naeim_n1
کاربر سایت
چقدر می خواهی هزینه کنی؟دوستان من یه اینترنت می خوام فقط برای دانلود چون همش می خوام یا فیلم دانلود کنم یا اپدیت بازی به نظر شما سراغ کدوم شرکت برم؟
خطی تلفن فیبر نوری هست یا معمولی؟
الان از کجا اینترنت داری؟
چقدر می خواهی هزینه کنی؟دوستان من یه اینترنت می خوام فقط برای دانلود چون همش می خوام یا فیلم دانلود کنم یا اپدیت بازی به نظر شما سراغ کدوم شرکت برم؟
خط تلفنم معمولی هست و الان شاتل دارمچقدر می خواهی هزینه کنی؟
خطی تلفن فیبر نوری هست یا معمولی؟
الان از کجا اینترنت داری؟
بستگی داره چقدر بخواهی هزینه کنیخط تلفنم معمولی هست و الان شاتل دارم
یه تست پینگ ارش میزاری؟ از این آی پی: 185.16.86.25یه هفتست سیستک گرفتم واقعا عالیه. پینگ رویایی. فقط زیاد به درد دانلود نمیخوره. اونایی که واسه بازی میخوان سیستک عالیه
خط فیبر نوری باشه بهتره یا pcm (اگه اشتبا نکرده باشم)
یادمه قبلنا میگفتن ک فیبر خوب نیس ولی بعدا شنیدم میگفتن بهتره
البته ب من adsl دادن روش حالا میخوام ببینم بخوام ارتقا بدم اینترنتمو ممکنه ب مشکل بخورم؟
پینگش بالاست تایم اوت هم مرتب میده ولی سرعتش خیلی زیاده بیشترین سرعتی که تاحالا دیدم واسه چه بازی ای میخوای؟سلام. کسی از دوستان از های وب سرویس داره اینجا؟ واسه بازی کردن انلاین پینگ خط خوبه یا نه؟
میخوام سرویس 256 بگیرم با شبانه رایگان ، سرعت دانلود روزانه و شبانه چقدره؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه
پینگش بالاست تایم اوت هم مرتب میده ولی سرعتش خیلی زیاده بیشترین سرعتی که تاحالا دیدم واسه چه بازی ای میخوای؟
بدترین isp این مملکت مخابراته هیچ شرکتی هم نمیتونه اینقدر بد سرویس بده سرعت هایوب خیلی زیاده اگه اسم بازی رو میتونستی بگی بهتر میتونستم کمکت کنمواسه ps4 میخوام و کلا بازی های انلاین رو نرمال نشون بده خیلی خوبم نخواستیم!!
قبلش مخابرات داشتم و کلا بد نبود، های وب یعنی بدتر از اونه؟