بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من از ایرانسل استفاده میکنم، روی 3G مشکل تایم اوت ندارم و سرعتم با adm موبایل روی 200تا350 متغیره ولی وقتی 4G میکنم سرعت دانلودم تا 1مگ هم میره ولی بشدت تایم اوت دارم، این تایم اوت توی وبگردی و دانلود خیلی به چشم نمیاد ولی موقع کلش بازی کردن همش از بازی میندازه بیرون
حالا سوال:
بنظر شما برم از مخابرات اینترنت بگیرم که شبانه دانلود رایگان داشته باشم، یا یه طرح یکساله 100گیگ ایرانسل بخرم 137هزار تومن؟

دوستان من اینترنت پارس آنلاین دارم و تا 4 روز پیش همه چیز عالی بود !
الان 4 روزه که با ps4 به هیچ سرور بازی وصل نمیشم! حتی بازی هم نمیتونم آپدیت کنم!!
ولی سرعت و پینگم عالیه!! فقط مشکل اتصال و کانکت شدن به سرورهای بازی دارم!! ( مثل دارک سولز یا آنچارتد)
کسی از دوستان اینجا پارس آنلاین داره ؟

• Like
Reactions: FARNOOD007
دوستان من اینترنت پارس آنلاین دارم و تا 4 روز پیش همه چیز عالی بود !
الان 4 روزه که با ps4 به هیچ سرور بازی وصل نمیشم! حتی بازی هم نمیتونم آپدیت کنم!!
ولی سرعت و پینگم عالیه!! فقط مشکل اتصال و کانکت شدن به سرورهای بازی دارم!! ( مثل دارک سولز یا آنچارتد)
کسی از دوستان اینجا پارس آنلاین داره ؟
سلام دوست عزیز.
تنها نیستید بنده هم همین مشکل برام پیش اومده.
بعد از چندین بار تلاش و باز و بسته کردن بازی [به جرات میتونم بگم بالای 10 بار] بالاخره وارد سرور ها میشه.
شما تماس گرفتید؟

• Like
Reactions: Farhad1363
سلام دوست عزیز.
تنها نیستید بنده هم همین مشکل برام پیش اومده.
بعد از چندین بار تلاش و باز و بسته کردن بازی [به جرات میتونم بگم بالای 10 بار] بالاخره وارد سرور ها میشه.
شما تماس گرفتید؟
بله تماس گرفتم و تیکت هم ثبت کردم شما هم حتمآ تماس بگیرید و شکایت کنید تا بفهمند مردم ناراضی هستن. میگن میدونیم مشکل داریم ولی نمیتونیم رفعش کنیم!! به شماره 82208000 هم زنگ بزنید واحد ثبت شکایاتش هستش! من مشکل بزرگترم اینه که نمیتونم حتی بازیهامو آپدیت کنم!!

• Like
Reactions: FARNOOD007
بله تماس گرفتم و تیکت هم ثبت کردم شما هم حتمآ تماس بگیرید و شکایت کنید تا بفهمند مردم ناراضی هستن. میگن میدونیم مشکل داریم ولی نمیتونیم رفعش کنیم!! به شماره 82208000 هم زنگ بزنید واحد ثبت شکایاتش هستش! من مشکل بزرگترم اینه که نمیتونم حتی بازیهامو آپدیت کنم!!
تماس گرفتم گفتن چند مورد در این رابطه تماس داشتیم و در حال پیگیری هستیم.
جواب سر بالا هم ندادن خدا رو شکر.

شاتل هم ip gaming داره?
مگه به جز شاتل دیگه کجا ای پی گیمینگ دارن ؟؟؟؟

دوستان 3-4 شب با شاتل دانلود رایگان کردم سرعت دانلودم موقع دانلود رایگان اوردن روی 5 کیلو بایت !!!
کسی میدونه چقدر هر شب اجازه داریم دانلود کنیم که این اتفاق دیگه نذارم بیافته ؟؟؟

دوستان 3-4 شب با شاتل دانلود رایگان کردم سرعت دانلودم موقع دانلود رایگان اوردن روی 5 کیلو بایت !!!
کسی میدونه چقدر هر شب اجازه داریم دانلود کنیم که این اتفاق دیگه نذارم بیافته ؟؟؟
نمیدونم اون "هم" اشتباهی گذاشتم

من الان 1 ساله 512 مخابرات دارم.
تو کانتر سورس که لتنسیم 25 عه خیلی راضیم
توی wow سرور خارجی باید از کاهش پینگ استفاده کنم
ولی مشکل اصلیم الان سرعت دانلودشه که نمیشه بازی بالای 5 گیگ دان کرد باهاش
نت نامحدود خوب با قیمت مناسب چی هست؟

دوستان من الان پارس آنلاین دارم تا قبل این وایرلس داشتم انقد تو منطقمون نویز زیاد شد دیگه تمدید نکردم ، الان ADSL گرفتم بازم افت سرعت و نویز دارم به مخابرات زنگ زدم گفت نویز نداری برق کار آوردم کابلا رو از پایین چک کرد گفت نویز نداری پارس آنلاین هم میگه نویز نداری ولی من SRN ـم ته تش رو 14 15 میشه در حالتی که باید رو 25 26 باشه در بدترین حالتم رو 6 7 حتی 0 هم میشه ! این موضوع خیلی رو اعصابمه چون پارس آنلاین هم تا 16mb میده واقعا حیفه ! حالا تو بحث آنلاین بازی کردن هم که دیگه خدا نکنه یکی تو خونه حتی یه عکس تو تلگرام باز کنه ! من کلا تایم اوت میشم ! سرویسم رو 2 مگ بسته شده ...

شماری از شرکتها هستن که آی پی گیمینگ به کاربران گیمر اختصاص میدن که معمولاً در سایتشون اشاره میکنن ، در غیر اینصورت هنگام درخواست سرویس اعلام کنین که کاربر گیمر هستین تا سرویس مناسبتون رو تحویل بدن

• Like
Reactions: amirabedi666
این واعظی گفته بود اواخر اردیبهشت اینترنت رو 15 درصد کاهش قیمت می دیم، خبری نشده هنوز؟:|

ویرایش: مثل اینکه موکول شده به اوایل امسال، درصدی هم تایین نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or