Medusa
کاربر سایت
تعطیل تر از تعطیل !تهران مخابرات برای بازی چطوره ؟ حال حاضر شاتل دارم نسبت به شاتل چطوره
تعطیل تر از تعطیل !تهران مخابرات برای بازی چطوره ؟ حال حاضر شاتل دارم نسبت به شاتل چطوره
خه آدم سالم از شاتل میاد مخابرات؟تهران مخابرات برای بازی چطوره ؟ حال حاضر شاتل دارم نسبت به شاتل چطوره
داداش جواب ما رو هنوز اونور ندادی میشه سریع بگی چون احتمالا تا 10 روز دیگه عوض کنمشاتل و پارس انلاین قوی ترین ISP های فعال ایران هستند. پینگ تایم شاتل معمولا از 110 بالاتر نمیره. پینگ تایم مخابرات از 200 پایین تر نمیاد!
کجارو جواب ندادم عزیز؟!داداش جواب ما رو هنوز اونور ندادی میشه سریع بگی چون احتمالا تا 10 روز دیگه عوض کنم
اینجاکجارو جواب ندادم عزیز؟!
مخابرات شانسیه بیشتر ... بستگی به مرکز مخابراتیت داره ... شاتل هم دوستای من دارن راضین تو r6 پینگه 140 تا 170 دارن و cod هم 110 تا 130 که نسبتا خوبه ... ولی شاتل نوسان زیاد داره .. کلا بنظرم زیاد حرسو جوشه پینگو نزن چون هر چقد هم isp عوض کنی بازم اونقد پایین نمیاد . اگه قطعی وصلی تایم اوت نداری همین سرویستو نگه دارولله من الان شاتل دارم سرویس گیم هم زنگ زدم فعال کردن برام پینگ با ایران خیلی خوب شد ولی با کشورای دیگه تغییر آنچنانی نکرد و واقعا برای بازی با خارجی ها اصلن خوب نیست . برای این راجع به مخابرات پرسیدم چون تو لابی دوستانی که از مخابرات دارن میبینم که موقع بازی با خارجیا پینگشون از من بهتره به مراتب . غیر از سرویس گیم کار دیگه ای با شاتل نمیشه انجام داد پینگ با خارج از ایران پایین بیاد ؟
ایشون نتش وایرلسه ... سیاست های فن اوا هم واسه دانلود زیاد خوب نیست ... در کل سمتش نرو
بنده Art 1 رو به مبلغ 30تومن خریداری کردم...سرعتش 150 کیلوبایته و پینگش هم مثل بقیه سرویس هاست(به خط تون و فاصله تون تا مرکز مخابراتی گویا ربط داره)دوستان كسي از اين سرويس هاي Art شاتل استفاده كرده ؟
سرعت دانلود و پينگش خوبه ؟
الان نوشته حداقل تبادل ترافيك 40gb منظورش چيه ؟ يعني بيشتر از 40gb استفاده كنيم سرعت كاهش پيدا مي كنه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk