بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
یه مشاوره خواستم
خواستم ببینم بنظرتون اینترنت وایرلس بگیرم یا 4جی ایرانسل
شرکتی که قبلا ازش ای دی اس ال میگرفتم الان همون سرویس هارو رو وایرلسم داره ارایه میده ولی هزنیه راه اندازیش یه 300 تومنی میشه
از اونطرفم بخوام یه مودم 4جی بگیرم تو همین مایه ها باید هزینه کنم
ای دی اس ال که داشتم پینگم 170 تا 190 بود سرعت دانلود هم تو ساعات رایگان 500 تا 700
از طرفی الان با 3جی سرعت 1mb دان میکنم و پینگم رو 180تا 200
مشکلیم که هست اینه که دیگه نمیتونم adsl بگیرم خطم فیبر نوری شده فقط میتونم بین این دو انتخاب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
درود
دوستان یه درخواست دارم که دو جنبه داره ولی فکر میکنم که اینجا مناسب تره چون خیلی از بچه ها قبلا یا دنبالش بودن یا اینکه خواهند بود. من یه نرم افزار میخواستم که مصرف نتم رو نشون بده با این مشخصات که مصرف هر پلتفرم چه گوشی یا لپ تاپ و کامپیوتر باشه. اینکه نتی که الان هم داریم کار میکنیم خوب یه چند تا کامیپوتر تحت شبکه و گوشی و لپ تاپ هستن که وصل هست. به غیر از نت ورکس و Bandwidth Monitor چیزه دیگه ای هست ؟

خیلی ممنون دوست عزیز
اگه میتونی از 146.66.152.2 یا 8.8.8.8 پینگ بگیر و اسکرین بزار، دمت گرم.
راستی اینو بگم که من 2 ماه هست که ازشون سرویس دارم و تا الان راضی بودم
توی این 2 ماه هم 2 دفعه قطعی داشتم که وقتی زنگ زدم خیلی مودب بهم جواب دادن که مشکل از ماست و تا چند دقیقه دیگه رفع میشه
در مورد تایم اوت هم بگم که گاهی وقت ها تایم اوت دارم ولی خیلی کم هستش

• Like
Reactions: amon47
سلام دوستان
یه مشاوره خواستم
خواستم ببینم بنظرتون اینترنت وایرلس بگیرم یا 4جی ایرانسل
شرکتی که قبلا ازش ای دی اس ال میگرفتم الان همون سرویس هارو رو وایرلسم داره ارایه میده ولی هزنیه راه اندازیش یه 300 تومنی میشه
از اونطرفم بخوام یه مودم 4جی بگیرم تو همین مایه ها باید هزینه کنم
ای دی اس ال که داشتم پینگم 170 تا 190 بود سرعت دانلود هم تو ساعات رایگان 500 تا 700
از طرفی الان با 3جی سرعت 1mb دان میکنم و پینگم رو 180تا 200
مشکلیم که هست اینه که دیگه نمیتونم adsl بگیرم خطم فیبر نوری شده فقط میتونم بین این دو انتخاب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
من خودم اینترنت وایرلس را قبول دارم . چون به نظرم پایدار تر هست
ولی یکی از دوستام بر عکس من فکر می کنه و اون 4g ایرانسل گرفته و اونو قبول داره.البته که 4جی ایرانسل تو منطقه اونا خیلی خیلی خوب انتن میده و سرعت اینترنتش فوق العاده هست

• Like
Reactions: hp3in_pro
درود
دوستان یه درخواست دارم که دو جنبه داره ولی فکر میکنم که اینجا مناسب تره چون خیلی از بچه ها قبلا یا دنبالش بودن یا اینکه خواهند بود. من یه نرم افزار میخواستم که مصرف نتم رو نشون بده با این مشخصات که مصرف هر پلتفرم چه گوشی یا لپ تاپ و کامپیوتر باشه. اینکه نتی که الان هم داریم کار میکنیم خوب یه چند تا کامیپوتر تحت شبکه و گوشی و لپ تاپ هستن که وصل هست. به غیر از نت ورکس و Bandwidth Monitor چیزه دیگه ای هست ؟
من از برنامه du meter استفاده می کنم که اونم فقط واسه کامپیوتر هست

• Like
Reactions: 789
آقا من الان چند وقته نتم یه طوزی شده خیلی کند صفحه وا میکنه بعضی پستام تو سایتفرستاده نمیشه غکس آواتار هم نمیتونم عوض کنم ولی سرعتم همون سرعته
یعنی مشکلش چی میتونه باشه؟

از دوستان کسی هست که نت های وب رو داشته باشه؟؟؟؟ ؟ الان چند وقت هست که هی لینک اینترنت من قطع میشه هی وصل میشه ، قطع میشه وصل میشه. با دو تا مودم هم امتحان کردم همین طوری بوده

از دوستان کسی هست که نت های وب رو داشته باشه؟؟؟؟ ؟ الان چند وقت هست که هی لینک اینترنت من قطع میشه هی وصل میشه ، قطع میشه وصل میشه. با دو تا مودم هم امتحان کردم همین طوری بوده

من داشتم ....نیاکان و آبا و اجدادم در جلوی چشمم ظاهر شدن اون مدتی که داشتم....6 تا ISP عوض کردم وحشتناکترینشون همین های وب بود و بس.....کلا نوبری بود واسه خودش همه چیز رو با هم داشت پکت لاس قطعی حجم خوری و پینگ افتضاح....های وب همینه.

• Like
Reactions: 789
من داشتم ....نیاکان و آبا و اجدادم در جلوی چشمم ظاهر شدن اون مدتی که داشتم....6 تا ISP عوض کردم وحشتناکترینشون همین های وب بود و بس.....کلا نوبری بود واسه خودش همه چیز رو با هم داشت پکت لاس قطعی حجم خوری و پینگ افتضاح....های وب همینه.
دقیقا موضوع حجم رو هم دارم. یعنی اینکه حجم عادی سریع تموم میشه ولی مثلا شما یه فشفشه بگیرین از 15 گیگ یه چیزی حدود 6-7 گیگش هم میمونه ( تازه با مصرف بیشتر. ) به خاطره همین هست که چند پست بالاتر درخواست نرم افزار مانیتورینگ داشتم. متاسفانه بر خلاف تبلیغاتش داره بدجور گند میزنه اون اول های کارش خوب بود.

• Like
Reactions: COH master
دوستان شاتلی من سه چهار روزه اینترنتم خیلی قطع و وصل میشه خیلی وقتها هم سرعت پایینه
کسی این مشکل رو داشته؟

Sent from my Xperia Z2
همدردیم داداش
منم چند روز افت سرعت از 300 کیلوبایت همیشگی به 100 کیلو بایت دارم :/

Sent from my D6603 using Tapatalk

• Like
Reactions: Grand Theft
همدردیم داداش
منم چند روز افت سرعت از 300 کیلوبایت همیشگی به 100 کیلو بایت دارم :/

حالا افت سرعت هیچی
من قطع و وصلی پدرم رو درآورده، یه دست آنلاین نمیتونم مثل آدم بازی کنم
شما قطع و وصلی نداری؟

حالا افت سرعت هیچی
من قطع و وصلی پدرم رو درآورده، یه دست آنلاین نمیتونم مثل آدم بازی کنم
شما قطع و وصلی نداری؟
قطع و وصلی ندارم ولی جاشو داده به تایم اوت های فراوان که باعث شده نتونم آنلاین بزنم

• Like
Reactions: Grand Theft

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or