خب ببین یه سیم بگیر از جلوی در خونت همونجا که تلفن وارد میشهنه سرعتم 200 تاست
تایم اوت روز و شبم حدودا یکیه
هزینه سیم کشی و میدونید متری چنده؟خب ببین یه سیم بگیر از جلوی در خونت همونجا که تلفن وارد میشه
یه سیم بکش وصل کن به مودمت تست کن اگه درست شده باشه راست میگن اگر نه یا دروغ میگن یا مشکل باید با عوض کردن سیم از کافو تا خونه ممکنه حل بشه
اما میتونی درخواست کارشناس بدی
بعد تو محلتون بگرد ببین کی این سرویسو داره
و ازش بپرس سرعتش چنده
پينگش خوبه اما نت تايپ ٣ داره. معمولا نميشه با خيليا بازي كرد.کسی این اینترنت 4g ثابت ایرانسل رو امتحان کرده؟
پینگش خوبه؟ به درد بازی آنلاین میخوره؟
اول ببین اون راه حل اول مشکلتو حل میکنه یا نه،از ترمینال تلفن دم در خونه سیماتو پیدا کن سیم بکش وصل کن مودم ،ببین مشکلت حل میشه یا نه.هزینه سیم کشی و میدونید متری چنده؟
من آنتن airgrid داشتم 3 سال پیش تا دی پارسال ولی جلوم ساختمون ساختن دیگه به دکل وصل نمیشه (شرکت سیستک بود خیلی خوب بود حرف نداشت)اول ببین اون راه حل اول مشکلتو حل میکنه یا نه،از ترمینال تلفن دم در خونه سیماتو پیدا کن سیم بکش وصل کن مودم ،ببین مشکلت حل میشه یا نه.
اگه نشد درخواست کارشناس بده
ببین نرخ مصوب نداره
اگه مشکلت خارج از خونت بود ،دو راه پیشنهاد میکنم چون مستاجری
یا سرویستو عوض کن چون مستاجری چون با وجود نویز بالا و اینکه خط تلفن ما از کنار برق رد شده بازم سرعتم خوبه مگه خود اسیاتک محدود کنه
راه دومم ببین وضعیت 4g های ایرانسل و رایتل و همراه اول تو منطقت چطوره
اگه خونه خودت بود بهت پیشنهاد رادیو وای فای میدادم ولی هزینه نصب انتنش میشه 300 تومن ولی دیگه از نویز و اینا کاملا راحتی
به جز مشکلت نت تایپ مشکل دیگه ای نداره؟تایم اوت و لگ زیاد و کیفیت افتضاح؟پينگش خوبه اما نت تايپ ٣ داره. معمولا نميشه با خيليا بازي كرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من نزدیک دکل ایرانسلم و سرعت دانلودم هم خوبه. پینگش هم مشکل نداره. واقعا لگ اصلا ندارم یا خیلی کم دارم. همون فقط بحث نت تایپه. یعنی مثلا فرندلی فیفا که بخوای بازی کنی، با خیلی ها نمیشه. معمولا هم با کسایی نمیتونی بازی کنی که سرعت نت یا پینگ اونا زیاد جالب نیست.به جز مشکلت نت تایپ مشکل دیگه ای نداره؟تایم اوت و لگ زیاد و کیفیت افتضاح؟
منم همین مشکل دارم، الان کجا سرویس خوب اینترنت با دانلود شبانه وجود داره؟شبانه اسیاتک هم به گند کشیده شد
دوستان به کجا مهاجرت کنیم؟
فکر نمیکردم اسیاتک هم گند بزنه