برای من هم اینجوریه، احتمالا مشکل از سمت سرور باشه. سرعت و پینگش تو ایران خوب نیست، ولی تو کشورهای دیگه اوضاعش بهتره.دوستان اینکه بعضی سایت هایی که حتی شیلتر هم نیس(مثل همین بازی سنتر)، خیلی خیلی دیر میاد بالا ولی با شیلترشکن سریع میاد، دلیلش چیه؟ با مرورگر های مختلف گوشی هم همینطوره.
امروز شاکی زنگ زدم پشتیبانی(!) وایمکس ایرانسل میگه از طرف اونا نیستپینگم تو بازی 400 و زرت و زرت تایم اوت دارم اونوقت میگه مشکل از طرف ما نیست
اعصاب نذاشتن واسم و تف تو این اینترنت
![]()
یعنی مثلا اگه ده گیگ باشه اون محدودیت ترافیک، بعد از ده گیگ نتت تموم نمیشه اما سرعتتو به یک دهم سرعت اصلی میرسونندوستان به سلامتی به نت نامحدود فن اوا هم گند زدن رفتمیخواستم ببینم از isp های دیگه شرکتی که هم پینگش بد نباشه هم سرعت دانلودش خوب باشه ( حداقل سرعتی باشه که میگن ) حداکثر ماهی 100 تومن سراغ ندارین ؟
------------------------------------------
یه سوالی هم برام پیش اومد ، بعضی از isp ها برای سرویس نامحدودشون حداقل تبادل ترافیک دارن!! این دقیقا چی رو نشون میده ؟!!
تهران مرکز حکمت شعار از شاتل سفارش دادم 1 ساله نت ندارم میگن پورت خالی نداریم هیچ ارتقایی هم انگار نمیخوان بدن یا مرکز نمیزاره خود مخابراتم 128 بیشتر نمیده با سرعت 16 کیلوبایت میخوایم بریم دنیای اطلاعاتو بگردیم (وزیر گفته تا 95 فکر کنم همه ی مردم باید به اینترنت دسترسی داشته باشن)*** به این ....خدایابه منم همینو گفتن سه ماهه نت ندارم![]()