naeim_n1
کاربر سایت
اینم ازخیلی ممنون دوست عزیز
اگه میتونی از 146.66.152.2 یا 8.8.8.8 پینگ بگیر و اسکرین بزار، دمت گرم.
پینگ ها
باز اگه سوالی داشتی بپرس
اینم ازخیلی ممنون دوست عزیز
راستی اینو بگم که من 2 ماه هست که ازشون سرویس دارم و تا الان راضی بودمخیلی ممنون دوست عزیز
من خودم اینترنت وایرلس را قبول دارم . چون به نظرم پایدار تر هستسلام دوستان
یه مشاوره خواستم
خواستم ببینم بنظرتون اینترنت وایرلس بگیرم یا 4جی ایرانسل
شرکتی که قبلا ازش ای دی اس ال میگرفتم الان همون سرویس هارو رو وایرلسم داره ارایه میده ولی هزنیه راه اندازیش یه 300 تومنی میشه
از اونطرفم بخوام یه مودم 4جی بگیرم تو همین مایه ها باید هزینه کنم
ای دی اس ال که داشتم پینگم 170 تا 190 بود سرعت دانلود هم تو ساعات رایگان 500 تا 700
از طرفی الان با 3جی سرعت 1mb دان میکنم و پینگم رو 180تا 200
مشکلیم که هست اینه که دیگه نمیتونم adsl بگیرم خطم فیبر نوری شده فقط میتونم بین این دو انتخاب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
من از برنامه du meter استفاده می کنم که اونم فقط واسه کامپیوتر هستدرود
دوستان یه درخواست دارم که دو جنبه داره ولی فکر میکنم که اینجا مناسب تره چون خیلی از بچه ها قبلا یا دنبالش بودن یا اینکه خواهند بود. من یه نرم افزار میخواستم که مصرف نتم رو نشون بده با این مشخصات که مصرف هر پلتفرم چه گوشی یا لپ تاپ و کامپیوتر باشه. اینکه نتی که الان هم داریم کار میکنیم خوب یه چند تا کامیپوتر تحت شبکه و گوشی و لپ تاپ هستن که وصل هست. به غیر از نت ورکس و Bandwidth Monitor چیزه دیگه ای هست ؟
از دوستان کسی هست که نت های وب رو داشته باشه؟؟؟؟ ؟ الان چند وقت هست که هی لینک اینترنت من قطع میشه هی وصل میشه ، قطع میشه وصل میشه. با دو تا مودم هم امتحان کردم همین طوری بوده
دقیقا موضوع حجم رو هم دارم. یعنی اینکه حجم عادی سریع تموم میشه ولی مثلا شما یه فشفشه بگیرین از 15 گیگ یه چیزی حدود 6-7 گیگش هم میمونه ( تازه با مصرف بیشتر. ) به خاطره همین هست که چند پست بالاتر درخواست نرم افزار مانیتورینگ داشتم. متاسفانه بر خلاف تبلیغاتش داره بدجور گند میزنه اون اول های کارش خوب بود.من داشتم ....نیاکان و آبا و اجدادم در جلوی چشمم ظاهر شدن اون مدتی که داشتم....6 تا ISP عوض کردم وحشتناکترینشون همین های وب بود و بس.....کلا نوبری بود واسه خودش همه چیز رو با هم داشت پکت لاس قطعی حجم خوری و پینگ افتضاح....های وب همینه.
همدردیم داداشدوستان شاتلی من سه چهار روزه اینترنتم خیلی قطع و وصل میشه خیلی وقتها هم سرعت پایینه
کسی این مشکل رو داشته؟
Sent from my Xperia Z2
حالا افت سرعت هیچیهمدردیم داداش
منم چند روز افت سرعت از 300 کیلوبایت همیشگی به 100 کیلو بایت دارم :/
Sent from my D6603 using Tapatalk
قطع و وصلی ندارم ولی جاشو داده به تایم اوت های فراوان که باعث شده نتونم آنلاین بزنمحالا افت سرعت هیچی
من قطع و وصلی پدرم رو درآورده، یه دست آنلاین نمیتونم مثل آدم بازی کنم
شما قطع و وصلی نداری؟