بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

راستیتش واقعا نزدیکه 2-3 هفته ای میشه که از کیفیته نت راضی هستم ! ( مخابرات نامحدود تهران) ! اینکه حتی تو ساعات شلوغی پینگم ثابته ! سرعته دانلود چه سروره داخلی چه خارجی یکیه ! واقعا راضی هستم ! و از اینکه بیشتر از 512 هم نمیدن از این هم راضی هستم ! چون الان به نظرم نت استیبل شده همه دارن خوب استفاده میکنن ! اینم پینگ :

شما که این سرویس رو داری میشه لطفا یه خورده در بارش توضیح بدی. سرعت دانلودش چقدره؟ فقط برای بازی آنلاین فاجعه است یا برای کارای معمولی هم به درد نمی خوره؟ در استفاده از قند شکن مشکلی نداره؟ اگر میشه یه خورده در مورد پشتیبانی و میزان قطعی پارس آنلاین هم توضیح بده. ممنون

کسی نبود جواب ما رو بده؟

سلاممن الان نا محدود مخابرات 512 دارم!!!میخوام به نت 2 مگ ماهی 8 گیگ ارتقا بدممیخوام بدونم واقعا زده 1 تا 7 صبح رایگان واقعارایگانه؟؟ یا نع بیشتر میفته چون لامصب نمیشه اعتماد کرد!!!بچه هایی که اینجا استفاده کردن چجوریه؟؟؟بعد سرعت دانلودش تو ساعت رایگان پایین نمیاد که؟؟؟من الان 63 دان میکنم چه تو روز چه شب یعنی اون باید یک چیزی تو مایه های 250 دان کنمواقعا همچین سرعتی میده؟؟؟بعد یک چیز دیگه پینگش نسبت به 512 فرقی داره یا نع ثایته؟؟با تشکر
smile.gif

سلاممن الان نا محدود مخابرات 512 دارم!!!میخوام به نت 2 مگ ماهی 8 گیگ ارتقا بدممیخوام بدونم واقعا زده 1 تا 7 صبح رایگان واقعارایگانه؟؟ یا نع بیشتر میفته چون لامصب نمیشه اعتماد کرد!!!بچه هایی که اینجا استفاده کردن چجوریه؟؟؟بعد سرعت دانلودش تو ساعت رایگان پایین نمیاد که؟؟؟من الان 63 دان میکنم چه تو روز چه شب یعنی اون باید یک چیزی تو مایه های 250 دان کنمواقعا همچین سرعتی میده؟؟؟بعد یک چیز دیگه پینگش نسبت به 512 فرقی داره یا نع ثایته؟؟با تشکر
smile.gif

اشتباه نکن چون هیچ فرقی نمیکنه اگر هم شبانه داشته باشه با 260 تا دی ال کنی با همون 24 ساعته 64 کیلو یکی هستش و اینکه با ترسو لرز نیمیری یه پیج رو باز کنی

سلام ! بتای بازی بتل هاردلاین از تاریخ 3 تا 8 این ماه میلادی میاد با حجم 10-11 گیگ میاد ! حالا من یه نت 2 مگ بیشتر ندارم و سرعت دانلود 220 و شبانه از 2 تا 6 ! هر شب توی بهترین حالت میشه 3 تا 3.300 گیگ دانلود کرد ! حالا شما حساب کن اگر بخوام این بتا رو دانلود کنم ، توی بهترین حالت 3 شب ( که نمیشه ) و حالت نرمال 4 شب باید صبر کنم تا دانلود رایگان بشه ! خوب اون وقت فقط 1 روز فرصت بازی باقی میمونه . اگر هم بخوام سریع دانلود بشه 10 گیگ ترافیک باید بخرم که میشه 40 تومن طبق تعرفه گذاری تنظیم مقررارت ! این در صورتیه که 40 تومن دیگه بذارم روی اون پول میشه باهاش نسخه اصل روس اون بازی رو خرید ! پارسال همین موقع من میتونستم راحت نت نامحدود بگیرم ! توی کل کشور مخابرات با یک قیمت عرضه می کرد ! 128 12 تومن ! 256 17 تومن ! 512 25 تومن ! 1 مگ 45 و 2 مگ 72 تومن ! الان فقط مخابرات تهران تا سرویس 512 25 تومن ( نامحدود ) میده و بقیه کشور همه شده محدود با هر گیگ 4 تومن ! مثال بتای بتل فقط یک مورد بود که گفتم و هر ماه بازی های زیادی میان با حجم های بالا که معلوم نیست چطور باید با یه نت محدود هر گیگ 4 هزار تومن دانلود بشن ! از همین جا از فرشید میخوام یه درخواست ملاقات جدید مثل دفعه قبل از وزیر بخواد و این مسئله رو منعکس کنه ! حداقل توی کل کشور مثل تهران تا 512 نامحدود رو مخابرات برگردونه برای کاربرها بازم راضی هستیم ! اینطوری نمیشه والله ... :(

سلام ! بتای بازی بتل هاردلاین از تاریخ 3 تا 8 این ماه میلادی میاد با حجم 10-11 گیگ میاد ! حالا من یه نت 2 مگ بیشتر ندارم و سرعت دانلود 220 و شبانه از 2 تا 6 ! هر شب توی بهترین حالت میشه 3 تا 3.300 گیگ دانلود کرد ! حالا شما حساب کن اگر بخوام این بتا رو دانلود کنم ، توی بهترین حالت 3 شب ( که نمیشه ) و حالت نرمال 4 شب باید صبر کنم تا دانلود رایگان بشه ! خوب اون وقت فقط 1 روز فرصت بازی باقی میمونه . اگر هم بخوام سریع دانلود بشه 10 گیگ ترافیک باید بخرم که میشه 40 تومن طبق تعرفه گذاری تنظیم مقررارت ! این در صورتیه که 40 تومن دیگه بذارم روی اون پول میشه باهاش نسخه اصل روس اون بازی رو خرید ! پارسال همین موقع من میتونستم راحت نت نامحدود بگیرم ! توی کل کشور مخابرات با یک قیمت عرضه می کرد ! 128 12 تومن ! 256 17 تومن ! 512 25 تومن ! 1 مگ 45 و 2 مگ 72 تومن ! الان فقط مخابرات تهران تا سرویس 512 25 تومن ( نامحدود ) میده و بقیه کشور همه شده محدود با هر گیگ 4 تومن ! مثال بتای بتل فقط یک مورد بود که گفتم و هر ماه بازی های زیادی میان با حجم های بالا که معلوم نیست چطور باید با یه نت محدود هر گیگ 4 هزار تومن دانلود بشن ! از همین جا از فرشید میخوام یه درخواست ملاقات جدید مثل دفعه قبل از وزیر بخواد و این مسئله رو منعکس کنه ! حداقل توی کل کشور مثل تهران تا 512 نامحدود رو مخابرات برگردونه برای کاربرها بازم راضی هستیم ! اینطوری نمیشه والله ... :(
برادر سوالت از پایه غلطه طبق قوانین ستاد همین *****ینگ بیش از 200 بازی در زمره بازیهای غیر مجاز قرار گرفتند و وقتی به عناوین نیگا میکنی مطمئنا همین بتلفیلد و gta نیز در بینشون قرار خواهد گرفت پس عملا بازی ای وجود نداره که بخوای شما دان کنی
اگه هم بخوای از ارجین دان کنی بهتره از خیرش بگذری چون پول برقت بیشتر میاد بزار کرک بشه نسخه نهایی برو اونو بگیر
همین الان کسایی که gta رو ارجینال میگیرن باید علاوه بر قیمت استیم یه 40 تومن بزارن کنار چون پارس که رایگان نداره و اگه بخوای نصفه شبش دان کنی باید 84 تومن ناقابل براش بدی
شاتل هم که تا 20 گیگ دان کنی بعدش سرعتت میاد رو چند کیلو بایت
اسیاتک ما هم فقط بدرد سرورهای داخلی میخوره و گر نه تو حالت شبانش که رایگانه از تورنت 150-160 دان میده فقط رو سرورهای ایرانی مثل میهن دانلود و پی سی دی و اینا رو 1 مگ دان میده
پس عملا باید یه 40 تومن هم برا خرید دی وی دی هاش کنار بزاری

برادر سوالت از پایه غلطه طبق قوانین ستاد همین *****ینگ بیش از 200 بازی در زمره بازیهای غیر مجاز قرار گرفتند و وقتی به عناوین نیگا میکنی مطمئنا همین بتلفیلد و gta نیز در بینشون قرار خواهد گرفت پس عملا بازی ای وجود نداره که بخوای شما دان کنی
اگه هم بخوای از ارجین دان کنی بهتره از خیرش بگذری چون پول برقت بیشتر میاد بزار کرک بشه نسخه نهایی برو اونو بگیر
همین الان کسایی که gta رو ارجینال میگیرن باید علاوه بر قیمت استیم یه 40 تومن بزارن کنار چون پارس که رایگان نداره و اگه بخوای نصفه شبش دان کنی باید 84 تومن ناقابل براش بدی
شاتل هم که تا 20 گیگ دان کنی بعدش سرعتت میاد رو چند کیلو بایت
اسیاتک ما هم فقط بدرد سرورهای داخلی میخوره و گر نه تو حالت شبانش که رایگانه از تورنت 150-160 دان میده فقط رو سرورهای ایرانی مثل میهن دانلود و پی سی دی و اینا رو 1 مگ دان میده
پس عملا باید یه 40 تومن هم برا خرید دی وی دی هاش کنار بزاری

چرا انقدر قضیه رو سخت میکنید !
تو همین بازارچه سایت بقلی، 75 گیگ رو 22 تومن برات دانلود میکنند و هیچ هزینه دیگه ای حتی پست هم ازت نمیگیرند.

من خودم پارس انلاین داشتم و بخاطر برداشتن شبانه اش، مخابرات دو مگ محدود گرفتم که هنوز وصل نکردند

اینجوری میتونم دانلود های سبکم رو با نت خودم انجام بدم و وقتی که خواستم مثلا چندتا بازی و فیلم و سریال بگیرم، از اون بسته ها بخرم.

این جواب ها چیه شما میدید :| دوست اولی که میگی بازی غیرقانونیه ! مگه قراره ما بریم بگیم حجم رو برای بازی میخوایم ؟؟؟ دوست دومی که نوشتی بگید براتون دانلود کنند و بعد صبر کنیم تا پست بسته رو برسونه ، اون طوری که دیگه ارزش نداره ! کی دیگه دانلودش رو توی سال 2015 میده دیگران براش انجام بدن ! خواهشا دیگه از این نظرات ندید دوستان :| مگر این که فرشید یه کاری بکنه وگرنه هیچی ... #:-s

سلام همگی
دوستان من الان اینترنت پیشگامان دارم تو شهر کرج
سرعت دانلود 1/2 مگ بر ثانیه هم بهم میده .... یعنی سرعت دانلودم خوبه... من بیشتر برای بازی آنلاین و دانلود گیم مد نظرم هست ... پینگش هم بد نیست !
اما مشکل اینجاست که شک ندارم حجم میدزدن !! یعنی قطعا این اتفاق میافته و خیلی خرجم زده بالا ... شبها هم دانلودش رایگان نیست
حالا میخوام بدونم چه اینترنتی که شبها دانلودش مجانی باشه و برای بازی هم مناسب باشه پیشنهاد میکنید !؟
نظرم روی آسیا تک بود اما بعضی ها گفتن افتضاحه و شاتل رو پیشنهاد کردن ! نظر شما چیه ؟

سلام
الان مخابرات کمپینی چیزی داره واسه طرح رایگان شبانه؟؟؟
طرح پاییزه هنوز پا برجاست؟؟؟
کسی دقیقا طرح پاییزه به چه شکله؟؟؟
یکی بهم گفت 8 گیگ میدن ماهی 27.5
2 گیگ هر ماه رایگان
3 گیگ هم اگه مودم نگیری( اگه بگیری هم باید پس بدی پس نمیگیرم)
درسته دقیقا این طرح واسه 2 مگ؟؟
حجم دزدی دارن یا خیر؟؟؟
بعد یک سوال دیگه این ip استاتیک چه مزایی داره به داینامیک
؟؟؟؟

سلام
الان مخابرات کمپینی چیزی داره واسه طرح رایگان شبانه؟؟؟
طرح پاییزه هنوز پا برجاست؟؟؟
کسی دقیقا طرح پاییزه به چه شکله؟؟؟
یکی بهم گفت 8 گیگ میدن ماهی 27.5
2 گیگ هر ماه رایگان
3 گیگ هم اگه مودم نگیری( اگه بگیری هم باید پس بدی پس نمیگیرم)
درسته دقیقا این طرح واسه 2 مگ؟؟
حجم دزدی دارن یا خیر؟؟؟
بعد یک سوال دیگه این ip استاتیک چه مزایی داره به داینامیک
؟؟؟؟
دوستان فعلا اینترنت مخابرات از همه آی اس پی ها از نطر پینگ و قیمت بهتره....
شما بهتره سرویس های نا محدود بگیرید بدون شک بهترینه....سمت سرویس حجمی به هیچ عنوان نرو...

کلا سرویس حجمی در هر آی اس پی پینگ بالاتری نسبت به نامحدود داره....
موفق باشید

دوستان فعلا اینترنت مخابرات از همه آی اس پی ها از نطر پینگ و قیمت بهتره....
شما بهتره سرویس های نا محدود بگیرید بدون شک بهترینه....سمت سرویس حجمی به هیچ عنوان نرو...

کلا سرویس حجمی در هر آی اس پی پینگ بالاتری نسبت به نامحدود داره....
موفق باشید
داداش برعکس گفتی !!!!! سرویس حجمی پینگش کمتر از سرویس نامحدوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mallo

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or