باسلام خدمت دوستان عزیز انجمن ،
بنده اطلاعات بسیار زیادی درباره شرکت های اینترنتی دارم و هر کدوم رو میدونم که مشکلات یا مزیت هاش چی هست
خودم تقریبا 9 ساله اینترنت پارس آنلاین دارم و خیلی راضی هستم به دلیل اینکه سرعت و پینگ بسیار عالی ارائه میده و بسته هاش قیمت منصفانه ای داره.
خب حالا شاید براتون سوال باشه که پینگم توی بازی ها چنده
پینگ من در بازی Rainbow Six Siege در پلتفورم PS4 پینگم 93 هست و در بدترین موقعیت 113 هست که نسبت به بازیکن های ایرانی که میانگین پینگشون 160 هست بسیار عالیه.
پینگ داخلی بنده یعنی بازی های داخلی مثل زولا 5 هست که باز هم عالی هست.
پینگم به سرور های گوگل یعنی به به آیپی 8.8.8.8 در تصویر مشخص هست که براتون لینکشو این زیر گزاشتم:
پینگم به سرور Level 3 Communication یا همون 4.2.2.4 عبارت است از :
و پینگم به سرور خود پارس آنلاین (ایپی 91.98.98.98 ) :
شاید براتون سوال پیش اومده باشه مودمم چیه یا کیفیت خطم چطوره ؟
من مودمم TP-Link و مدل TD-W8968 هست و تا حالا سیم کشی ساختمان رو هم عوض نکردم با اینکه ساختمان قدیمی ساخت هست .
کیفیت خطم هم در عکس زیر میتونید مشاهده کنید:
دوستانی که پارس آنلاین میخوان بخرن مخصوصا در تهران قبل از خرید به بخش فروش شرکت پارس آنلاین تلفن کنن (شماره 1585) و از داشتن پورت در مرکز مخابراتی خود اطمینان حاصل کنید.
بعد از اینکه خریدید حتما به پشتیبانی تلفن کنید و بگید حالت گیمینگ رو روی سرویستون فعال کنن ( آگر میخواین بسیار پینگ عالی داشته باشید در بازی های آنلاین ، بسیار پیشنهاد می کنم سرویس مخصوص بازی آنلاین پارس آنلاین رو خریداری کنید)
دوستان عزیز اگر سوالی داشتید حتما بر این پست Reply کنید تا بهتون پاسخ بدم.
اگر از این پست راضی بودید حتما لایک کنید تا در پست های بعدی به بررسی شرکت های اینترنتی دیگه و ترفند دستیابی به پینگ خوب رو بهتون آموزش بدم. خیلی ممنون دوستان