درود.
رفقا 3 روز هست قند شکن من تا وصل میشه و Youtube رو بالا میارم قطع میشه، از درس ها عقب افتادم رسماً .
چه کنیم الان؟ کسی قند بشکونی که کار کنه داره اپلود کن ِ ؟
ممنون .
قبلا میگفتن سروراش تو المانه .ولی بعدا یادمه میگفتن داریم میاریم ایران سروراروسلام
وبسایت top2download برای شاتل ترافیک بین الملل حساب میشه یا داخلی؟
اره دقیقا همه افتادن تو سیاه چاله این سروش لعنتی .من که به خاطر چندین بار قطع شدن افتادم تو گروه اخراجی هاتا کی میخوان این اختلال ها رو نگه دارن؟ خواستین اونجا رو فیلتر کنید مردم بیان سروش که اونایی که قرار بود بیان اومدن و کسی که موند داره کارش رو با چیز شکن انجام میده. این وسط اکثریت کاربر های اینترنت به خصوص جامعه گیمر ها از همه بیشتر ضربه خوردن.
باورتون نمیشه توی بازی یه لحظه که کلا قطع میشد پینگ رو میزد 9.999ms یعنی عددی بالا تر از اون براش تعریف نشده بوده. با پشتیبانی هم که تماس میگیری میگه مشکل سراسری هست. راست هم میگه چون همون لحظه هایی که اختلال شدید میشه با نت ایرانسل و adsl مخابرات که تست میکنم باز هم مشکل وجود داره.
دلمون خوشه داریم بازی میکنیم. این همه هزینه کنی اخرش هم با پینگ 500 بازی باز بشه. تا زمانی هم به 10 ثانیه برسه.
همرو از کار انداختنیه قند شکن کخ آپلود داشته و کار کنه چی میشناسین دوستان؟
از شاتل ندارین احتمالا؟2روزه اینترنت من بدون قندشکن سایت های داخلی باز نمیکنه.
همش ارور access Denied میده.
از قسمت Change adaptor setting کامپیوتر Ethernet یا Wifi روی Ip v6 دو کلیک کنید و اون پاییین DNS ـه 8.8.8.8 و 8.8.4.4 قرار بدین در برخی از موارد مشکل حل میشه، اگه هم میخواین روی تمام دیوایس ها کار کنه از توی تنظیمات مودم توی قسمت DNS همینو وارد کنید.2روزه اینترنت من بدون قندشکن سایت های داخلی باز نمیکنه.
همش ارور access Denied میده.