بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من یه اینترنت می خوام فقط برای دانلود چون همش می خوام یا فیلم دانلود کنم یا اپدیت بازی به نظر شما سراغ کدوم شرکت برم؟
چقدر می خواهی هزینه کنی؟
خطی تلفن فیبر نوری هست یا معمولی؟
الان از کجا اینترنت داری؟

خط تلفنم معمولی هست و الان شاتل دارم
بستگی داره چقدر بخواهی هزینه کنی
چون خط تلفنت معمولی هست می تونی از اسیاتک هم بگیری.مثلا سرویس 10 مگ با ماهی 20 گیگ بگیری که هزینش میشه ماهی 67 هزار تومان.دانلود های حجم بالا را بزای ساعت رایگان دانلود کنه.از ساعت 2 تا 8 صبح رایگان هست.البته اینو بگم که اسیاتک منطقه ای هستش.یعنی اینکه توی بعضی مناطق سرعتش عالی هست بعضی جاها خراب .ولی من واسه چند تا منطقه گرفتم خوب بوده
اگه هم هزینش بران مهم نیست و می خواهی نا محدود بگیری به نظر من از پتیاک بگیر.سرعت دانلود و اپلودش خوبه فقط هزینش بالا هستش

دوستانی که شاتل دارند اگه میدونن کمک کنن :-)

من اینترنت نامحدود شاتل دارم ART3 ، الان حدود 20 گیگ دانلود کردم، نمیدونم محدود شدم یا نشدم؟! سرعتم روی سروسهای ایران همون دانلود با 300 کیلوبایته، ولی روی سروهای خارج از ایران خیلی کمتره،الان نمیدونم محدود شدم یا اینکه مشکل از طرف شاتله

اگه بخواهم ارتقاع بدم به ART4 وسط دوره، همه هزینهART بعدی رو باید پرداخت کنم؟

خط فیبر نوری باشه بهتره یا pcm (اگه اشتبا نکرده باشم)
یادمه قبلنا میگفتن ک فیبر خوب نیس ولی بعدا شنیدم میگفتن بهتره
البته ب من adsl دادن روش حالا میخوام ببینم بخوام ارتقا بدم اینترنتمو ممکنه ب مشکل بخورم؟

خط فیبر نوری باشه بهتره یا pcm (اگه اشتبا نکرده باشم)
یادمه قبلنا میگفتن ک فیبر خوب نیس ولی بعدا شنیدم میگفتن بهتره
البته ب من adsl دادن روش حالا میخوام ببینم بخوام ارتقا بدم اینترنتمو ممکنه ب مشکل بخورم؟

تا جایی که من می دونم فیبر بهتره ولی مشکلی که هست توی ایران روی فیبر فقط مخابرات اینترنت میده که اونم فایده ای نداره و بدرد نمی خوره
شرکت های دیگه هم فعلا نمی تونن روی فیبر سرویس بدن
اگر اینترنت از شرکتی داری تا موقعی که سرویست را کامل تخلیه نکردن مشکلی نداری.باز باید بری مخابرات بپرسی که اون منطقه خط هارو فیبر نوری می کنند یا نه

سلام. کسی از دوستان از های وب سرویس داره اینجا؟ واسه بازی کردن انلاین پینگ خط خوبه یا نه؟

میخوام سرویس 256 بگیرم با شبانه رایگان ، سرعت دانلود روزانه و شبانه چقدره؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه

سلام. کسی از دوستان از های وب سرویس داره اینجا؟ واسه بازی کردن انلاین پینگ خط خوبه یا نه؟

میخوام سرویس 256 بگیرم با شبانه رایگان ، سرعت دانلود روزانه و شبانه چقدره؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه
پینگش بالاست تایم اوت هم مرتب میده ولی سرعتش خیلی زیاده بیشترین سرعتی که تاحالا دیدم واسه چه بازی ای میخوای؟

• Like
Reactions: xxxmah
پینگش بالاست تایم اوت هم مرتب میده ولی سرعتش خیلی زیاده بیشترین سرعتی که تاحالا دیدم واسه چه بازی ای میخوای؟

واسه ps4 میخوام و کلا بازی های انلاین رو نرمال نشون بده خیلی خوبم نخواستیم!!
قبلش مخابرات داشتم و کلا بد نبود، های وب یعنی بدتر از اونه؟

واسه ps4 میخوام و کلا بازی های انلاین رو نرمال نشون بده خیلی خوبم نخواستیم!!
قبلش مخابرات داشتم و کلا بد نبود، های وب یعنی بدتر از اونه؟
بدترین isp این مملکت مخابراته هیچ شرکتی هم نمیتونه اینقدر بد سرویس بده سرعت هایوب خیلی زیاده اگه اسم بازی رو میتونستی بگی بهتر میتونستم کمکت کنم

• Like
Reactions: sadegh93 and xxxmah

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or