بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگ صبانت تا اواخر بهمن سال پیش عالی بود ولی بعد از اون پینگش رفت بالا. گیت وی از زمانی که شد telia پینگ هم رفت بالا.در حال حاضر پینگ داخلیش حدود 10 و پینگ اروپا بین 230-300

با تشکر شما کجا زندگی میکنید؟؟
همه جای ایران پینگ داخلیش 10 هستش؟؟من آبادان زندگی میکنم
من میخوام سرویس 128 طلایی نامحدود صبانت رو بگیرم میخواستم بدونم سرعت دانلودش چنده؟؟و ممکنه بعد از 10 گیگ دانلود سرعتش به سرعت اسمی یا همون 16 بر نگرده؟!چون من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده و من چون برای گیم نت میخوام شاتل داره اذیت میکنه.
کسی براش اطفاق افتاده بعد از عبور از دانلود کردن 10 گیگ سرعتش همون سرعت بالا مونده باشه؟!!

- - -ویرایش - - -

با سلام
من ساکن آبادان هستم
من میخوام سرویس 128 طلایی نامحدود صبانت رو بگیرم میخواستم بدونم سرعت دانلودش چنده؟؟و ممکنه بعد از 10 گیگ دانلود سرعتش به سرعت اسمی یا همون 16 بر نگرده؟!چون من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده و من چون برای گیم نت میخوام شاتل داره اذیت میکنه.
کسی براش اطفاق افتاده بعد از عبور از دانلود کردن 10 گیگ سرعتش همون سرعت بالا مونده باشه؟!!
با تشکر

با تشکر شما کجا زندگی میکنید؟؟
همه جای ایران پینگ داخلیش 10 هستش؟؟من آبادان زندگی میکنم

- - -ویرایش - - -

با سلام
من ساکن آبادان هستم
با تشکر
خیر پینگ داخلی معمولا بستگی به شهرتون داره. ولی پینگ خارجی برای یک isp مشخص در سراسر ایران یکیه برای اینکه gateway رو شرکت ارتباطات زیرساخت (بخوانید شرکت خراب کاری در ارتباطات زیرساخت!) تعیین می کنه.
در مورد محدودیت هم خیر امکان نداره سرعتتون پایین نیاد. بعد از دانلود زیاد سرعت میاد روی 10-15 کیلوبایت

خیر پینگ داخلی معمولا بستگی به شهرتون داره. ولی پینگ خارجی برای یک isp مشخص در سراسر ایران یکیه برای اینکه gateway رو شرکت ارتباطات زیرساخت (بخوانید شرکت خراب کاری در ارتباطات زیرساخت!) تعیین می کنه.
در مورد محدودیت هم خیر امکان نداره سرعتتون پایین نیاد. بعد از دانلود زیاد سرعت میاد روی 10-15 کیلوبایت

پس چرا مال شاتل تو منطقه ما سرعت دانلود بعد از دانلود کردن 9 گیگ پایین نمیاد ولی مثلا تو اهواز همه ناراضیا و میگن سرعتش افتضاح میاد پایین.گفتم شاید برای صبانت هم همین اتفاق بیافته؟؟
شما بچه تهران هستین؟

پس چرا مال شاتل تو منطقه ما سرعت دانلود بعد از دانلود کردن 9 گیگ پایین نمیاد ولی مثلا تو اهواز همه ناراضیا و میگن سرعتش افتضاح میاد پایین.گفتم شاید برای صبانت هم همین اتفاق بیافته؟؟
شما بچه تهران هستین؟
دوست من امکان نداره پایین نیاد! ممکنه چند گیگ اینور اونور بشه ولی در نهایت پایین میاد

دوست من امکان نداره پایین نیاد! ممکنه چند گیگ اینور اونور بشه ولی در نهایت پایین میاد

من یک ساله شاتل دارم ولی شده ماهی 40 گیگ دانلود کردم ولی سرعت همون ثابت 150 هستش .میگیم یک ماه دو ماه سه ماه نه یک سال!!!!

من یک ساله شاتل دارم ولی شده ماهی 40 گیگ دانلود کردم ولی سرعت همون ثابت 150 هستش .میگیم یک ماه دو ماه سه ماه نه یک سال!!!!
دوست من به گیگ دانلودی کاری ندارن به نوسان ریت دانلود شما در طول ماه کار دارن. شما احتمالا پشت سر هم دانلود نمی کنی. اگه هر چند روز یه بار مقداری دانلود کنی محدودت نمی کنن.

دوست من به گیگ دانلودی کاری ندارن به نوسان ریت دانلود شما در طول ماه کار دارن. شما احتمالا پشت سر هم دانلود نمی کنی. اگه هر چند روز یه بار مقداری دانلود کنی محدودت نمی کنن.

من پشت سر هم هر روز روزی 6 گیگ دانلود میکردم.
یعنی میگین برای صبانت اگه در ماه پشت سر هم دانلود نکنم سرعتم پایین نمیاد؟!!یعنی مثلا یه روز دانلود کنم و بعد 4 روز بعد دانلود کنم سرعتم پایین نمیاد؟!!!

به نقل از روابط عمومی رسمی سایت مخابرات

در رابطه با مصرف منصفانه
با توجه به اینکه در پشت قبض تلفن موضوع مصرف منصفانه مطرح شده به وبسایت شرکت مخابرات مراجعه کردم ولی متاسفانه خبری در رابطه با این موضوع پیدا نکردم. لطفا اطلاعات مربوط به این طرح یا لینک مربوط به این طرح رو اطلاع رسانی فرمایید.

٧/٢/٩٤
مشترك گرامي با توجه به اين كه اين طرح باعث انتقاد زيادي شده لطفا منتظر باشيد انشالله اين طرح لغو شود در غير اينصورت اطلاعات بيشتري را در اختيارتان خواهيم گذاشت.روابط عمومي

طرح غیر منصفانه
بنده هرچه در سایتتان را گشتم در قسمت اخبار و اطلاعیه و... هیچ صحبتی از طرح مصرف منصفانه نبود. با 2020 تماس گرفتم می گویند همان کمپین بهاره است. با مرکز مخابرات خودمان تماس گرفتم هیچ اطلاعی نداشتند. با خود شما (یعنی روابط عمومی) تماس گرفتم جواب درستی ندادید آخر هم گفتید با 2020 تماس بگیرم. حالا آخر سر در این قسمت پرسش و پاسخ نوشته اید اینترنت نامحدود را حجمی کرده اید چرا این مطالب را که نوشته اید به صورت یک اطلاعیه در سایتتان منتشر نمی کنید؟؟

٧/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي اطلاع رساني از طريق قبض شده و همين تغييرات اعتراض بسياري از مشتركين را به همراه داشت اين واحد بر حسب وظيفه اعتراضات و انتقادات را به واحد مربوطه ارسال انشالله به زودي تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد.روابط عمومي

آخرین ویرایش:
با سلام
میخواستم بدونم گسی اطلاعی در مورد سرویس گیم نداره.مثلا اگه پینگ داخلی ایران 46 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!
و آیا سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین میاره؟!
من اگه بخوام 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرم آیا بعد از تمام شدن 8گیگ حداقل تبادل آیا پینگ بالا میره؟!و تو بازی آنلاین بازی lag میشه؟!
با تشکر

کسی سرعتش کاهش پیدا کرده تو مخابرات ؟
ولی به علت اعتراض شرکت های خصوصی ......مخابرات مجبور شده این کارو کنه من از اون موقع که بحث برداشتن اینترنت نا محدود تو مراکز مخابرات استان ها بود که انجام گرفت به صورت محدود دیگه ارائه کرده فقط استان تهران بود که نا محدود می داد با قیمت های قدیمی ......فشار از سمت مخابرات استان های دیگه و شرکت های خصوصی به مخابرات استان تهران شد اینجوری بلا سرمون اومد.....هر چقدر هم اعتراض کنید نمی تونید تغییر بدید چون شرکتهای برای محدود کردن اینترنت از این خلاء قانونی تنظیم مقررات ارتباطات استفاده مکنن

- - -ویرایش - - -

کسی اینترنت محدود مخابرات تهران داره دانلود شبانش که سرعتش کاهش پیدا نمی کنه که>؟؟؟!!!!!!!

دوستان از های وب رفتم آسیاتک
وقتی های وب بودم این بود :
hoxt_78567792906754906487.jpg

الان که رفتم آسیا تک این شده :

wgiq_screenhunter_02_may._07_22.13.png

حالا به نظرتون چه فرقی کرده ؟؟؟؟؟ بهتر شده یا بدتر ؟

آیا کیفیت خط هم بهتر شده ؟

لازم به ذکره که سیم تلفن هم الان که اومدم آسیاتک فقط قسمتیش عوض شده (از جلوی در حیاط تا آیفون فقط ، ولی سیم کشی داخلی عوض نشده )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or