رو چه حسابی این حرفو میزنی؟داداش برعکس گفتی !!!!! سرویس حجمی پینگش کمتر از سرویس نامحدوده
میتونی ثابتش کنی؟
رو چه حسابی این حرفو میزنی؟داداش برعکس گفتی !!!!! سرویس حجمی پینگش کمتر از سرویس نامحدوده
خیرقرارداد یک ساله ببندیم بعد از گذشت چند ماه به هر دلیلی بخوایم کنسل کنیم بقیه پول رو پس میدن ؟
دوست بالایی من میگم وقتی بازی نباشه برا دانلود رو سرورهای سایت پرسرعت شما اینترنت 100 مگ داشته باشی چه فایده ای دارهاین جواب ها چیه شما میدیددوست اولی که میگی بازی غیرقانونیه ! مگه قراره ما بریم بگیم حجم رو برای بازی میخوایم ؟؟؟ دوست دومی که نوشتی بگید براتون دانلود کنند و بعد صبر کنیم تا پست بسته رو برسونه ، اون طوری که دیگه ارزش نداره ! کی دیگه دانلودش رو توی سال 2015 میده دیگران براش انجام بدن ! خواهشا دیگه از این نظرات ندید دوستان
مگر این که فرشید یه کاری بکنه وگرنه هیچی ... #
![]()
اطلاعاتت رو بیشتر کن دوست عزیز بعد اقدام به پاسخ کن....همچین چیزی غیره ممکنه!!!!داداش برعکس گفتی !!!!! سرویس حجمی پینگش کمتر از سرویس نامحدوده
خیر
خیر
سلام همگی
دوستان من الان اینترنت پیشگامان دارم تو شهر کرج
سرعت دانلود 1/2 مگ بر ثانیه هم بهم میده .... یعنی سرعت دانلودم خوبه... من بیشتر برای بازی آنلاین و دانلود گیم مد نظرم هست ... پینگش هم بد نیست !
اما مشکل اینجاست که شک ندارم حجم میدزدن !! یعنی قطعا این اتفاق میافته و خیلی خرجم زده بالا ... شبها هم دانلودش رایگان نیست
حالا میخوام بدونم چه اینترنتی که شبها دانلودش مجانی باشه و برای بازی هم مناسب باشه پیشنهاد میکنید !؟
نظرم روی آسیا تک بود اما بعضی ها گفتن افتضاحه و شاتل رو پیشنهاد کردن ! نظر شما چیه ؟
دوست عزیز باید عرض کنم اتفاقا شما باید اطلاعاتت رو اپدیت کنی داداش. اگه بصورت استثنا برای شما پینگش خوبه دلیل نمیشه برای همه خوب باشه! من این رو که عرض میکنم خدمتت حاصل تجربه طولانی مدت و استفاده از ISP های مختلفی هستش که تا حالا داشتم.اطلاعاتت رو بیشتر کن دوست عزیز بعد اقدام به پاسخ کن....همچین چیزی غیره ممکنه!!!!
سرویسهای حجمی به خاطر بالا بودن سرعت دانلود با بالا بودن پینگ مواجع هستن....
- - -ویرایش - - -
خیر..
شما سعی کن همیشه روی نامحدود بمونید....
سرویس های نا محدود به خاطر محدود بودن در سرعت دانلود تا یه میزانه مشخصی که خود شرکت اون رو مشخص می کنه اجازه بالاتر رفتن رو نمیده حالا پهنای بانده شما هر ادزه که باشه رقی نداره...2 مگ محدود رو بگیرید پینگتون بالا میره....2 مگ نامحدود بگیرید خیلی به نفع شماست....
نیازی به اثبات نیست یه رای گیری کن از بچه های اینجا تا ببینی که راست میگم یا نه:dرو چه حسابی این حرفو میزنی؟
میتونی ثابتش کنی؟
دوست عزیز باید عرض کنم اتفاقا شما باید اطلاعاتت رو اپدیت کنی داداش. اگه بصورت استثنا برای شما پینگش خوبه دلیل نمیشه برای همه خوب باشه! من این رو که عرض میکنم خدمتت حاصل تجربه طولانی مدت و استفاده از ISP های مختلفی هستش که تا حالا داشتم.
- - -ویرایش - - -
نیازی به اثبات نیست یه رای گیری کن از بچه های اینجا تا ببینی که راست میگم یا نه:d
تایید میکنم ...من ترجیح میدم با دایال اپ وصل شم تا پولمو صرف پارس انلاین کنم.
اقایون به هیچ وجه سمت پارس انلاین نرید.
بزرگترین اشتباهی که یک انسان میتونه انجام بده همینه ...من چی کار کنم بالاخره ؟
یک ساله ببندم یا نه ؟