بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما باید اکانتینگ آی اس پی رو دور بزنید که رسمن یه مانع فیزیکی محسوب میشه . رول ها و پالیسی ها همه روی اکانتینگ ( که اکثرن IBSng ) هست و یا رو روترها شون ست میشه که اونا هم عموما میکروتیک یا سیسکو هستن .

بسم الله...

کسی میدونه چجوری میشه isp رو دور زد ؟؟؟؟ من نتم نامحدوده و پورتم تا 1 مگ بازه تنها مشکلی که هست زمانی که 10 مین پشت سر هم دانلود می کنم سرعتم رو 80 قفل میشه دوباره مجبورم 10 مین دانلود نکنم تا دوباره سرعتم به حالت اولیه برگرده ... درحالی که تو استیم میتونم 24 ساعته با سرعت 1 مگ دانلود کنم .... کسی راه حلی نداره ؟؟؟

دلیل اینکه سرور استیم محدود نمیشه چیه ؟؟؟
یه سری اکانت میفروشند برای اینایی که محدود میشن از isp داخل پیشین تول حتما یه سر بزن خیلیا جواب گرفتن.

سلام
دوستان یه راهنمایی در مورد اینترنت از طریق وایرلس میکنید ( دکل دارن)
میخواستم بدونم برای گیم مناسیه پینگ و تایم اوت و... ؟ قطعی نداره؟ و در حال حاضر بهترین isp ارائه دهنده این چیه؟؟
ممنون

آخرین ویرایش:
آقا من الان زنگ زدم بسی دعوا نمودم :دی الان میرم توی حساب کاربری آسیاتک بعد از دوماه که نوشته بود در مرحله راه اندازی حالا شد در انتظار مخابرات برای تایید رانژه :| این دیگه چیه ؟ چقدر طول میکشه ؟

رفقا من ۵۱۲نامحدود مخابرات دارم
میخوام ارتقا بدم ب ۱مگ نامحدود
مشاا.. انقدر پشتیبانی ۲۰۲۰ سرش شلوغه ک هیچ کس ج مارو نمیده!!
میخواسم بدونم اینکار شدنیه یا نه؟؟؟؟

Sent from my Nexus 5

نوشته شده توسط idden]-[;3750349:
رفقا من ۵۱۲نامحدود مخابرات دارم
میخوام ارتقا بدم ب ۱مگ نامحدود
مشاا.. انقدر پشتیبانی ۲۰۲۰ سرش شلوغه ک هیچ کس ج مارو نمیده!!
میخواسم بدونم اینکار شدنیه یا نه؟؟؟؟

Sent from my Nexus 5

تا اونجایی که من میدونم توی تهران که دیگه نامحدود 1مگ و بالاتر نمیدن اصلا . اونایی هم که دارند رو گفتن بیان با طرح های محدود تعویض کنند .

با سلام
یکی از دوستام از پینگ 8.8.8.8 تست پینگ گرفت 120 بود و پینگش تو سرور و آیپی ایرانی 40 بود یه سوال دارم اینکه با فعال کردن سرویس گیم پینگش چند میشه هم در سرور ایرانی و هم آیپی 8.8.8.8؟؟؟
با تشکر

با سلام
یکی از دوستام از پینگ 8.8.8.8 تست پینگ گرفت 120 بود و پینگش تو سرور و آیپی ایرانی 40 بود یه سوال دارم اینکه با فعال کردن سرویس گیم پینگش چند میشه هم در سرور ایرانی و هم آیپی 8.8.8.8؟؟؟
با تشکر
نهایتا. با 8.8.8.8 بشه 80 چون تست کردم میگم بهت.

نهایتا. با 8.8.8.8 بشه 80 چون تست کردم میگم بهت.

پینگ با آیپی داخلی که 40 هستش با فعال کردن سرویس گیم میشه چند؟!
آیا سرعت دانلود با فعال کردن سرویس گیم پایین میاد؟!اگه میاد چند Kb?!!
شما بچه کجا هستین؟!
آیا این کاهش پینگ در هر شهری فرق داره؟!

کسی نمیدونه ؟ زنگ هم بزنم پشتیبانی معمولا چرت و پرت جواب میدن

شبانه رایگانه بازم.فقط وقتی ساعت از 2 گذشت باید یه بار کابل مودم رو بکشید و دوباره بزنید تا وارد ساعت رایگان بشه وگرنه از حجم استفاده میکنه.در واقع اگه شما ترافیکتون هم تموم بشه از ساعات رایگان میتونید استفاده کنید.

پینگ با آیپی داخلی که 40 هستش با فعال کردن سرویس گیم میشه چند؟!
آیا سرعت دانلود با فعال کردن سرویس گیم پایین میاد؟!اگه میاد چند Kb?!!
شما بچه کجا هستین؟!
آیا این کاهش پینگ در هر شهری فرق داره؟!
پینگ داخلی همونه شاید 5 تا کمتر بشه.
سرعت دانلود بیشتر بشه کمتر نمیشه.
بچه ناف تهران.شوخی
بنده اصفهان زندگی میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or