Mohammad@li
Gold User
كلا همينجوريه مخصوصا سرعتش اشغالهآقا پیشگامان نخرید انقد تو این تاپیکا از پیشگامان تعریف کردن رفتیم خریدیم پینگش از مخابرات هم ریدمون تره پینگ 120 تا 180 متغیره کارشناس محترمشون هم میگه تا 200 کاملا معقوله سرعتشم افت داره همش با وجود اینکه 8 مگ خریدم و خطم تا 21 مگ کشش داره.
این پینگ افتضاح مشکل همگانی هست یا مشکل پیشگامانه؟
خطت عاليه حيفه بخاطر دوقرون بري از اشغالترين isp كشورنت بخريView attachment 89582
تو تنظیمات مودم من این گزینه رو نداره!
دوقرون نبود عاخه کلا ۱۵۰ تومن دادم واسه نت ۸ مگ ۶ ماهه ۱۵۰۰ گیگ. انقد زنگ زدم تا خطمو رو ۱۶ مگ بستن تا بزور ۸ مگ سرعت بم بده خداییش نمیدونم دلیل انقدر تعریف از این شرکت آشغال چی بود تو این تاپیک. قبلا مخابرات داشتم اونم تعریفی نداشت و دزد بود ولی اقلا پینگم بصورت ثابت روی ۱۱۹ بود.خطت عاليه حيفه بخاطر دوقرون بري از اشغالترين isp كشورنت بخري
تو ايران شاتل اسيا تك pars برا game خوبن سرعتشونم خوبه بقيه زياد خوب نيستن بعدشم برا تحقيق بايد امار كسايي از همون نت تو مركز مخابراتيتون دارن سوال كنيددوقرون نبود عاخه کلا ۱۵۰ تومن دادم واسه نت ۸ مگ ۶ ماهه ۱۵۰۰ گیگ. انقد زنگ زدم تا خطمو رو ۱۶ مگ بستن تا بزور ۸ مگ سرعت بم بده خداییش نمیدونم دلیل انقدر تعریف از این شرکت آشغال چی بود تو این تاپیک. قبلا مخابرات داشتم اونم تعریفی نداشت و دزد بود ولی اقلا پینگم بصورت ثابت روی ۱۱۹ بود.
اولین اختلالات مشاهده شده امروز اصلا به لایو نتونستم وصل بشم دوباره شروع شداختلالات و هیلترینگ جدیدی اعمال شده است که سرعت دریافت ارسال سرورهای M*t*P*r*o*t*o را به طور قابل توجه ای محدود میکند! این اختلال جدید بر روی سرویس o*p*e*n*v*p*n نیز اعمال شده است که سرعت ارسال را به طور چشمگیری کاهش میدهد!
امیدوارم هیلترینگ امروز روی شبکه های گیم نظریر استیم و اورجین و لایو و پی اس ان تاثیر مخرب نزاره
تایید میشه اصلا به لایو وصل نمیشه با شاتل و یا اسیا تک وصل میشه با اختلال شدید افتضاح شدهاولین اختلالات مشاهده شده امروز اصلا به لایو نتونستم وصل بشم دوباره شروع شد
پینگ پیشگامان اینجا :دوقرون نبود عاخه کلا ۱۵۰ تومن دادم واسه نت ۸ مگ ۶ ماهه ۱۵۰۰ گیگ. انقد زنگ زدم تا خطمو رو ۱۶ مگ بستن تا بزور ۸ مگ سرعت بم بده خداییش نمیدونم دلیل انقدر تعریف از این شرکت آشغال چی بود تو این تاپیک. قبلا مخابرات داشتم اونم تعریفی نداشت و دزد بود ولی اقلا پینگم بصورت ثابت روی ۱۱۹ بود.
گفته بودم سرویس 8 مگ خریدم ولی طبق تنظیمات مودمم نزدیک 16 مگ بستن با این حال همون سرعت 1 مگ دانلودو میده. متاسفانه از همین آیپی پینگ گرفتم و از 128 تا 180 بصورت مداوم تغییر میکنه. اسپلیتر رو هم کلا جمع کردم فرقی نکرد. کابل هم از همون کابلی استفاده میکنم که تو جعبه مودم بود. با همین مودم مخابرات به من پینگ 119 میداد و ثابت بود ولی پیشگامان اصلا تو هیچ تایمی از روز پینگ ثابتی ارائه نمیده و واسه گیمینگ زبالست. بهشون هم زنگ زدم اول گفتن پینگ تا 200 عادیه بعدش گفتن ایراد از مودمم Tenda هستش.پینگ پیشگامان اینجا :
یعنی چی 16 مگ گرفتید نهایتاً 8 مگ بهتون سرعت داده ؟ یعنی فقط یه مگابایت سرعت دانلود داری ؟
رفیق منم پیشگامان داشت پینگش نابود بود! تو سروری که من پینگم 96 بود اون 180 ! کلا فک کنم مشکل خود پیشگامانه!گفته بودم سرویس 8 مگ خریدم ولی طبق تنظیمات مودمم نزدیک 16 مگ بستن با این حال همون سرعت 1 مگ دانلودو میده. متاسفانه از همین آیپی پینگ گرفتم و از 128 تا 180 بصورت مداوم تغییر میکنه. اسپلیتر رو هم کلا جمع کردم فرقی نکرد. کابل هم از همون کابلی استفاده میکنم که تو جعبه مودم بود. با همین مودم مخابرات به من پینگ 119 میداد و ثابت بود ولی پیشگامان اصلا تو هیچ تایمی از روز پینگ ثابتی ارائه نمیده و واسه گیمینگ زبالست. بهشون هم زنگ زدم اول گفتن پینگ تا 200 عادیه بعدش گفتن ایراد از مودمم Tenda هستش.