بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

های وب زنگ زد گفت پورت خالی شده ، گفتم بذار زنگ‌ بزنم اسیاتک چی میگه،اونام که تکلیف خودشونم نمیدونستن،هیچی انصراف دادم های وب گرفتم،گفتن تا ۵ روز دیگه وصله!!

جدی ؟! پس مشکل از آسیاتک هست مسخره :| من تا آخر این هفته وصل نشه انصراف میدم پس

دوستان و بزرگواران گرامی؛
بنده قصد تعویض مودم خودم رو داشتم و در این بین چند تا سئوال برام پیش اومد..
1- بعد از خرید مودم،من دقیقا چه اعمالی رو باید اجرا کنم که بتونم باهاش با اینترنت وصل شم؟
2-این کانفیگ مودم که میگن دقیقا یعنی چی؟من هر مودمی که بخرم اصطلاحاً باید کانفیگش کنم؟
3- بنده الان یه مودم مرکزی دارم تو خونه،یعنی به کامپیوترم وصل نیست،منتها از طریق یه اداپتور فلش گونه (!!) به اینترنت وصل میشم که اصلاً و ابدا نه از کیفیت و نه از کارکردش راضی نیستم،وقتی مودم جدیدو خریدم چطور باید سیستمم رو بهش وصل کنم؟
4- برای امنیت شبکه و بازدارندگی از سوءاستفاده افراد از اینترنتم باید چیکار کنم؟ با توجه به برد بالای احتمالی مودم..
و در نهایت دوستان نظرشون راجب این مودم چیه؟
فروشگاه اینترنتی ديجی کالا - D-Link DSL-2750U New N300 ADSL2+ Wireless Router - مودم-روتر بی‌سیم +ADSL2 دی-لینک مدل DSL-2750U New
با تشکر،پیشاپیش.

[h=2]
icon1.png
[/h] با سلام خدمت همه دوستان یکی از دوستان نسبت به پارس آنلاین نظره زیر رو داشته میخواستم نظرتونو در مورد این متن بدونم کسی تجربه این موضوع رو داشته؟!!
به قول گفته یکی از دوستان عزیز فروم:

نکته بعدی درباره مشکل MTU پارس هست که روی 1300 بسته شده این مقدار ممکن است در بازی برای شما مشکل ایجاد کند بهترین عدد برای بازی 1400 است که مخابرات روی این عدد تنظیم شده و در اخر هم سیستم پارس انلاین دارای سیستم دینامیک هست که هر چند دقیقه یا ساعت یه قطعی روی خط میندازه که توی مرور صفحه و یا دانلود اصلا پیدا نیست بلکه در بازی انلاین خودشو نشون میده مثلا داری بازی کال اف میزنی یه دفعه به خاطر همین سیستم از بازی بیرون پرت میشی و وارد منوی اصلی میشی این قصه در مخابرات نیست شما نهایتا در پارس میتونی 8 الی 9 گیگ مصرف داشته باشی با توجه به نوع اشتراک که میخوای بگیری پس اگر زیاد بازی می کنی بهتره بیشتر هزینه کنی
کسی تجربه چنین موضوع رو داشته؟!!
با تشکر فراوان

سلم دوستان میخام نتمو عوض کنم بدبختانه کابل نوریه الانم وایمکس ایرانسل دارم از بعد عید ریده توگیم انلاینمون
اینم پینگش
منتظر پیشنهاداتون هستم
ممنون:x

kest@
بله دوست عزیز.حقیقت امر به شفاف ترین وجه ممکن ـه همون توصیفی بود که دوست شما داشته . در کل شما میخوای خر بخرید،ولی از پارس انلاین نخرید !
===
یادش به خیر،پارس انلاین تا اواخر 92 کیفیت خوبی داشت ولی از اون موقع به بعد دیگه افتضاح شد ! آقا افتضاح شده ! جدیدا وقتی 2 گیگ تا اتمام ترافیک مونده باشه سرعت رو میارن رو 30-40 kb/s ! اونم واسه کسی که ماهی 70 تومن پول اینترنت میده... آقا دزدی و حروم خوری روشن تر از این ؟
سرعتشم در طول روز افتضاح !
پینگ؟شرمنده بابت رک گویی،ولی کسی بخواد واسه پینگ و بازی انلاین بره سمت پارس انلاین خریت محض به خرج داده ! پینگ پارس انلاین حتا بین 2 تا 8 صبح هم نوسان داره بین 300-400،تو طول روز که اصلاً حرفشو نزنیم بهتره ! هر چند ثانیه یه بار قطعی اینترنت- میلیارد ها بار بنده بن شدم از دوتا به خاطر این مورد- و پینگی که به کم تر از هزار میل نمیکنه در طول روز...
دوستان عزیز،لطفا پروسه تخلیه خط رو برای بنده شرح بدید قصد دارم مخابرات بگیرم.

آخرین ویرایش:
تست پینگ با سرویس وایرلس شاتل بدون استفاده از کاهش پینگ :

Untitled.jpg

شما بچه کجا هستین؟؟
با سلام داداش میشه یه بار دیکه تست پینگ از آیپیهای زیر بزاری دمت گرم
10.31.36.98
146.66.155.1
146.66.152.1

- - -ویرایش - - -

kest@
بله دوست عزیز.حقیقت امر به شفاف ترین وجه ممکن ـه همون توصیفی بود که دوست شما داشته . در کل شما میخوای خر بخرید،ولی از پارس انلاین نخرید !
===
یادش به خیر،پارس انلاین تا اواخر 92 کیفیت خوبی داشت ولی از اون موقع به بعد دیگه افتضاح شد ! آقا افتضاح شده ! جدیدا وقتی 2 گیگ تا اتمام ترافیک مونده باشه سرعت رو میارن رو 30-40 kb/s ! اونم واسه کسی که ماهی 70 تومن پول اینترنت میده... آقا دزدی و حروم خوری روشن تر از این ؟
سرعتشم در طول روز افتضاح !
پینگ؟شرمنده بابت رک گویی،ولی کسی بخواد واسه پینگ و بازی انلاین بره سمت پارس انلاین خریت محض به خرج داده ! پینگ پارس انلاین حتا بین 2 تا 8 صبح هم نوسان داره بین 300-400،تو طول روز که اصلاً حرفشو نزنیم بهتره ! هر چند ثانیه یه بار قطعی اینترنت- میلیارد ها بار بنده بن شدم از دوتا به خاطر این مورد- و پینگی که به کم تر از هزار میل نمیکنه در طول روز...
دوستان عزیز،لطفا پروسه تخلیه خط رو برای بنده شرح بدید قصد دارم مخابرات بگیرم.

با تشکر از جوابتون
شما بچه کجا هستین؟؟اهواز-یزد-تهران؟!!!!!من آبادان زندگی میکنم
با سلام داداش میشه یه بار دیکه تست پینگ از آیپیهای زیر بزاری دمت گرم
10.31.36.98
146.66.155.1
146.66.152.1

بله راضیم تا الانم مشکلی نداشتم... کلا از شر مشکلات مسخره خط تلفن راحت شدم...:-&

دوست عزیز شما که پارس آنلاین دارید میشه نظرتون رو در مورد این متن بدین؟!
با سلام خدمت همه دوستان یکی از دوستان نسبت به پارس آنلاین نظره زیر رو داشته میخواستم نظرتونو در مورد این متن بدونم کسی تجربه این موضوع رو داشته؟!!
به قول گفته یکی از دوستان عزیز فروم:

نکته بعدی درباره مشکل MTU پارس هست که روی 1300 بسته شده این مقدار ممکن است در بازی برای شما مشکل ایجاد کند بهترین عدد برای بازی 1400 است که مخابرات روی این عدد تنظیم شده و در اخر هم سیستم پارس انلاین دارای سیستم دینامیک هست که هر چند دقیقه یا ساعت یه قطعی روی خط میندازه که توی مرور صفحه و یا دانلود اصلا پیدا نیست بلکه در بازی انلاین خودشو نشون میده مثلا داری بازی کال اف میزنی یه دفعه به خاطر همین سیستم از بازی بیرون پرت میشی و وارد منوی اصلی میشی این قصه در مخابرات نیست شما نهایتا در پارس میتونی 8 الی 9 گیگ مصرف داشته باشی با توجه به نوع اشتراک که میخوای بگیری پس اگر زیاد بازی می کنی بهتره بیشتر هزینه کنی
کسی تجربه چنین موضوع رو داشته؟!!
با تشکر فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or