اگه رمز ندادی که یوزر پسورد یا ubnt یا user یا adminسلام.چند جا پست دادم کسی جواب نداد.امیدوارم کمک کنین.
رمز ورود به تنظیمات مودمو گم کردم.چیکار کنم یه سرچی زدم . میگن زیر مودم Modem Access Code هست اما دی لینک من همچین کدی نداره.
مدل دستگاه 2750 یو
معمولا یوزر پسورد admin admin هستشسلام.چند جا پست دادم کسی جواب نداد.امیدوارم کمک کنین.
رمز ورود به تنظیمات مودمو گم کردم.چیکار کنم یه سرچی زدم . میگن زیر مودم Modem Access Code هست اما دی لینک من همچین کدی نداره.
مدل دستگاه 2750 یو
صبانت به مناسبت سال نو و به عنوان عیدی! شبانه رایگان رو از روی سرویس هاش حذف کرده (بدون هیچ اطلاع رسانی!)
ایام عید و وقت فیلم دیدن و دانلود به خیال رایگان شبانه، تو 9 روز کل حجم ته کشید
پشتیبانی هم میگه؛ رایگان شبانه یه طرح تشویقی بوده که هیچ تعهدی براش نداریم. دلمون خواسته حذف کنیم.
مثل آپلود رایگان
تازه یه خبر خوب دیگه هم داد؛ گفت بعد 13 فروردین، قیمت + مالیات اینترنت بیشتر میشه
ولی شاتل با قیمت 19تومن اینترنت را از 29اسفند تا 13 فروردین نامحدود کرده تا الان خدا میدونه 600 یا 700گیگ دانلود کردم اونم نه از سایت هایی مثل شاتلند!از هر جا که بخوامصبانت به مناسبت سال نو و به عنوان عیدی! شبانه رایگان رو از روی سرویس هاش حذف کرده (بدون هیچ اطلاع رسانی!)
پشتیبانی هم میگه؛ رایگان شبانه یه طرح تشویقی بوده که هیچ تعهدی براش نداریم. دلمون خواسته حذف کنیم.
مثل آپلود رایگان
تازه یه خبر خوب دیگه هم داد؛ گفت بعد 13 فروردین، قیمت + مالیات اینترنت بیشتر میشه
من از همین سرویس شاتل استفاده میکنم، سوالی دارید در خدمتمكسي از سرويس نقطه به نقطه كه شركتاي اينترنتي ارائه ميدن اطلاع داره ؟
صبانت به مناسبت سال نو و به عنوان عیدی! شبانه رایگان رو از روی سرویس هاش حذف کرده (بدون هیچ اطلاع رسانی!)
مثل آپلود رایگان
شاتل واقعا عالیهولی شاتل با قیمت 19تومن اینترنت را از 29اسفند تا 13 فروردین نامحدود کرده تا الان خدا میدونه 600 یا 700گیگ دانلود کردم اونم نه از سایت هایی مثل شاتلند!از هر جا که بخوام
به نظرم برای تعویض ISP (بخاطر شبانه رایگان) عجله نکن، اگرچه خودم شاتل رو پیشنهاد میدماي بابا صبانت گل کاشته دیگه حذف شبانه رو دیگه نمیتونم تحمل کنم اینجا دیگه خط قرمز بود
یه شرکت خوبی معرفی کنید که ساعت رایگان داشته باشه ( این مورد خیلی مهمه) برای گیم هم خوب باشه و پینگ خوبی بشه گرفت
شاتل تنظیمات پروفایل گیم داره باید زنگ بزنی بخش پشتیبانی برات فعال کنن،پینگ هم متغییر هست با هر بار خاموش روشن کردن پینگ متفاوتی میگیری من تو اکثر بازی ها 80تا 100پینگم ولی تو رینبو کمتر از 130 نیومده!دوستانی که شاتل استفاده میکنن پینگشون توی بازیا چند هست؟ (مثلا R6S)
من از مخابرات استفاده میکنم بخاطر اینکه 100 گیگ رو میده 90 تومن و چون توی یکی دو ماه تمومش میکنم برام بصرفه تر هست پینگ قابل قبولی هم داره توی همین رینبو پینگم معمولا روی 140-160 هست ولی اخیرا قطعی داره در حد چند ثانیه هست ولی چون از بازی میوفتم بیرون اعصاب خورد کنه تعرفه هارو هم کم کم دارن جمع میکنن گفتم ببینم بقیه سرویس ها چطوره وضعیتشون کوچ کنم
قبلا یکی از دوستام شاتل داشت سرعت دانلودش خوب بود ولی پینگش خیلی افتضاح بود اصلا نمیتونست بازی کنه برای همین دارم میپرسم
+سرعت دانلودتون و بسته ای که میگیرید هم بگید
سرعت شبانش کمتر از روزانس یا یکیه؟
پس مشکل پینگ نداره سرعت دانلود روزانه و شبانش به چه صورته؟شاتل تنظیمات پروفایل گیم داره باید زنگ بزنی بخش پشتیبانی برات فعال کنن،پینگ هم متغییر هست با هر بار خاموش روشن کردن پینگ متفاوتی میگیری من تو اکثر بازی ها 80تا 100پینگم ولی تو رینبو کمتر از 130 نیومده!
شبانه رایگاه داره که زیاد دانلود کنی از ساعت 1تا4 سرعت رو میارن پایین...پس مشکل پینگ نداره سرعت دانلود روزانه و شبانش به چه صورته؟
سرعت دانلود و پینگتون چطورهمن از همین سرویس شاتل استفاده میکنم، سوالی دارید در خدمتم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ریت دانلود 4-5 MBسرعت دانلود و پینگتون چطوره