بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

توصیه من نوعی رو بخواید که پس از 5 سال درگیر بودن با این اینترنت بهتون بگم اینه که به نظر من هیچ وقت در این مملکت اینترنت با مدت زمان بیش از 3 ماه قرارداد نبندید چون به هیچ وجه شرایط ثابت نمی مونه.

من چی کار کنم بالاخره ؟
یک ساله ببندم یا نه ؟

به هیچ وج توصیعه نمیشه
نت ایران شرایظش معلوم نیست خیلی ها تو هین تاپیک اعلام کردند نتشون مشکل ذاره ISP هم اعلام کرده از طرف ما مشکلی نیست و این بنده خدا ها هم گیر افتادن
اینکارو کنی معلوم نیست شرایظ اینطوری هم نصیب تو میشه یا نه

آقای عزیز بر اساسه سند و مدرک صحبت کنید نه از روی نظره شخصی....بنده از سرویس حجمی استفاده میکنم.
با بالا رفتن سرعت دانلود پینگ افزایش پیدا میکنه...بنده کاری به آی اس پی ندارم..این یک دلیله علمیه نظره شخصی نیست....
امیدوارم متوجه شده باشید...
داداش میدونی چیه اصن شما راست میگی عاغای علمی!!!!!:d

دوستان سر این اصلا بحث نکنید کلا دیگه مخابرات 2 مگ محدود شبانه رایگان نمیده ( شانس نداریم که :) )
راستی چه خبره پینگ ها اینقدر خوبه؟؟؟
4109223115.png

دوستانی که در مورد بالا رفتنه پینگ در حین دانلود میگن این تجربه خودمه که میگم ! :

وقتی با idm دانلود میکنم کلا پینگ به شدت میره بالا تا جایی که میزنه Request Time Out ! ولی وقتی یه محدودیته کوچیک بهش میدم مثلا بهش میگم از 64 تا دانلودی که کلا دارم 58 تاشو دانلود کنه پینگ بهبود میابه و خیلی راحت هم میتونم وب گردی هم کنم در حین دانلود ... ولی وقتی از تمام پهنای باند استفاده میکنم اصلا نمیشه وب گردی کرد ...

بنظرم این بهبودی پینگ در مخابرات بخاطر همین محدود کردن سرعت نامحدوداست ! چون ملت دیگه نمیرن 2مگ بگیرن و فشار بیاد به کل کابرای دیگه ! واقعا من از این موضوع راضی هستم چون اگر هم 2مگ نامحدود بدن نمیگیرم چون با این اوصاف گرانیه هارد اگر هم مفت باشه اینترنته شما 300-400 هزاتومان باید پوله هارد بدی !

اپراتورای اسیاتک مریضن به خدا . میگم سرعت اینترنتم پایینه میگه برو از سایت میهن دانلود یه فایل بگیر ببین سرعتت چقدره . میگم من از میهن دانلود چیزی نمیخوام بگیرم میگه اونش به ما مربوط نیست دیگه !

سلام
من پینگ بصروت معمول با 8.8.8.8
حدود 100 تا 108 هست!!!!
ولی خب با کاهش چینگ ( اکانت تست)
حدود 63 تا 68 میشه
ارزش داره بخرم اکانت
میخوام رو ps4 بخرم
اصلا تاثیری داره نداره؟؟؟
چجوریه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟