایت ثابت مونده
لطفا دوستان دیگری که شاتل دارن هم تست کنن ببینیم مشکل از کجاس
الان حدود 9 روزه که مخابرات با همراه اول به شدت زیاد و بقیه ISP ها کمتر همین مشکل رو دارن. وسط بازی یهو Time Out میده ارورای عجیب غریب اصلا وضعیتیهمراه اول فور جی و مخابرات ای دی اس ال اصلا نمیشه یه دست فیفا رو تموم کنی هر 10 مین دیسکانکت میشه دوستان پیشنهادتون برای ای دی اس ال تو وضعیت کنونی چیه سرعت دانلودم واسم مهمه
8 مگابیت اگه خطتون کشش داشته باشه باید 1 مگابایت سرعت بده. یا خطتون نمیکشه یا خطتو پایین بستن زنگ بزن بپرس.سلام؛ یه سوال کاملا آماتوری، من بسته 8 mb پارس آنلاین رو گرفتم، سرعت دانلود تو حداکثرترین موقع 250 بالاتر نمیره!
نمیدونم مشلکل از منه یا این سرویس نهایت سرعتش همینه؟!؟!؟
تو وب browser اينو بزن ديتا ريت خططتو ببينسلام؛ یه سوال کاملا آماتوری، من بسته 8 mb پارس آنلاین رو گرفتم، سرعت دانلود تو حداکثرترین موقع 250 بالاتر نمیره!
نمیدونم مشلکل از منه یا این سرویس نهایت سرعتش همینه؟!؟!؟
تو وب browser اينو بزن ديتا ريت خططتو ببين
192.168.1.1
snr?Downstream : 2048
Upstream : 509 kbps
تا 4mg ميتونه خط بكشه ولي وضعت خوب نيست كابل تلفن از سرخط بايد جداباشه و يه تيكه سرعت upload هم به support ز بزن رو يك بذارنDownstream : 2048
Upstream : 509 kbps
من با همین کیفیت ۱۶ مگ هم گرفتم مشکلی نداره!تا 4mg ميتونه خط بكشه ولي وضعت خوب نيست كابل تلفن از سرخط بايد جداباشه و يه تيكه سرعت upload هم به support ز بزن رو يك بذارن