سلام دوست عزیز.دوستان من اینترنت پارس آنلاین دارم و تا 4 روز پیش همه چیز عالی بود !
الان 4 روزه که با ps4 به هیچ سرور بازی وصل نمیشم! حتی بازی هم نمیتونم آپدیت کنم!!
ولی سرعت و پینگم عالیه!! فقط مشکل اتصال و کانکت شدن به سرورهای بازی دارم!! ( مثل دارک سولز یا آنچارتد)
کسی از دوستان اینجا پارس آنلاین داره ؟
بله تماس گرفتم و تیکت هم ثبت کردم شما هم حتمآ تماس بگیرید و شکایت کنید تا بفهمند مردم ناراضی هستن. میگن میدونیم مشکل داریم ولی نمیتونیم رفعش کنیم!! به شماره 82208000 هم زنگ بزنید واحد ثبت شکایاتش هستش! من مشکل بزرگترم اینه که نمیتونم حتی بازیهامو آپدیت کنم!!سلام دوست عزیز.
تنها نیستید بنده هم همین مشکل برام پیش اومده.
بعد از چندین بار تلاش و باز و بسته کردن بازی [به جرات میتونم بگم بالای 10 بار] بالاخره وارد سرور ها میشه.
شما تماس گرفتید؟
تماس گرفتم گفتن چند مورد در این رابطه تماس داشتیم و در حال پیگیری هستیم.بله تماس گرفتم و تیکت هم ثبت کردم شما هم حتمآ تماس بگیرید و شکایت کنید تا بفهمند مردم ناراضی هستن. میگن میدونیم مشکل داریم ولی نمیتونیم رفعش کنیم!! به شماره 82208000 هم زنگ بزنید واحد ثبت شکایاتش هستش! من مشکل بزرگترم اینه که نمیتونم حتی بازیهامو آپدیت کنم!!
فکر شاتل اولین کسی بود که همچین کاری کرد!شاتل هم ip gaming داره?
مگه به جز شاتل دیگه کجا ای پی گیمینگ دارن ؟؟؟؟شاتل هم ip gaming داره?
نمیدونم اون "هم" اشتباهی گذاشتممگه به جز شاتل دیگه کجا ای پی گیمینگ دارن ؟؟؟؟
دوستان 3-4 شب با شاتل دانلود رایگان کردم سرعت دانلودم موقع دانلود رایگان اوردن روی 5 کیلو بایت !!!
کسی میدونه چقدر هر شب اجازه داریم دانلود کنیم که این اتفاق دیگه نذارم بیافته ؟؟؟
خخخخخ ای بابا خوشحالم کردی از دست این شاتل فرار کنمانمیدونم اون "هم" اشتباهی گذاشتم
شماری از شرکتها هستن که آی پی گیمینگ به کاربران گیمر اختصاص میدن که معمولاً در سایتشون اشاره میکنن ، در غیر اینصورت هنگام درخواست سرویس اعلام کنین که کاربر گیمر هستین تا سرویس مناسبتون رو تحویل بدنمگه به جز شاتل دیگه کجا ای پی گیمینگ دارن ؟؟؟؟