بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام من اینترنت 512 مخابرات نامحدود دارم ماهی 25 تومنه این پند وقته واقعا افتضاح شده سرعتش میاد تا 300 و 400 کیلوبیت . میخواستم بدونم اینترنت ADSL تا صد هزار تومن در ماه بخوام بگیرم چه سرویس هایی هست که ارزش صد تومن رو داشته باشه . حجم زیادی تو اینترنت مصرف میکنم . میخوام یه پی سی گیم هم ببندم و بازی هاش رو اگر شد دان کنم . چه پیشنهاد هایی دارید ؟ این سرویس حجمی مخابرات تا 16 مگابیت چه جوریه ؟

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

سلام من اینترنت 512 مخابرات نامحدود دارم ماهی 25 تومنه این پند وقته واقعا افتضاح شده سرعتش میاد تا 300 و 400 کیلوبیت . میخواستم بدونم اینترنت ADSL تا صد هزار تومن در ماه بخوام بگیرم چه سرویس هایی هست که ارزش صد تومن رو داشته باشه . حجم زیادی تو اینترنت مصرف میکنم . میخوام یه پی سی گیم هم ببندم و بازی هاش رو اگر شد دان کنم . چه پیشنهاد هایی دارید ؟ این سرویس حجمی مخابرات تا 16 مگابیت چه جوریه ؟

هركاري ميكنيد مخابرات حجمي نگيريد كه حجم دزدياش اعصاب آدمو بدجور خورد ميكنه:|

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ATAR

واسه دانلود من بهت پارس آنلاین پیشنهاد میدم.
سرعت دانلودش واقعا خوبه با نت 512، 900 یا 1 سرعته دانلودمه.

نامحدود دارید ماهانه چقدر میپردازید ؟ چقدر میزاره دانلود کنیم و شبانه داره ؟

نه نامحدود نیست و سالیانه گرفتم ۲۴ گیگ که شد ۱۰۰ تومن ولی خب هر دوروز باید یه گیگ بخرم که میشه ۴ تومن.
شبانه هم یک سومه حجم دانلودی مصرف میشه.
e50a9c7f72763382251b4eea47cddfa4.jpg
954979d3ca4af329e16c2eb811bcb691.jpg

Sent from my XT1032 using Tapatalk

• Like
Reactions: ATAR
این پارس آنلاین قیمت 100 گیگش خیلی فضایی نسبت به ایرانسل صد گیگی با اینکه ADSL هست و باید ارزون تر باشه در حالی که سرعتش هم پایین تر از 4G ایرانسل به عکس های زیر نگاه کنید .
uploadfromtaptalk1464078208184.png
uploadfromtaptalk1464078240570.png

سلام
بچه ها isp خوب سمت غرب تهران (جنت اباد ) می تونید معرفی کند ؟ از سپنتا گرفتیم فوق اشعال هست . پکت لاست خیلی شدید داره . شاتل و پارس انلاین پورت خالی ندارن اونجا

هزینه تجهیزات برای وایرلس شاتل چه قدر میشه ؟
ما سرویس 2مگ گرفتیم تجهیزات هم جدا گرفتیم 6 ماهه شد 5میلیون تقریبا ! تجهیزات هم به تنهایی یه چیزی حدود 2 تومن خرج داشت به نظرم پارس آنلاین تو وایرلس به صرفه تر هست چون تجهیزات رو امانی میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or