دروددرود.
دوستان نظرتون در مورد های وب چیه؟ کسی تجربه ایی داره؟
تنکس
شب که snr ت 8 میشه مودم رو ببر ورودی خونه تست کن اگه بازم snr ت 8 بود احتمالا مشکل از باکس مخابرات سر کوچه باشه،پیگیریش یکم دردسر داره اگه اینجوری بود زنگ بزن پشتیبانی isp ت ببین باید چه کنی.من روز snrخطم ۱۶ هست شب میاد ۸ !!
هیچ چیز تغییر نمیکنه یعنی چیزی سر راه خط نه اضاف میشه نه کم .. ورودی خونه هم سیمش از نوع درست کردم اما فایده نداره ... چی کار کنم ؟
از منم همينطوره تازه كابلها هم جداست مطمئنم مشكل از توي خونه نيستمن روز snrخطم ۱۶ هست شب میاد ۸ !!
هیچ چیز تغییر نمیکنه یعنی چیزی سر راه خط نه اضاف میشه نه کم .. ورودی خونه هم سیمش از نوع درست کردم اما فایده نداره ... چی کار کنم ؟
بله دوست عزیز متاسفانه نمیدونم چرا اینطوری شده و هیچ طوری مدیریتی بر ترافیک مصرفی نداریماین پنل کاربری ای وب هر کاری میکنم نشون نمیده که چند روز و چقدر حجم باقی مونده واسه شما هم این طوری شده؟؟
مثل اینکه به یه مشکلی خورده بودن , من یه 4 گیگ گرفتم بعد گذاشتم دانلود دیدم 10 گیگ دان شده دست نزدم دیگه تا دو روز دانلود کردماین پنل کاربری ای وب هر کاری میکنم نشون نمیده که چند روز و چقدر حجم باقی مونده واسه شما هم این طوری شده؟؟
سلامدوستان مشکل عدم نمایش ترافیک های وب حل شده طی تماسی که با پشتیبانی داشتم امیدوارم مشکل برای همه حل شده باشه
فقط دوستان یک سوال من 7 ستاره شدم 3 4 ماهی هست ولی 7 ستاره اگر اشتباه نکنم ترافیک فشفشه 120 گیگ داشت ولی واسه من نیستش دیگه
کلا برداشته شده یا واسه من نیستش؟!
هیچکدوم.مثل این میمونه بپرسی کدوم شهر دزد نداره:smirk:دوستان کدوم شرکت حجم خوری نداره؟
اینا از عمد این کار رو میکنن که اونایی شبانه رایگان دارن سرعتشون خیلی میاد پایین!شب که snr ت 8 میشه مودم رو ببر ورودی خونه تست کن اگه بازم snr ت 8 بود احتمالا مشکل از باکس مخابرات سر کوچه باشه،پیگیریش یکم دردسر داره اگه اینجوری بود زنگ بزن پشتیبانی isp ت ببین باید چه کنی.