بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگ سرویس نامحدود شاتل برای شما هم بی ثبات هستش؟ 8-|

داخل بازی همه چی اوکی هست یهو time out میشه مجبوری ری کانکت کنی، میخوام بدونم علتش نامحدود بودن سرویس هست؟

دوستان اینکه بعضی سایت هایی که حتی شیلتر هم نیس(مثل همین بازی سنتر)، خیلی خیلی دیر میاد بالا ولی با شیلترشکن سریع میاد، دلیلش چیه؟ با مرورگر های مختلف گوشی هم همینطوره.
امروز شاکی زنگ زدم پشتیبانی(!) وایمکس ایرانسل میگه از طرف اونا نیست :| پینگم تو بازی 400 و زرت و زرت تایم اوت دارم اونوقت میگه مشکل از طرف ما نیست :| اعصاب نذاشتن واسم و تف تو این اینترنت :|

دوستان اینکه بعضی سایت هایی که حتی شیلتر هم نیس(مثل همین بازی سنتر)، خیلی خیلی دیر میاد بالا ولی با شیلترشکن سریع میاد، دلیلش چیه؟ با مرورگر های مختلف گوشی هم همینطوره.
امروز شاکی زنگ زدم پشتیبانی(!) وایمکس ایرانسل میگه از طرف اونا نیست :| پینگم تو بازی 400 و زرت و زرت تایم اوت دارم اونوقت میگه مشکل از طرف ما نیست :| اعصاب نذاشتن واسم و تف تو این اینترنت :|
برای من هم اینجوریه، احتمالا مشکل از سمت سرور باشه. سرعت و پینگش تو ایران خوب نیست، ولی تو کشورهای دیگه اوضاعش بهتره.

دوستان یه مشکلی داشتم نمیدونستم کجا بگم
من از گوش به عنوان مودم استفاده میکنم(رایتل) بعد با کابل usb به pc وصل میکنم تا از اینترنت استفاده کنم (windows 8) منتها با اینکه سرویس قطع نمیشه هر جند دقیقه یک برا رو قسمت connection ها به جای اینکه بنویسه connected مینوسه limited و نمیشه استفاده کرد عملا قطع میشه وقتی کابل usb در میارم دوبازه وصل میکنم درست میشه مشکل از کجاست؟

دوستان به سلامتی به نت نامحدود فن اوا هم گند زدن رفت :| میخواستم ببینم از isp های دیگه شرکتی که هم پینگش بد نباشه هم سرعت دانلودش خوب باشه ( حداقل سرعتی باشه که میگن ) حداکثر ماهی 100 تومن سراغ ندارین ؟

------------------------------------------

یه سوالی هم برام پیش اومد ، بعضی از isp ها برای سرویس نامحدودشون حداقل تبادل ترافیک دارن!! این دقیقا چی رو نشون میده ؟!!

آخرین ویرایش:
دوستان به سلامتی به نت نامحدود فن اوا هم گند زدن رفت :| میخواستم ببینم از isp های دیگه شرکتی که هم پینگش بد نباشه هم سرعت دانلودش خوب باشه ( حداقل سرعتی باشه که میگن ) حداکثر ماهی 100 تومن سراغ ندارین ؟

------------------------------------------

یه سوالی هم برام پیش اومد ، بعضی از isp ها برای سرویس نامحدودشون حداقل تبادل ترافیک دارن!! این دقیقا چی رو نشون میده ؟!!
یعنی مثلا اگه ده گیگ باشه اون محدودیت ترافیک، بعد از ده گیگ نتت تموم نمیشه اما سرعتتو به یک دهم سرعت اصلی میرسونن:))

سلام
من اینترنت اسیاتک نامحدود دارم سرعت دانلودم ساعت 12 شب تا 3 بعد از ظهر 120kb هست ولی بعد ساعت 3 سرعت میاد رو 40 50 میخواستم بدونم این مشکل رو کس دیگه ای داره یا نه? بعد این مشکل فقط برای نامحدود ها هست? این مشکل روی انلاین بازی کردن هم تاثیر میذاره? من الان پی سی در اختیارم نیست که بتونم پینگم رو تست کنم با نرم افزار پینگ تست هم نمیتونم با کشور های اروپایی تست کنم فقط کشور های نزدیک رو نشون میده

دوستان من میخوام پارس انلاین بگیرم میخواستم ببینم میشه یه چندتا اطلاعات در اختیارم بزارید
توضیحی درباره 16MB بودنش و speedtest از سرور ایران
ممنون میشم

سلام به همه......نویز خطم خیلی بالا رقته بود سیم کشی رو عوض کردم اما الان بازم SNR زیر 10 دارم نویز 30 !!! :| واسه همین هر 5 دقیقه یا خودش دی سی میکنه یا چراغ ADSL میپره......دوستان کسی نظری در این مورد داره؟

به منم همینو گفتن سه ماهه نت ندارم :(
تهران مرکز حکمت شعار از شاتل سفارش دادم 1 ساله نت ندارم میگن پورت خالی نداریم هیچ ارتقایی هم انگار نمیخوان بدن یا مرکز نمیزاره خود مخابراتم 128 بیشتر نمیده با سرعت 16 کیلوبایت میخوایم بریم دنیای اطلاعاتو بگردیم (وزیر گفته تا 95 فکر کنم همه ی مردم باید به اینترنت دسترسی داشته باشن)*** به این ....خدایا :(( یه زلزله بیاد مارو بکشه راحت شیم هیچ آزادی ای نیست هیچ تفریحی نیست بریم...هیچ چیزی درست نیست تو این خراب شده آدم دلش خوش باشه

با سلام من آبادان زندگی میکنم دوستان من میخوام سرویس 128 نامحدود پارس بگیرم برای گیم بازی کردن
اگه پینگ من با آیپی ایران 50 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟کلا چند درصد پینگ کاهش پیدا میکنه؟؟
آیا رو پینگ خارج هم تاثیر داره؟؟
با تشکر

کسی میدونه چجوری میشه isp رو دور زد ؟؟؟؟ من نتم نامحدوده و پورتم تا 1 مگ بازه تنها مشکلی که هست زمانی که 10 مین پشت سر هم دانلود می کنم سرعتم رو 80 قفل میشه دوباره مجبورم 10 مین دانلود نکنم تا دوباره سرعتم به حالت اولیه برگرده ... درحالی که تو استیم میتونم 24 ساعته با سرعت 1 مگ دانلود کنم .... کسی راه حلی نداره ؟؟؟

دلیل اینکه سرور استیم محدود نمیشه چیه ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or