بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود
آسیاتک یا شاتل از لحاظ سرویس دهی بهتر هستند و مشکل ping نامناسب و ندارد ؟

من خودم مد نظرم 4 مگ آسیاتک بود ! خواستم نظر دوستان هم جویا بشم

درود
آسیاتک یا شاتل از لحاظ سرویس دهی بهتر هستند و مشکل ping نامناسب و ندارد ؟

من خودم مد نظرم 4 مگ آسیاتک بود ! خواستم نظر دوستان هم جویا بشم
من الان اسیاتک دارم هی تایم اوت میشه کلا چند ماهه وضعش خیلی خرابه. من نمیدم چقدر به منطقه بستگی داره من تبریز هستم.

اینترنت مخابرات خوزستان سه شنبه قطع بود تا چهارشنبه بعد که وصل شده سرعت خیلی اومده پایین. زنگ هم می زنم 2020 جواب درستی نمیدن.
از دوستان خوزستانی کسی هست که مشکل منو داشته باشه.

سلام.از دیشب های وب تمام سایت ها و نرم افزارهای خارجی رو شیلتر کرده یعنی نه میتونیم به psn وصل شیم نه بازی های موبایل.
با dns 8.8.8.8 کلا تایم اوته.کسی های وب داره اینجا

سلام.از دیشب های وب تمام سایت ها و نرم افزارهای خارجی رو شیلتر کرده یعنی نه میتونیم به psn وصل شیم نه بازی های موبایل.
با dns 8.8.8.8 کلا تایم اوته.کسی های وب داره اینجا

برای منم دیشت قطع بود ولی صبح وصل شد

اینم وضعیت الان نتم :

سلام
دوستان بين شاتل و هاى وب كدوم در حال حاضر بهتره ؟
من الان ٢ مگ شاتل دارم ولى حدود ٣ هفتست قطعى هاش زيادشده و تو Xbox live هم اذيت ميكنه سرعتش هم پايينتر اومده
وضعيت هاى وب چطوره ؟ ارزش تغيير ISP داره ؟

یکی جواب من رو هم بده !
با این نت میتونم راحت انلاین بازی کنم ؟ مخصوصا division

پینگت غالیه اگر تایم اوت نداشته باشی فقط بحث اینجاست که سرعتت چنده؟ ظاهرا بازی سرعت دانلود دست کم 100 کیلو میخواد!
از کجا نت داری با چه سرعتی و کدوم شهری؟ اینارو برا خودم میخوام:دی تشکر

سلام
دوستان من از مخابرات تهران اینترنت 1 مگ نا محدود داشتم .حدودا 3 سالی هست که دارم.اوایل خوب بود ولی الان 1 سالی هست که اذیت می کنه و پینگ 4.2.2.4 . 8.8.8.8 روی 250 بود و هر 3 تا یه تایم اوت می داد و چون خط فیبر بود نمی تونستم از جای دیگه ای اینترنت بگیرم تا اینکه چند روز پیش از پتیاک اینترنت پوینت تو پوینت گرفتم و تا الان که سرعتش خیلی خوب هستش و پینگ حدودا 100 هست و تایم اوت نمیده.فقط مشکلی که داره هزینه حجم اضافش خیلی زیاده

سلام
دوستان من از مخابرات تهران اینترنت 1 مگ نا محدود داشتم .حدودا 3 سالی هست که دارم.اوایل خوب بود ولی الان 1 سالی هست که اذیت می کنه و پینگ 4.2.2.4 . 8.8.8.8 روی 250 بود و هر 3 تا یه تایم اوت می داد و چون خط فیبر بود نمی تونستم از جای دیگه ای اینترنت بگیرم تا اینکه چند روز پیش از پتیاک اینترنت پوینت تو پوینت گرفتم و تا الان که سرعتش خیلی خوب هستش و پینگ حدودا 100 هست و تایم اوت نمیده.فقط مشکلی که داره هزینه حجم اضافش خیلی زیاده
سلام
منم مشکل فیبر نوری دارم،به هر شرکتی زنگ زدم میگن ما روی فیبر خدمات نمیدیم،فقط انحصار مخابرانه.
پتیاک روی فیبر نت میده؟
میشه جزییاتشو برای منم پ خ کنی؟
ممنونت میشم.

سلام دوستان
بنده اینترنت شاتل دارم پینگم طرفای 100-110 هست که خیلی خوبه ولی متاسفانه هر ده دقیقه یه بار( بعضی مواقع کمتر)تایم اوت میده که بازی کردن آنلاین به خصوص فیفا رو غیر ممکن میکنه.
زنگ هم زدم گفتم خط شما مشکلی نداره و از این صحبتا.راهی هست که بشه حل کنم این مشکلو یا به فکر تغییر شرکت بشم؟

Sent from my D6603 using Tapatalk

سلام دوستان
بنده اینترنت شاتل دارم پینگم طرفای 100-110 هست که خیلی خوبه ولی متاسفانه هر ده دقیقه یه بار( بعضی مواقع کمتر)تایم اوت میده که بازی کردن آنلاین به خصوص فیفا رو غیر ممکن میکنه.
زنگ هم زدم گفتم خط شما مشکلی نداره و از این صحبتا.راهی هست که بشه حل کنم این مشکلو یا به فکر تغییر شرکت بشم؟

Sent from my D6603 using Tapatalk

یک راهش اینه که شکایت کنی و درصد کمی احتمالش هست که پیگیری کنن و درست بشه. راه دومش هم همون تعویض ISP هست که راه بهتریه از نظر من.

سلام
منم مشکل فیبر نوری دارم،به هر شرکتی زنگ زدم میگن ما روی فیبر خدمات نمیدیم،فقط انحصار مخابرانه.
پتیاک روی فیبر نت میده؟
میشه جزییاتشو برای منم پ خ کنی؟
ممنونت میشم.

این سرویسی که من گرفتم دیگه به خط ربط نداره
به صورت وایرلس هست.یعنی اینکه به رادیو انتن می گیری که 2 مدل داره 310 و 350 تومانی که خود شرکت بر اساس نیازت برات نصب می کنه و موقع نصب انتن را رو به روی دکل های خودشون (به شرط اینکه اون محل به دکل های خود شرکت دید داشته باشه) نصب می کنن.انتن روی پشت بام نصب میشه و با کابل شبکه میاری داخل منزل و به اکسس پوینت وصلش می کنی
کلا این سرویس هیچ ربطی به خط تلفن و ... نداره
شرکت های که وایرلس سرویس میدن پتیاک - سیستک - شاتل
من این 3 تا را میشناسم
من خودم پتیاک گرفتم و راضی هستم و سرعت دانلود و اپلودش خیلی خوبه و از ساعت 2 تا 7 صبح هم رایگان هست فقط یه میشکلی که داره هزینه هر گیگ حجم اضافش حدودا 6500 تومان هست
تعریف شرکت سیستک هم شنیدم ولی متاسفانه دانلود رایگان نداره
شاتل هم در مورد کیفیتش چیزی نشنیدم فقط قیمت سرویس هاش عین سرویس اینترنت معمولی هست و قیمت حجم اضافش هم ارزون هست

• Like
Reactions: yahya and MK_COD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or