بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وایمکس ایرانسل شبانش رو برداشته و زنگ زدم میگه بعیده برگردونیم :|
مبین نت چطوریه اوضاعش؟ نسبت به ایرانسل بهتره؟ سرعت و قیمتاش چطوریه؟
وایمکس فقط این دو شرکت میدند دیگه؟ مشهدم.

سلام
من مدتی هست که میخوام اینترنتم رو تغییر بدم و حتی از بهمن ماه اسم نوشتم برای اینترنت شاتل هنوز مشخص نیست کی نوبتم بشه ولی از طرفی هم تعریف آسیاتک رو شنیدم میخوام من رو راهنمایی کنید برای غرب تهران اکباتان در حال حاضر کدوم مناسب تره ممنون اگر راهنمایی کنید

سلام
من مدتی هست که میخوام اینترنتم رو تغییر بدم و حتی از بهمن ماه اسم نوشتم برای اینترنت شاتل هنوز مشخص نیست کی نوبتم بشه ولی از طرفی هم تعریف آسیاتک رو شنیدم میخوام من رو راهنمایی کنید برای غرب تهران اکباتان در حال حاضر کدوم مناسب تره ممنون اگر راهنمایی کنید
درود سرویس 10 مگ آسیا تک و دارم سرعت دانلود روزانه 1.1 مگه شبانه نسف میشه میانگین شبی 10 گیگ میتونی دانلود کنی پینگم متغیره شبا 11 به بعد کلا +300 اهه ولی روزا 130-190 متغیره

• Like
Reactions: esi2005
راهی نیست این نویز خطو آورد پایین؟ :| اصلا فوق افتضاحه!
سرعتم بین 180 تا 700 متغیره، جوری نیست که نوسان داشته باشه، اینطوریه که یک روز از خواب بلند میشی سرعت داغون 180 بعد یک دور مودم خاموش روشن میکنی میاد رو 300 باز یک دور دیگه خاموش روشن میکنی میشه 600 هر دفعه یک چیزی میشه :|
در حالت عادی شاید خیلی مهم نباشه ولی چند وقته مخابرات شبانش بدون محدودیت شده اکثر شبا بدون اینکه سرعتو پایین بیاره میزاره دانلود کنی که اگه سرعت روزانه مکس باشه شبی 13 گیگ دانلود میشه ولی من نهایت میتونم 5-6 گیگ بگیرم بعضی روزا هم 3 گیگ :|

الان 4 ساله مخابرات دارم به اجبار اون هم به خاطر اینکه شرکت های فن آوا و شاتل سرویس مزخزفی داشتند و سمت شرکت های دیگه نرفتم . نظرتون چیه الان قطعش کنم از شاتل سویس ART 1 بگیرم ؟
شاتل-قیمت سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL2+
شاتل قطعی نداره ؟ سرعت آرت 1 28 هزار تومانی برای شما معمولا چقدره ؟
شرکت های دیگه تا 50 هزار تومان اینترنت 1 مگابیت نامحدود بدون مشکل میدن ؟

سلام دوستان بين پارس انلاين ، شاتل ، آسیا تک کدوم پيشنهاد ميديد ايا سيرويس هاي گيم که شاتل و پارس دارن واقعا تاثير داره رو پینگ ? آیا زياد دانلود کنم شاتل سرعت کم ميکنه و اگه لطف کنيد اگر راجب تعرفه شاتل سرويس هاي 2 مگ اطلاع داريد تعرفه ها اينجا قرار بديد تشکر

الان 4 ساله مخابرات دارم به اجبار اون هم به خاطر اینکه شرکت های فن آوا و شاتل سرویس مزخزفی داشتند و سمت شرکت های دیگه نرفتم . نظرتون چیه الان قطعش کنم از شاتل سویس ART 1 بگیرم ؟
شاتل-قیمت سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL2+
شاتل قطعی نداره ؟ سرعت آرت 1 28 هزار تومانی برای شما معمولا چقدره ؟
شرکت های دیگه تا 50 هزار تومان اینترنت 1 مگابیت نامحدود بدون مشکل میدن ؟

اگر مخابرات سرویس نامحدود 1 یا 2 مگ داری به هیچ عنوان عوض نکن بخصوص اگه زیاد دانلود میکنی ، چون شرکتای خصوصی تقریبا همگی لیمیت میکنن حتی سرویس های نامحدودشون رو ، یا مثل فن اوا سرعت روزشون روی 4 تا 12 مگ هست ولی شبا برمیگرده رو سرعتی که مشتری سفارش داده !

سلام دوستان بين پارس انلاين ، شاتل ، آسیا تک کدوم پيشنهاد ميديد ايا سيرويس هاي گيم که شاتل و پارس دارن واقعا تاثير داره رو پینگ ? آیا زياد دانلود کنم شاتل سرعت کم ميکنه و اگه لطف کنيد اگر راجب تعرفه شاتل سرويس هاي 2 مگ اطلاع داريد تعرفه ها اينجا قرار بديد تشکر
پارس انلاین واسه بازی بهتره !
بله شاتل محدود میکنه ، تقریبا همه شرکتا همینطوری شدن !

دوستان مشکلی که من با نتم دارم اینه که الان به مدت سه روز هست که چراغ اینترنت مودم قطع میشه و وصل نمیشه. کانکشن رو عوض میکنم و میرم رو حالت بریج ارور 651 میگیرم. موردی که هست اینه که این مورد بعد از شاید 30 الی 45 دقیقه که اولین کانکشن برقرار میشه به وجود میاد ( اولین سیستم روشن میشه) به طوری که وایرلس یکی از لپ تاپ ها حتی نمیتونه به مودم وصل بشه و مودم رو نمیشناسه. الان راه حلی که یا اینکه دوستان قبلا به این مورد برخورد کردن و تونستن حلش کنن؟ سه تا از سیستم ها ویندوز 7 و یکی 8 و بقیه هم موبایل هست که روی این مودم وصل میشن. مدل مودم هم که Linksys wag 120 n

پارامتر های سیگنال به نویز و کشش خط هم همگی تو وضعیت خوب قرار دارند. ولی این مورد این سه روزه کلافه کرده منو. مرکز مخابرات هم سلمان فارسی هست

• Like
Reactions: Sorena Asadi
درود....دوستان عزیز کسی از بلاک بودن پورت 80 TCP تو ایران خبری داره؟ اون چیزی که معلومه این پورت در حال حاضر بلاکه تو ایران و گیم هایی مثل وارتاندر و ... رو ناقص کرده.....

دوستان مشکلی که من با نتم دارم اینه که الان به مدت سه روز هست که چراغ اینترنت مودم قطع میشه و وصل نمیشه. کانکشن رو عوض میکنم و میرم رو حالت بریج ارور 651 میگیرم. موردی که هست اینه که این مورد بعد از شاید 30 الی 45 دقیقه که اولین کانکشن برقرار میشه به وجود میاد ( اولین سیستم روشن میشه) به طوری که وایرلس یکی از لپ تاپ ها حتی نمیتونه به مودم وصل بشه و مودم رو نمیشناسه. الان راه حلی که یا اینکه دوستان قبلا به این مورد برخورد کردن و تونستن حلش کنن؟ سه تا از سیستم ها ویندوز 7 و یکی 8 و بقیه هم موبایل هست که روی این مودم وصل میشن. مدل مودم هم که Linksys wag 120 n

پارامتر های سیگنال به نویز و کشش خط هم همگی تو وضعیت خوب قرار دارند. ولی این مورد این سه روزه کلافه کرده منو. مرکز مخابرات هم سلمان فارسی هست

مخابرات همينطور شده کلا داغونش کردن ، دوستان راجب سرويس گيمينگ پارس و شاتل يه توضیح ميدين بعدش اين پارس که ميگن برای بالاي 128 پهناي باند تا 9 مگه يعني سرعت دانلودش چند ميشه

مخابرات همينطور شده کلا داغونش کردن ، دوستان راجب سرويس گيمينگ پارس و شاتل يه توضیح ميدين بعدش اين پارس که ميگن برای بالاي 128 پهناي باند تا 9 مگه يعني سرعت دانلودش چند ميشه
این شرکت ها انتقال اطلاعات رو روی udp قرار می دهند و سرعت انتقال اطلاعات بیشتر میشه
مثلا پینگ من از 130 میاد روی 80
سرعت دانلود اینجوری حساب میشه که هر 1 مگ 128 کیلو دانلود میده
حالا 9*128 کن میشه سرعت دانلودت 1152 کیلو بایت در ثانیه

• Like
Reactions: Sorena Asadi
این شرکت ها انتقال اطلاعات رو روی udp قرار می دهند و سرعت انتقال اطلاعات بیشتر میشه
مثلا پینگ من از 130 میاد روی 80
سرعت دانلود اینجوری حساب میشه که هر 1 مگ 128 کیلو دانلود میده
حالا 9*128 کن میشه سرعت دانلودت 1152 کیلو بایت در ثانیه

به نظر شما پارس انلاين بهتره شاتل هم برا دانلود هم بازي ? پارس شبانه رايگان هم داره?

من تنها نتی که میتونم بگیرم وایمکس ایرانسل بود الان شبانه رایگان برداشت. تا تعرفه 4-5 ماه مونده نمیشه هم نامحدود گرفت. باید چه کرد ؟:|
یه اعتراضی بکنن اینا بزارن باز. اینترنت بدون طرح رایگان ایران مفت نمی ارزه با این قمیت گیگا.

• Like
Reactions: MK_COD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or