Sogeking
کاربر سایت
های وب زنگ زد گفت پورت خالی شده ، گفتم بذار زنگ بزنم اسیاتک چی میگه،اونام که تکلیف خودشونم نمیدونستن،هیچی انصراف دادم های وب گرفتم،گفتن تا ۵ روز دیگه وصله!!به منم همینو گفتن سه ماهه نت ندارم
های وب زنگ زد گفت پورت خالی شده ، گفتم بذار زنگ بزنم اسیاتک چی میگه،اونام که تکلیف خودشونم نمیدونستن،هیچی انصراف دادم های وب گرفتم،گفتن تا ۵ روز دیگه وصله!!به منم همینو گفتن سه ماهه نت ندارم
های وب زنگ زد گفت پورت خالی شده ، گفتم بذار زنگ بزنم اسیاتک چی میگه،اونام که تکلیف خودشونم نمیدونستن،هیچی انصراف دادم های وب گرفتم،گفتن تا ۵ روز دیگه وصله!!
تست پینگ با سرویس وایرلس شاتل بدون استفاده از کاهش پینگ :
kest@
بله دوست عزیز.حقیقت امر به شفاف ترین وجه ممکن ـه همون توصیفی بود که دوست شما داشته . در کل شما میخوای خر بخرید،ولی از پارس انلاین نخرید !
===
یادش به خیر،پارس انلاین تا اواخر 92 کیفیت خوبی داشت ولی از اون موقع به بعد دیگه افتضاح شد ! آقا افتضاح شده ! جدیدا وقتی 2 گیگ تا اتمام ترافیک مونده باشه سرعت رو میارن رو 30-40 kb/s ! اونم واسه کسی که ماهی 70 تومن پول اینترنت میده... آقا دزدی و حروم خوری روشن تر از این ؟
سرعتشم در طول روز افتضاح !
پینگ؟شرمنده بابت رک گویی،ولی کسی بخواد واسه پینگ و بازی انلاین بره سمت پارس انلاین خریت محض به خرج داده ! پینگ پارس انلاین حتا بین 2 تا 8 صبح هم نوسان داره بین 300-400،تو طول روز که اصلاً حرفشو نزنیم بهتره ! هر چند ثانیه یه بار قطعی اینترنت- میلیارد ها بار بنده بن شدم از دوتا به خاطر این مورد- و پینگی که به کم تر از هزار میل نمیکنه در طول روز...
دوستان عزیز،لطفا پروسه تخلیه خط رو برای بنده شرح بدید قصد دارم مخابرات بگیرم.
من کرج هستم دوست عزیز...بفرمایید اینم تست پینگ از آیپی هایی که خواسته بودید....شما بچه کجا هستین؟؟
با سلام داداش میشه یه بار دیکه تست پینگ از آیپیهای زیر بزاری دمت گرم
10.31.36.98
146.66.155.1
146.66.152.1
- - -ویرایش - - -
من کرج هستم دوست عزیز...بفرمایید اینم تست پینگ از آیپی هایی که خواسته بودید....
بله راضیم تا الانم مشکلی نداشتم... کلا از شر مشکلات مسخره خط تلفن راحت شدم...راضی هستید از نتشون؟
بله راضیم تا الانم مشکلی نداشتم... کلا از شر مشکلات مسخره خط تلفن راحت شدم...