سلام دوستان ، برای بازی و پینگ پایین روی فیبر کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید !؟
روی فیبر رو فقط فک کنم مخابرات باید بگیری ، حالا نمی دونم شرکت جدید اضافه شده یا نه
سلام دوستان ، برای بازی و پینگ پایین روی فیبر کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید !؟
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم برای گیم آنلاین از پارس آنلاین سرویس 128 نامحدودش رو بگیرم میخواستم اطلاعی در مورد سرویس گیم پارس آنلاین بگیرم
اگه پینگ من 45 باشه با سرویس گیم پارس آنلاین چند میشه؟!
آیا سرعت دانلود رو پایین میاره اگه میاره چند درصد کاهش میده؟!
با تشکر
من همین 128 نامحدود دارم. متاسفانه فاجعس !! این سرویس به هیچ وجه برای انلاین بازی کردن پیشنهاد نمیکنم. حداقل میخواید از پارس انلاین بگیرید ، سراغ یک سرویس دیگه برید.
وزیر ارتباطات از آزاد شدن واردات پهنای باند اینترنت خبر داده و از استقبال وزارت ارتباطات از ورود بخش خصوصی به این عرصه خبر داد.
محمود واعظی با اعلام این خبر گفت: برای واردات پهنای مناقصه برگزار میکنیم و اکنون نیز دو مناقصه داریم که خوشحال میشویم شرکتهای اینترنتی وارد آنها شوند.
وی در ادامه با اشاره به گران تمام شدن پهنای باند در ایران و قیمت نجومی هر خط STM1 برای مصرف کنندگان که 40 میلیون تومان تمام میشود اما خود وزارت ارتباطات آن را 800 تا هزار دلار میخرد، اظهار کرد: البته قیمت STM1 بسته به مسیر و و شرایط خریداری متفاوت است و گاه ممکن است هزینه خرید پهنای باند حدود سه هزار دلار تمام شود.
او افزود: برای خرید پهنای باند مناقصه میگذاریم و اکنون نیز دو مناقصه در این زمینه داریم که لینک مربوط به اروپا باز شده و تمامی شرکتهای ایرانی که قادر فعالیت در این بخش هستند میتوانند ورود کنند.
تحلیل:
اینطور که وزیر ارتباطات بیان کرده پهنای باند لینک اروپا با ایران قراره به دست شرکت های ISP بی افته فقط امیدوارم به جای مافیا گری و باند بازی به قیمت اپتیمم و انصاف در فروش توجه کنند.
نظر بقیه دوستان چیست ؟
عزیز وقتی پهنای باند آزاد بشه به تدریج رقابت بیشتر میشه و در نتیجه سرعت و کیفیت و فناوری های بالاتر با قیمت کمتر وارد می شوند برای مثال الان شما 30 هزار تومان برای سرعت 4 مگابیت میدی ، پسفردا که فیبر نوری بر فرض بیاد شما با همین 30 هزار تومان پول اینترنت 20 مگ رو میدید.بابا ما همین قیمت هم بدن بگی نگی راضی هستیم این زیر ساخت ها را درست کنن سرعت دانلود را بالا ببرم طرح های تشویقی متوع و شبانه درست حسابی بزارن و...
کاملا تایید میشهعزیز وقتی پهنای باند آزاد بشه به تدریج رقابت بیشتر میشه و در نتیجه سرعت و کیفیت و فناوری های بالاتر با قیمت کمتر وارد می شوند برای مثال الان شما 30 هزار تومان برای سرعت 4 مگابیت میدی ، پسفردا که فیبر نوری بر فرض بیاد شما با همین 30 هزار تومان پول اینترنت 20 مگ رو میدید.
موضوع بعدی ترافیک هست که در صورت آزاد سازی پهنای باند قیمتش باید (تکرار می کنم) باید افت چندین برابری داشته باشه چون خود وزیر هم اعتراف کرده که پورت 800 دلاری (3.5 میلیون تومانی) داره 40 میلیون تومان یعنی بیش از 10 برابر قیمت به فروش می رسه ( مجلس در کمیته تحقیقش به عدد 25 برابر رسیده بود !) این یعنی با این کار به تدریج قیمت هر 1 گیگابایت کاهش پیدا کنه تا به قیمت جهانی خودش که عملا روی خطوط سیمی مجانی است برسه.