سلام ! بتای بازی بتل هاردلاین از تاریخ 3 تا 8 این ماه میلادی میاد با حجم 10-11 گیگ میاد ! حالا من یه نت 2 مگ بیشتر ندارم و سرعت دانلود 220 و شبانه از 2 تا 6 ! هر شب توی بهترین حالت میشه 3 تا 3.300 گیگ دانلود کرد ! حالا شما حساب کن اگر بخوام این بتا رو دانلود کنم ، توی بهترین حالت 3 شب ( که نمیشه ) و حالت نرمال 4 شب باید صبر کنم تا دانلود رایگان بشه ! خوب اون وقت فقط 1 روز فرصت بازی باقی میمونه . اگر هم بخوام سریع دانلود بشه 10 گیگ ترافیک باید بخرم که میشه 40 تومن طبق تعرفه گذاری تنظیم مقررارت ! این در صورتیه که 40 تومن دیگه بذارم روی اون پول میشه باهاش نسخه اصل روس اون بازی رو خرید ! پارسال همین موقع من میتونستم راحت نت نامحدود بگیرم ! توی کل کشور مخابرات با یک قیمت عرضه می کرد ! 128 12 تومن ! 256 17 تومن ! 512 25 تومن ! 1 مگ 45 و 2 مگ 72 تومن ! الان فقط مخابرات تهران تا سرویس 512 25 تومن ( نامحدود ) میده و بقیه کشور همه شده محدود با هر گیگ 4 تومن ! مثال بتای بتل فقط یک مورد بود که گفتم و هر ماه بازی های زیادی میان با حجم های بالا که معلوم نیست چطور باید با یه نت محدود هر گیگ 4 هزار تومن دانلود بشن ! از همین جا از فرشید میخوام یه درخواست ملاقات جدید مثل دفعه قبل از وزیر بخواد و این مسئله رو منعکس کنه ! حداقل توی کل کشور مثل تهران تا 512 نامحدود رو مخابرات برگردونه برای کاربرها بازم راضی هستیم ! اینطوری نمیشه والله ...